Avon alebo oriflame?

jednoznacne Avon

Ahoj cena Enigma v katal. 15 je 399,- Si už členka alebo si kupiješ len pre seba?

399sk

Nie som zaujatá aj ja som kedysi pracovala pre avon a nie ako AL ale na vyššej pozícii,áno je návyková,to znamená,že pomáha iba do určitého času…cenovo bola lepšia kedysi nie teraz. Čo sa týka kvality a ceny jednoznačne Oriflame, a nehovorím len za seba.

ak máte záujem používať kvalitnú prirodnú kozmetiku oriflame využívať 25%zľavy, REGISTROVAŤ SA, chodievať na kozmetické stretnutia a veľa ďalších výhod kontaktujte ma lyli@azet.sk

Myslím si, že kvalita sa určuje výsledkami. A tie kto vie lepšie posúdiť ako zákazníčky, ktoré už roky používajú výrobky Avon a stále sú s nimi spokojné, lebo stále pomáhajú? Žeby do času? Akého? Ja už 10 rokov a to som kvôli chuti na niečo iné skúsila už nejednu kozmetiku. Ale stále sa vraciam ku Avon. A prosím Vás, mám už dosť skúsenosti na to, aby ste mi odpovedali, že si nevyberám správne výrobky. Viem, akú mám pleť aj aký vek, aj na čo alergiu a podobne. A Oriflame? Nevravím, že je zlá, ale pre mňa nedostatočná kozmetika. Skrátka som za AVON!

V 16 stojí enigma 399,-

ahoj, som z velkeho krtisa a chcela by som sa stat avonlady

Napíš mi na e-mail tvoje kontaktné údaje, bude ťa potom kontaktovať kolegyňa , ktorá má nastarosti okolie V.Krtíša.E-mail:avonnz@azet.sk

Nevieš o čom hovoríš,to kde berieš že Oriflame je prírodná kozmetika!!!???
Jediná prírodná kozmetika je Welada, Lavera,Nobilis Tilia, Sanoflore,For Ever-aloe a na 95% Yves Rocher a možno ešte niečo. Skôr než niečo napíšeš,naštuduj si nejaké poznatky. Máš internet, tak ho využi!

picura

tak vy sa vyznáte naozaj…!!!skúste si naštudovať VY, AKO a hlavne PREČO vznikol oriflame a potom píšte tie bludy ďalej, ale o inej firme…

Juj, škoda veriť ich dôvodom, prečo vznikol Oriflame. Pre zisk, nie? Tak ako každá iná kozmetika…

Preštudovala si si niečo viac o daných kozmetikách? Okrem toho čo ti natĺkli do hlavy keď ťa registrovali do Oriflame si niečo spravila pre svoje vzdelanie k danej téme?! Vieš len to čo ťa naučili iný. A tí iní ti povedali len to,čo si chcela počuť,aby ťa nahovorili. Nemôžu ti predsa povedať koľko chémie je vo výrobkoch… . Urazilo sa tvoje EGO=najlepšia obrana je útok alebo inak “trafená hus zagágala”:

Drahá “lyli”!
To si píš že sa vyznám. Zaoberám sa práve tým, čo ti nazývaš “bludy”!!

každý vieme svoje…

Prepáč,lyli,nechcela som sa ťa dotknúť. Nemám nič proti Avonu a ani Oriflame.Nikdy som netvrdila,že výrobky sú nekvalitné!! Len nemám rada ak niekto niečo tak ozlomkrk tvrdí,a popritom sú to zvádzajúce informácie.Nepracujem konkrétne pre žiadnu kozmetickú firmu, len ma zaujímajú niektoré informácie a predtým ako si niečo kúpim, preštudujem si čo si na seba a do seba dám.Dnes sú rôzne možnosti získavania informácií.
Každý vie svoje, v tom s tebou súhlasím!

Ahoj, a co takhle rozšířit si sortiment o kvalitní českou bytovou drogerii? Se sortimentem Avon a Oriflame se skvele doplnuje.Vse zdarma, provize 30%. Nove na Slovensku! V případě zájmu se ozvěte na email Klara.klonfarova@centrum.cz

Nechcem v prvom rade nikoho ovplyvnovat, pisem sem cisto za seba.Ja som pouzivala 6 rokov Avon /dokonca aj ked som bola 2 roky v zahranici/pouzivala som ho preto lebo som si myslela ze je kvalitny ale ziaden zazrak.Ja totiz uz od 15 rokov sa snazim si pravidelne cistit plet a pouzivat kremy. Teraz som vyskusala oriflame,nechala som si poradit aku sadu mam pouzivat a nato ze ju pouzivam druhy mesiac tak musim povedat ze plet sa mi zlepsila,mam ju ako babatko /mam 25/ a tezaz sa tesim na sadu 25+ kt. mam objednanu.Sama na sebe vidim ake je to dolezite si nechat poradit podla typu pleti a dodrziavat to.Mam lepsiu plet ako v 18stke.V Avone mi nik neporadil a to som mala svoju Avon lady!

Ja som si zásadne kupovala výrobky v obchode. Neverila som ani jednej ani druhej firme.Pred mesiacom som si objednala niečo z Oriflame.Som spokojná. Teraz čakám na sadu DermoProfesional. A čo hovoríte na Niveu?