ahojte…neviem posudit co je lepsie …no s avon nemam ktovieako rada…okrem sprchacov…tie su fajn …uprednostnujem oriflame…vyrobky su rozdelene podla typu pleti a pekne sa z nich da vybrat …som s nimi spokojna…
a kedze pre oriflame aj robim (zatial len par mesiacov) tak by som bola rada,ak by sa niekto pridal:)…SNV a okolie …kto chce,ozvite sa mail lissy777@azet.sk
avon je určite lepší má väčšie možnosti výberu… no je aj trocha drahší no… stojí to za to … oriflame je lacnejší no nedá sa tam čo vybrať… len sem tam… pracujem aj v avone aj oriflame… viem si to porovnať…
Tak s týmto úplne súhlasím.
Nechcem urazit,ale tou veducou spolocnostou v oblasti priameho predaja urcite nieje Avon.Urcite je takých spoločností viacej,ale avon to teda nieje.tejto spolocnosti nepomoze to co ste tu napisali je to ako stary,otrepany americky film…avon je sama chemia.Asi by bolo najlepsie,keby avon zostal len pri výrobe bižuterie a nie pletovej kozmetiky,pretože tie ich patenty za vela nestoja,skor plet poskodia,ako jej pomožu.
Uplne suhlasim,Mary Kay je velmi dobra kozmetika,ale je neskutocne draha…normalny clovek si ju dovolit nemoze a preto davam prednost Oriflame,je tiez velmi dobra a ucinna,prirodna kozmetika a aj cenovo dostupna,som s nou velmi spokojna.
Tak,vacsej sprostosti si trepnut nemola…
presne tak!!! konecne niekto objektivny…
avon nie je prirodna kozmetika…vyrabaju ho ameracania…kedy uz len tym zalezalo na prirode?nicia ju viac ako ktokolvek iny!..cudujem sa damam ktore si to natieraju ma tvar…
jaj ty mudra sak si najskor napisala ze JEDINA prirodna znacka je: a pritom si ich napisala asi 5 sak sa uvedom to …
Ja som predavala Avon 10 rokov a presla som na Oriflame Avon testuje na zvieratach z coho som neskutocne znechutena.Avon sa sice ohana prehlaseniami ze netestujeale zatial nebol schopny dokazat ,ako ziskava napr.chem.ing. nesplna kriteria HCS.Zavadzaju zakaznikov symbolom bieleho zajacika lutujem ze som tuto firmu niekedy prezentovala.ADA
Milá Kristína,baby!!!
Niet o čom s vami diskutovať. Podľa vyjadrovania a vašej slovnej zásoby ste na nízkej vedomostnej úrovni. Študovať by ste asi mali vy a vám podobné slečny alebo dámy.
Kto si myslí že krémy sa vyrábajú tak že sa dávajú hneď na tvár bez testácie sa divím že niekto také niečo aj napíše každý krém ktorí sa vyrobí sa testuje samozrejme že na zvieratách veď ich nebudú testovať na ľuďoch boli by sme mimochodom samá vyrážka.Také lacné krémiky ako Avon a Orifflem by som si na tvar nedala ktoré sa sériovo vyrábajú skúste Colden Skin Etre belle v tej kozmetike je zlato kaviar zaručene že žiadne výražky mať nebudete.
mam jednu vonavku od FEDERICA MAHORU ale akoiize da sa ale oriflame a avon maju lepsie
Dosť podrobne som si prečítala diskusiu okolo Avonu a Oriflame. Čo sa mňa týka, pracujem pre Oriflame 3 roky, s ich výrobkami som veľmi spokojná /a tiež moji kolegovia/, dostávam sa pravidelne na 9-12% úroveň, podľa snahy. Momentálne sa tomu až tak nevenujem,lebo som dosť vyťažená v práci. Pred rokom som však pracovala pre Oriflame viac a bola som 18%. Nepracujem formou predaja, ale formou poradenstva … A ďalej nebudem prezrádzať naše marketingové ťahy. Kto má záujem, môže sa mi pokojne ozvať, bývam v Bratislave, ale Oriflame mám rozpracovaný aj na Liptove, v okolí Čierneho Balogu, Nového Mesta… Ahojte.
ja som oriflame nikdy neskusala, robim avonlady asi 5 rokov a kupujem vsetku kozmetiku, co pouzivame doma, len od nich, avon sa mi zda byt kvalitny a cenovo najprijatelnejsi…
ana keby si bola 18% tak sa nato nedyprdnes ha ha
Ja som sa na to nevyprdla, stále sa tomu venujem, len som podstatne zmiernila tempo, pretože momentálne mám iné starosti.
Avon či Oriflame?Pre každého niečo iné,pre každého niečo nevyhovujúce.Nijaká kozmetika nie je dokonalá,ani Oriflame ani Avon.Jednoducho každý z nás je spokojný s niektorou kozmetikou.Ja objednávam aj aj.Niekedy je niečo výhodné v Avone,niekedy v Oriflame.Ďakujem!
ańa sorry nevedel som vies abcas su tu pekne bludy popisane
Ahojte baby chcem sa len opytat, ci nejaka z vas nebude objednavat avon este teraz pred vianocami a je z BA a vedela by mi to poskytnut s clenskou zlavou? ak ano prosim ozvite sa mi na mail, diiiky. ja som totiz doteraz mala clenstvo na kolegu, ktorá musela ist do zahranicia
ja len toľko každy chvali to čo ma odskušane ja uroky použivam oriflame,ale nerobí mi problem vyskušať aj iné značky asi aj preto že nemám problemy s kremamy,nič sa mi z nich neurobí tak len toľko