Ahoj domonika, bola si na konzulácii u MUDr. Mládeka? Tiež rozmýšľam že by som išla k nemu, tak či máš už osobnú skúsenosť?
Ahojte baby, bola som v Chirmede v KE a doktor Magdo mi odporucil Nagor s vysokym profilom cca. 250 az 270 ml, pretoze mam maly obvod hrudnika 67 cm a prsia 80 cm 165 cm a 53 kg chcela by som mat 3jky, ale neviem aka velkost by mi sedela. Chcem take vacsie a bojim sa, ze tie 250 ml by boli malicke.
Pekny deň, chcela by som sa informovať, či sa tu nenájde kočka, ktorá bola na zvačšenie prsníkov v Poprade?
Ahoj, ja budem operovaná v Poprade v decembri, máš termín v PP?
Nakoniec som si vybavila termín konzultácii u Červeňa, dala som na rady väčšiny a jednej známej, ktorej robil prsia, ale myslím, že cenovo, keď som volala do Nitry k Mládekovi to vychádzalo podobne.
Ahojky, chcela by som sa ťa opýtať, ako si sa rozhodla, lebo mne poradili 390 ml a tiež sa bojím, že budú malé : ( Ďiky
Ahoj, ja mam operaciu 30.11.2011, vysku 165 cm, 53 kg a idem na 450 ml, aj som planovala nieco okolo 400 ml, doktor mi odporucil presne 400 ml, ked som mu povedala, ze uvazujem nieco okolo 400 ml, mozno nieco viac, povedal, ze medzi 400 ml a 450 ml uz nie je velky rozdiel, ze znesiem aj 450 ml, ked uz za to zaplatim, nech je to vidno, mam asi okolo 15 kamosiek, ktore to uz podstupili, kazda ktora ma menej ako 39 0ml hovori, ze by to mohlo byt aj vacsie, samozrejme ide o to, ake velke mas svoje prsia, ja mam strasne male, skoro nic len bradavka, som po dietati, v tehotenstve som mala 3-jky, ani doktor nechapal, ako sa mi to mohlo tak scvrknut, bez toho, aby to ostalo pekneneovisnute, mam pruznu kozu, povedal, ze 450 ml znesiem v pohode.
Čaute, robil vám niektorej prsia doktor Peter Bakoš alebo Mládek? Aké máte skúsenosti?
Mladek mi to robil za 2740€, bola som 2 dni na klinike s nadstandardnou starostlivostou, je top.
Ahojte baby! Prosím Vás poradte mi. mne odporučil lekár 275 max 300 ml a neviem sa rozhodnúť ktoré si mám dať. Som vysoká 174 cm a 58-60 kg. Vidím že vám bolo odporučené podobné veľkosti, tak sa chcem spýtať ako ste spokojné? Veľká vďaka.
Ahojte, ide niekto v do BB na operaciu okolo 13 decembra?
Ahoj aj ja som dva dni po… trosku ma to este vseliako pobolieva no lieky mam… aj mne davali 300ml a to som nemala ziadne a maly odvod, tak som zvedava ze ake budu po opuchnuti a tak. ano mozem potrvdit ze su velmi ale velmi mily… to by som vsetkym odporucala, mile jednanie a ochota tam teda nechyba… uz sa tesim zasa na nich ked pojdem na kontrolu
Ahojky, idem 10. decembra k dr. Cervenovi
Ahoj,
som 4dni PO a robil mi Dano Mladek,
mozem len a len odporucit!
aj kopec kamaratiek ma od neho a su spokojne, aj preto som si ho vybrala, lebo som videla viacero vysledkov
Vsetci na klinike su mili a netreba sa bat, ta bolest stoji za vysledok
Sorry, nevsimla som si datum takze uz mas davno PO dufam, ze si spokojna
Ahojte. Nemate prosim niektora skusenosti s augmentaciou u dr. červeňa? dajte mi prosim vediet… dakujem
Ahoj, ja som vysoká 177cm, váha 52kg a doktorka mi odporučila Eurosilicon 81 400 ml, neviete baby prosím rozmery tohto implantátu? Ďakujem.
Ahoj, ako si bola spokojna s Mudr. Cervenom? Ja idem teraz 3.6. a neviem sa rozhodnut, ci si mi mam dat 400 ml alebo 450 ml. Mam 164 cm a 52 kg. Pod prsami 75. a teraz mam take mensie 1-tky.
Ahojte babulka, ja som bola teraz zaciatkom decembra na augumentacii leu Dr červena, ale skor na reoperacii, chcela som vacsie a iny tvar, overila som si vsetky uzasne reci kolujuce na internete, az by clovek neveril ze vsetko co sa pise o Dr a klinike je pravda ale je. zatial neviem ake budu prsia mala som 325 ml gule pod sval, teraz mam 545 ml maximum co mi Dr. chcel dat, kedze mam 169 cm a 48 kg ale poviem vam kludne by som zvladla vacsie, ale zasa pokial neplanujem fotit pre playboy tak asi mi pride zbytocne, tym chcem vsak povedat kocky nebojte sa velkosti a dajte si poradit od Dr. a vyberajte ten vacsi objem, na 100% kazda po operacii povie ze by zvladla vacsie =)
Ahojte devcata moj sen je tiez zvetsit prsia ale ako vidim strasne drahe, preboha pozicku by som mala vybrat, noo keby mi dali, ani som nevedela ze v KE tiez robia, drzim vam palce, mozno raz sa mi tiez splni sen.