Ahoj, mozem sa spytat kolko Ta stali tie anatomicke u Cervena? Idem k nemu na konzultaciu a tiez by som chcela anatomicke.
Ahojte, tiež ma čaká operácia u Dr. Červeňa - 10. marca, no akosi sa stále viac bojím. Majú mi to vkladať podpazuším a pod sval, máte s tým skúsenosti?
Ahoj Evi, tak ako si spokojná? Ja idem na opku až v marci, ale tiež sa bojím tej veľkosti - meriam 165 cm, vážim 54 kg a mám si objednať 370 ml okrúhle - nie je to veľké k našej výške? Poraď mi prosím.
Ahoj, chcela by som sa ta spytat ako dlho je potrebne ostat na SK po operacii. Momentalne pracujem v zahranici, ale v aprili pridem na SK. Ale bohuzial len na 2 tyzdne. Takze to asi nestiham ist na operaciu?
Pripajam sa, ja som bola tiez u Dr. Pikulu a som velmi spokojna. Je to velmi mily pan.
Ahojte kocky, ja by som Vas chcela poprosit o radu. Mam termin u Dr. Gubu, mate s nim niektora skusenosti? Poradte mi prosim, uz sa mi to blizi a zacinam sa bat!
Ahoj Zuzy, mohla by si mi napisat viac o Dr. Ocenasovi. Je dobry, personal je mily? Bola si v Leviciach?
Ahoj, aj ja mam 70A, ako si dopadla a aky je vysledny efekt? Si spokojna a ake to je cislo, ked to odpuchne, nie je to male?
Ahoj Ajka. Už dosť dlho uvažujem o operácii. Som z okolia KE. Bola som u dvoch lekárov a každý mi navrhol niečo iné. Na ktorej klinike si bola?
Ahoj veronika, prosim ta porad mi, aj mne dali 290 ml anatomicke a stredny profil, ale vobec neviem, ake real budem mat prsia, ake cislo, vies mi to nejako priblizit a ci si spokojna?
Ahojte, čítala som väčšinu príspevkov, v ktorých ste radili doktora Červeňa ako najlepšieho plastického chirurga. Dnes som volala na jeho kliniku, kde mi oznámili, že len termín konzultácie by bol o 7 mesiacov a termín samotnej operácie v nedohľadne Neviete mi poradiť iného spoľahlivého a hlavne osvedčeného chirurga, ktorý nie je veľmi drahý? Nad 2300 eur by som nechcela ísť, ďakujem.
Dominika, a skade si?
Z Martina, ale nerobí mi problém ísť do vzdialenejšieho mesta. Nechcem len čakať rok na termín ku Červeňovi.
Skus zavolat do Popradu do Medicoru, tam chodi operovat dr. Cerven a urcite budu mat volny termin este tento rok.
Ahoj kocky, ma niektora z Vas skusenosti s MUDr. Mariannou Zabavnikovou? Operuje v KE. Som objednana aj u MUDr. Cervena na konzultaciu, ale az v novembri a mne sa na to nechce tak dlho cakat, operacia by najskor mohla prebehnut az v maji na buduci rok, kvoli zaneprazdnenosti pana doktora. Prosim poradte. Dakujem.
Ďakujem ti, už som si dohodla v Poprade termín konzultácie na december.
Baby a s doktorom Mládekom máte niektorá skúsenosti alebo ste o ňom počuli? Operuje v Nitre na klinike, nie je taký známy ako Červeň, ale podľa jeho predchádzajúcej práce vyzerá celkom sľubne.
Ahoj. Konečne niekto s Ke, chystam sa aj ja a zistujem info, chcem sa opytat, konzultacie su zadarmo? A kolko krat ste boli na konzultacii, kym urcili termin operacie alebo podla coho sa to urcuje? A predoperacne robia priamo tam alebo budem musiet behat po doktoroch alebo ako je to? Na dalsi tyzden sa chystam, ale chcela by som sa ist osobne objednat, nerada take riesim cez telefon, aj mi skor poradia, ak budem mat otazky, teda dufam, ze si najdu na mna cas niekde na recepcii. Dakujem a pekny den.
Ahojte baby, viete mi poradiť? Bola som na konz. v KE u Kačmára, ten mi odporučil 400 ml, nakoľko mám široký hrudník. Teraz mám obvod hrudníka 85 cm, mala som si to skúsiť s ryžou 400 ml, celkom fajn, len chcem vedieť, či nemám ísť aj do väčších?
Ahoj. Citam prispevky a nasla som tvoj. Myslim, ze sa tam stretneme, aj ja mam termin 10.3. u Cervena v Poprade. Neboj sa, ja sa velmi tesim uz nech je marec. Budeme Kocice.