Avon alebo oriflame?

môžem sa opýtať akú velku robíš objednávku za kampan?aku máš zlavu 15,20,25%

a prečo používaš značkovú kozmetiku, ked avon je výborný???

Úplne súhlasím so Zuzanou s IQ. Nevŕtaj sa v tom čo sa nepáči tebe, je to tvoj subjektívny názor. Ani v obchode si nekúpiš napr. TV čo je “šit” a nečumíš na ňu doma, len aby si mohol rozprávať aká je šit. Alebo áno!?

Ak sa chceš stať Avon Lady alebo len členom Avonu, kontaktuj ma! Všetky informácie pošlem e-mailom podrobnejšie, poštou aj katalóg. PS: okresy Levice, Komárno, Nové Zámky,Štúrovo

Kontakt: avonnz@azet.sk

Dobry den hladam predajcou a tim.hracou do noveho mlm systemu som s Trnavy ak by bol zaujem si posediet a vysvetlit vam o co ide tak som tu prevas budte medzi prvymi a pracujte na svojej sieti predaja p.leitner 0905150491 hujerovic@post.sk

Neplet do toho farara…zrejme si este nepocula o com kazu…

Andy mozete mi poslat na seba t.č dakujem

Ahojte, ako si tu čítam tieto príspevky, zdá sa mi, že sa nachádzam na stránke oriflame, kde všetci preferujú túto kozmetiku. Chcem sa podeliť s vami aj o môj názor, nakoľko som nezávislý kupujúci, ktorý skúsil obe firmy. Na sprchové gély a šampóny o oriflame nemám moc dobrý názor, zdajú sa mi veľmi riedke a nie bohvieako voňavé ako z Avonu. Takisto mám problém s bižutériou z Oriflamu, pretože mi robí neskutočnú alergiu. Čo sa týka doplnkov, tie sa mi páčia v oboch firmách, raz sú lepšie v jednej, raz v druhej, ale je to veľmi podobné. V Avone sa mi nepáči rada color trend, ale asi preto, že už nemám 15 a potrebujem asi niečo lepšie. Takisto vlasová a telová kozmetika Naturals nie je nič pre mňa. Keď to ale porovnám, v závislosti na cene a kvalite mnou kupovaných výrobkov, je pre mňa prijateľnejší Avon. Hodnotím to z pohľadu zákazníke, nie predajcu.

Ahoj Tatianka!
Neviem koľko máš rokov,avšak správne si asi postrehla že z Avonu rada Naturals a Colour Trend asi nie je vhodná pre teba. Tieto rady sú predovšetkým určené pre kategóriu -násťročné, pretože ich zloženie je prispôsobené mladej pokožke. Odporúčam radu SSS, a Advance Techniques. V katalógu nájdeš výrobky pre všetky vekové kategórie a aj finančných možností zákazníka.Viac informácií ti rada poskytnem e.mailom/viď.nižšie/

T.číslo len tak neposkytnem. Nechaj mi odkaz na e-maily.

Každá firma má nejaké dobre a tak isto aj horšie výrobky, alebo výrobky komu vyhovujú viac a niekomu vôbec.
Nezabúdajte nato, že oriflame je nenávyková prirodná kozmetika a cenovo výhodnejšia ako avon

Zdravim Zuzka
Nevysvetluj si to zle ale musim reagovat na tvoj prispevok ja robim Avon uz 10 rokov a nedavno som zistila ze Avon NEPRESTAL testovat na zvieratach iba sa zaviazal ,ze podnikne potrebne kroky pre zabezpecenie takych postupov ,ktore budu viest k uplnemu zastaveniu testu na zvieratach.Bola som z toho uprimne sokovana a znechutena lebo som verila symbolu zajacika ktory maju na kazdom katalogu.Ocenujem ze to chcu zmenit ale maju to tak pisat a nie ze pisu ze netestuju.Este po tom patram ale ak sa mi to potvrdi v tej chvili ja aj moja rodina s Avonom konci.Verim ze kazda zena ak je v nej trochu sucitu a nehy si vyberie krasu bez krutosti .Mozete si pozriet na nete ako dopadli zvieratka na ktorych sa testovalo je to priserne ZA ZIADNYCH OKOLNOSTI TO NIKDY NEBUDEM PODPOROVAT. AKYKOLVEK LUKRATIVNY ZAROBOK PRE MNA STACA ZMYSEL AK TO MA BYT ZA TAKUTO CENU!!!Ja prechadzam na oriflame ubezpecili ma ze netestuju PS:tymto clankom som nikoho nechcela urazit ani poburit je to moj nazor
s pozdravom ADA

Zdravim Renka
Mas pravdu v Oriflame sa da zarobit viac kamoska ho robi a vzdy tam mala vyhodnejsie zlavy a zarobky ako ja v Avone.Nevedela som ze Avon neprestal testovat na zvieratkach a ze pouziva zivocisne vytazky .Dakujem za upozornenie pre mna ma zelenu len kozmetika ktora sa netestuje na zvieratkach takze s Avonom koncim!Takisto suhlasim co sa tyka tych projektov je jedno ake kto ma hlavne ze pomahaju s pozdravom ADA

Andrejka Avon neprestal testovat len sa zaviazal ze bude hladat ine metody !!!
Co velmi ocenujem ale nestaci, testovanie na zvieratach je zbytocne a nehumanne a ked to dokazu ine firmy moze aj AVON.
ADA

Súhlasím s Tatiankou. V bode,že nie sme na serveri Avonu ani Oriflame, tak načo tu tie reklamy? A kto preferuje len jednu kozmetiku, je zaujatý. Aj jedna aj druhá má lepšie a horšie výrobky. Konkrétne ohľadom výrobkov súhlasím s Tatianou. A kto tu hovorí, že je Oriflame cenovo výhodnejšia? Potom nesledujete dobre Avon a ich letáky. Iyli, chceš povedať, že Avon je návyková neprírodná kozmetika?

ahojte,nemá niekto oriflame katalog 16? pls potrebuje vediet cenu toal vody ENIGMA,dakujem

tak toaletka engima je zlacnená na 399sk.katalog ľahko nájdeš na internete a dobre sa v ňom listuje.

Ahoj isar.no oriflame zostarne skor z velmi jednoducheho dovodu,ze nema tolko konzervacnych latok ako avon.ada

…na 100 percent suhlasim.avon je strasne prechemizovany.s oriflame mam pokozku ako babetko.sada milk & honey a aloe ma zbavila alergie.