Avon alebo oriflame?

Ahojte,
ja robím s Oriflame.
Ale zaujímalo by ma aké výhody má Avon?:
1.Koľko % zľavy z ceny poskytuje Avon pre svoje Avon lady?
2.Koľko týždňov trvá jedna kampaň v Avone?
3.Koľko kampaní má Avon do roka?
4.Za akú sumu si musím minimálne objednať z katalógu,aby som neplatila poštovné,resp.balné?
5.Sú nejakým spôsobom odmenené Avon lady, ktoré majú pod sebou nejaké členky?
6.Sú v Avone aj nejaké kategórie pre najlepších predajcov, ako je napr.v Oriflame TOP klub? Ak áno, aké majú výhody?
Ďakujem.

Toto by som Ti vedela vysvetliť ale je toho viac.Preto mi zavolaj na č.t.0903767285
Zuzana

ak mas zaujem o spolupracu tak sa ozvy na tel 0910278220

ano mozes aj na svoje meno

Mary Kay je možno úžasná kozmetika, ale na prvý dojem je predražená. To nieje kozmetika pre všetkých. Kým Oriflame i Avon maju cenovo dostupné výrobky pre každú skupinu i vek, o Mary Kay sa to ani náhodou nedá tvrdiť.

Oriflame je dobrá kozmetika, drahšia ako Avon a nevýhodou je aj to, že sa skôr pokazí, zostárne. Avon mi vydrží oveľa dlhšie a je aj lacnejší. Má aj drahé prípravky (ANEW), ale ich kvalita je naozaj výborna; pritom aj tie z lacnejších sú kvalitné. Robila som aj Oriflame, aj Avon, to je moja osobná skúsenosť

Čaute baby ja robím oriflame a rada privítam záujemkyne. Rožňava a okolie máte zelenú !!!

dobrá kravina to pán farár v kostole asi vypustil do éteru že? oriflame má nadáciu CHILDHOOD ktorá prispieva na detské nemocnice napr. na detskom foniatrickom centre sa modernizovali priastory kde sú deti hospitalizované s rečovými a sluchovými vadami.ide ma šlk trafiť ked niekto trepe takéto kraviny milá baruška

niekto by mal podporiť tvoje vzdelanie baruška a ozaj ktovie čo kupuješ ty vieš čo radšej nekupuj nič lebo nikdy nevieš vieš čo radšej sa neumývaj vieš čo radšej ani nevychádzaj z domu a pre istotu ani nevypúštaj z úst svoje názory a daj si urobiť preventívne vyšetrenie

ja som pouzivala aj avon a oriflame, a musim povedat ze oriflame je castokrat drahsi a takmer vzdy mi pokozka v pripade oriflame nie dobre zareagovala zatial co s avonom mam 90% dobre skusenosti, ale to zavisi od toho aku ma kto pokozku.

Mám skúsenosti s obama, ale Oriflame je lacnejší ako Avon!!!

Prepáčte ale musím s vami nesúhlasiť pretože ja osobne si myslím že Avon je oveľa lepší pretože nie je taký agresívny ako Oriflame.Často krát počúvam od mojich priateľov že sa im výrobky z Avonu nepáčia pretože sú jednako drahé a aj nepriaznivé pre ich pleť.Chápem aj to že každá/ý máme iný typ pleti a je to podľa ich gusta ale aj tak si ja osobne myslím že je Avon Jednotka Na Trhu Kozmetiky.Určite.

ja použivam avon a ešte aj snim robim a moji zakaznici su s nim velmi spokojny ja osobne som ešte snim nemala problem ale od oriflemu použivam skor vone a tie su skvele vyšvihol sa ale napr.laky na nechty,ceruzky a niektore tiene na oči nemaluju,a tie šampony ked som použila s oriflemu vyzerala som ako zmoknute kura…

ak sa nevieš rozhodnúť tak si skús objednať cez net z avonu .A potom zistíš že sa ti neoplatí ani špekulovať taký šit webovú stránku nedokáže urobiť ani podpriemerný drežstevnik .Pozdravujem všetkých ktori spolupracovali na tvorbe strany(šitu) avon

A Ty si kto? Z Tvojej správy, resp. vyjadrenia v správe predpokladám, že musíš mať strašne nízke IQ.

milé dámy firmu oriflame poznám viac ako 10 rokov a spolupracujem s nou 3 roky.Predtým som pracovala taktiež s avonom, ale na vyššej pozícii ako je AL viem porovnať rozdiel týchto 2 firiem a môžem vám povedať, že je obrovský.S avonom som začala spolupracovať asi v roku2002 pretože bol lacnejší, mal vela zaujímavých akcii a kombinovaných ponúk narozdiel od oriflame.Do oriflame som prešla pretože som zistila,že je kvalitnejšia kozmetika a čo sa týka zárobku a služeb 100% lepšia. V dnešnej dobe je oriflame lacnejšia a aj kavalitnejšia kozmetika. Prečo kvalitnejšia? práve preto lebo je to čisto prírodná kozmetika kdeš avon má od prírody velmi daleko. Len Švedi a Švajčiari majú prírodný zákon,ktorý hovorí o tom,že máme naozaj dočinenia s prírodou!!!AVON NIE.
Mám vela vlastných skusenosťí ked zákazníčky prešli z avonu na oriflame boli velmi spokojné, prvá ich reakcii po vyskúšaní oriflame krémov, make-up…bola avon NIKDY viac. Ak chcete mať naozaj krásnu pleť aj v neskoršom veku môžete to dosiahnúť práve s touto kozmetikov pretože je nenávyková kde avon nie…AK máte nejaké otázky ohladom firmy, výrobkov alebo spoluprácii môžete ma kontaktovať lyli@azet.sk

Prečo agresívny? Viete o tom, že reakcie nesposobujú len výrobky ale vela iných faktorov ktoré nemajú s kozmetikou nič spoločné?

ak máte záujem používať kvalitnú prirodnú kozmetiku oriflame využívať 25%zľavy, REGISTROVAŤ SA, chodievať na kozmetické stretnutia a veľa ďalších výhod kontaktujte ma lyli@azet.sk

Avon je celosvetovou vedúcou spoločnosťou v oblasti priameho predaja kozmetiky. Kozmetiku spoločnosti Avon ponúka v 140 krajinách sveta takmer 5,5 miliónov nezávislých kozmetických poradcov. Produktové portfólio Avonu zahŕňa značky ako je Anew, Solutions, Planet Spa a v spolupráci so svetovými módnymi domami a parfumérmi ponúka širokú škálu dámskych a pánskych vôní.

Spoločnosť Avon začala pôsobiť v Slovenskej republike od januára 1993. Až do leta 1998 Avon patril pod centrálu v Nemecku, teraz je riadený samostatným managementem pre ČR a SR. Spoločnosť sa postupne rozrastá, v súčasnej dobe sa priamemu predaju výrobkov Avon venuje viac ako 50 tisíc nezávislých Avon Ladies a Avon Gentlemanov, ktorí obslúžia viac ako 3,3 milióna zákazníkov ročne. Avon Cosmetics je členom Združenia priameho predaja.

Ja osobne s avonom robim uz 2 roky nemam žiadnu zlu skusenost a od svojich zakazničiek počujem same dobre ohlasy…A ako avon lady som velmi spokojna preto lebo studujem a vedla školy si viem pritom perfektne privirobit a pouzivat pritom znackovu kozmetiku…ak maš zaujem stať sa Avon lady napis my na mail Kukurkava@azet.sk

A okrem toho nemam žiadne proti pre oriflame aj ja si niekedy zvynknem objednavat z oriflame a zas kamaratka co roby z oriflame odomna…kazdy ma na to svoj nazor…Okolie galanty mate zelenu…piste ak chcete byt avon lady…kukurkava@azet.sk