AUGMENTÁCIA - zväčšenie prsníkov silikónovými implantátmi

Mohla by si mi povedat kedy si si ich dala robit a kde? Zdaju sa mi nejake lacne.

Ja to mám tiež za sebou, robil ma pán doktor Košťál v ružinove, poviem vám, komunikácia bola taká, že mal stále naponáhlo, spomínala som mu pred operáciou, že to chcem pod sval a mám to pod žľazou, každé bolo trochu iné, tŕpla som, ako sa to zhojí, aké to bude keď to odpuchne.Keď mi vyberal po dvoch týždňoch adaptačné stehy, vybral ho nejak nešťastne, že mi to tieklo a teraz to nieje ukážková jazva.Bola som odpísaná na mesiac a dĺžkou jazvy tiež nešetril.Nakolko mám 310-tky a pod žľazou, neubehol ani rok a už mi visia…dokonca do strán, ako africkej žene.Vari som dlho ležala? je to možné, ale keď spomeniem aj tú bolesť bradaviek, nechcem radšej ani kojiť.Išla by som znova, ale k inému a s iným prístupom, nie jak u mesiara na počkanie a pod tvrdými podmienkami pred operáciou…hm:(

ahojte, prosim vas bola niektora z vas u dr.Červeňa?

Ahoj. Ja som nebola este u ziadneho ale pocula som vela chval na dr. Cervena. Pravdepodobne pojdem ku nemu. A ty? Uz to mas za sebou?

Mohla by si mi poradit neaku dobru kliniku kde zvacsuju prsia?dakujem

Dievčence chcela by som vedieť o Mudr.Kačmarčíkovej Košice Šaca .Dnes som čítala niečo nepekné o jej práci.

ahojte no ja mam krasne prsia konecne nejake mam bola sopm absolutna doska dokonca aj bradavky som mala detske a teraz krasne dva a polky mozno by som chcela aj trojky ale 325 bol maximum ktory tam bolo mozne dat ale mozem sa ukazovat a chodit na kupaliska a mam aj kvapkovity tvar cize ich skoro vobec nerozoznat priatrel je nadseny stali ma 42 500 sk ide aj o velkost totizto a predstavte si ze konecne mozem robit aj sekretarku prwetoze ma ani nechceli nikde zobrat moznoze aj kvoli sirokemu dekoltu ma zobrali hned na prvy sup a chlapy po mne letia jedna radost hehe uz ich mam 3 ,5 roka a su stale krasne a dokonca trosku sa natiahla koza ze su uplne ako prave

ahojte holky,ja idem 8.septembra na op,do bb k dr.cervenovi,ide este niekto z vas?ozvite sa mi prosim,dakujem.moj mail je :maria pavlovicova@atlas.sk

ako to viem? lebo sama mam 4ky- svoje fyziologicke. a pri vyske 183 cm a 80 kg vahe. vzhladom na moj vek (40) nejaky ten den ich na sebe “nosim” a co to teda o bolestiach hrudnej a krcnej chrbtice viem… no a pri vyske a vahe dotycnej ist z 2 na 5…no sila…

Ahoj!
Ja som bola na operacii u dr. Cervena v marci tohto roku a som maximalne spokojna. Je to jeden uzasny doktor a odbornik a co je najdolezitejsie ma velmi peknu robotu. Az taku, ze mi nikto nechce verit ze mam silikonove prsia. Vrelo odporucam!!

Ahoj bola som na operacii u dr Cervena. Ak mas ty alebo ktokolvek z vas nejake otazky kludne mi napiste. Ale mozem ho len vrelo odporucit!!!
Moj mail: rodericcca@hotmail.com

ahoj Miska.Musela si si zaplatit aj ten druhy implantat?Ja si chcem dat zvacsit lytka.nepocula si uz nahodou o takom zakroku?Pa.dik.Tana

ahojte baby ja zacinam tiez nad tym uvazovat ze si dam moje prsia trosku spravit ale ani nie re velkost skor pre tvar…mam ich hrozne…trpim tym uz od malicka…velmi som bola tucna a ked som nahle schudla chudli aj moje prsia…cize asi ma chapete:)
a ti chlapi ktory tu pisu taketo kraviny tym len tolko museli by ste byt zeny aby ste to pocholi my vam tiez nevykrikujeme ked ste nespokojny s vasou pychou!!!
prosim baby ak mate dake skusenosti s neobvyjklimi tvarmi prs…odpiste mi sem…alebo na diditka@post.sk
dakujem moc…:slight_smile:

Ahoj,velmi Ti ich prajem.T

Clovek, ktory je so vsetkym spokojny, dosiahol uz vsetko.

Ti, ktori su nespokojni, musia stale nieco dosahovat, aby nakoniec boli spokojni ako ten prvy clovek, ktory to uz davno dosiahol.

Ahojte baby,
neviete nahodou aky je Dr Trska z ruzinovskej nemocnice? Mozno niektoru z Vas operoval…chcela by som ist este v septembri, ale priznam sa, ze uz teraz sa bojim :)…vopred dakujem za info, Mia

Ahojte. Ja som si dala zvačšiť prsia pred 9 rokmi. Teraz som po dvoch detoch a vyzeraju príšerne. Ovisli mi ako indiánke. Teraz uvazujem o dalsej operacii…nemôžem sa na seba pozerať.
Takze by som určite odporučala operaciu až po detoch.

Konzultácia-pozrela som si fotky …doktor si pozrel mňa.Povedal mi svoj odborný názor,riziká,jazvy,velkosť-teda skôr váhu a ja som povedala,čo by som chcela.doktor Červeň bol veľmi milý…ODBORNÍK.Bola som veľmi spokojná.Po konzultícii som bola kľudná a vyporiadaná,teraz sa mi blíži operácia-pozajtra 10.9 budem mať nové prsia a mám obavy.Ale nie o výsledku,lebo plne verím Mudr.červeňovi,skôr o priebehu operácie a po operácii.

10.9 idem na zmenšenie do BB.Nejdete niekto?Má to už niekto za sebou.Ďakujem za info.

ahoj, ja planujem zmensenie v BB buduci rok, dufam, ze to tvoje dopadlo dobre a budes ochotna mi sprostredkovat nejake info. U akeho doktora si konkretne bola?