suhlasim ja tiez robim oriflame a praca v oriflame je ze vies s cim robis nie ako v avone vsetko je tam 2krat drahsie a vsetko na chemickej baze
Ahojte všetci chcem vám povedat že ponukam vlstne to že vy si pozriet Avon katalog na internete a poviete čo vam mam objednat … potom s pridete po tovar ja som z Košic a zapltite mi peniaze… vlastne ja som Avon Lady.
Aj ja som robila avon lady potom som prestala a začala kupovat v DM drogerii a tam su ceny dost dobré a kozmetika tieš. Ale niekedy zavítam aj do avonu a niečo objednám.
Výskum a vývoj nových výrobkov sa uskutočňuje americkou materskou spoločnosťou Avon Products Incorporated, jednou z prvých popredných kozmetických spoločností v USA, ktoré pre testovanie výrobkov začali používať internú buničinovú metódu ako náhradu testu na zvieratách. Testovanie podľa tohto postupu sa uskutočňuje na mikroskopických skupinách buniek vyvinutých v laboratóriách. Naďalej pokračuje vo financovaní biomedikálnych výskumov organizáciami ako napr. FRAME (Found for the Replacement of Animals in Medical Experiments) vo Veľkej Británii a CAAT (National Centre for Alternatives to Animal Testing) na Univerzite Johna Hopkinsa v USA.
Testovací program nezávadnosti výrobkov spoločnosti Avon je založený na rozsiahlej počítačovej databáze obsahujúcej historické údaje o výrobkoch, ktorý počas rokov spoločnosť Avon vyvinula, spoločne s údajmi, ktoré obsahujú všetky použité zložky.
Vďaka záväzku netestovať svoje výrobky na zvieratách, spoločnosť Avon získala popredné ocenenie od jedného zo svetových riadiacich centier v tejto oblasti. Čestné uznanie v roku 1993 získali od organizácie National Centre to Animal Testing na americkej Univerzite Johna Hopkinsa. To potvrdzuje vedúcu úlohu spoločnosti Avon v používaní a nachádzaní vhodných alternatív k testovaniu výrobkov na zvieratách.
Spoločnosť Avon síce nie je na zozname HCS – Humane Cosmetics Standard, ale Avon je na zozname schválených spoločností, ktoré netestujú svoje výrobky na zvieratách, a to v organizácii PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).
Takže keď máte už toľko informácii zistite si, či je to pravda priamo v týchto organizáciach.
Ponúkam spoluprácu s jednou českou ekologickou spoločnosťou, je to katalógový predaj a budovanie siete, tzv. Multi level market. Veľa ľudí má na to negatívny názor a pohľad a vôbec nepozná klady tejto práce. Môžete ju vykonávať vo svojom voľnom čase, či už na MD, nezamestnaný, zamestnaný alebo aj študent. Môžete si privyrobiť pár koruniek ale aj získať trvalý príjem, záleží od Vás koľko času práci venujete a ako sa Vám bude dariť. Nie ste k ničomu viazaný a môžete prestať kedy chcete. Výhody spolupráce: - používate a ponúkate výrobky, ktoré sú šetrnejšie k životnému prostrediu a k nášmu zdraviu a sú lacnejšie ako u konkurencie - registrácia je zadarmo a nie sú potrebné ani žiadne ďalšie vstupné investície - neobmedzená možnosť príjmu, ktorá závisí od Vašich schopností a chuti spolupracovať - a mnoho ďalších. Viac informácií poskytnem mailom. Na začiatku veľmi rada pomôžem a poradím. Nezabúdajte, že za vyskúšanie nič nedáte a nemôžete nič stratiť. Pretože je to ZADARMO!!! Môže Vám to len pomôcť, ak nie, tak sa nič nestane… Nič nestratíte… anagyova@centrum.sk
Posielam avon dobierkou do celého Slovenska so všetkými výhodami/t.j.zľavy podľa výšky objednávky,katalógy v balíku na 2 kampane, darčeky a iné výhody/.Viac informácíí poskytnem na:avonnz@azet.sk
Nepracujem ani pre jednu firmu, ale pre mňa je určite prijateľnenejší Avon, z výrobkov od Oriflame som mala vždy vyrážky a keď som si oobjednala tak mi polovica vecí neprišla…v Avone čo si objednám to mi aj príde. No s tou pleťou to je asi u každého individuálne, nie všetci sme rovnakí…ale u mňa jednoznačne vyhráva Avon…
Ahojte, dovolte mi tiež reagovat. Ja sama používam avon aj oriflame. A som spokojná z oriflame. Pokial si chcete zarobit naozaj pekné peniaze tak by som Vám chcela ponúknut predaj šperkov. Fakt sa tu dá zarobit ovela viac penazí ako v kozmetike a predaj môžte spojiť z predajom kozmetiky. Ak máte záujem kludne ma kontaktujte. Máme super motivačný program na rok 2009.
montulag@gmail.com
Dobry den ponukam vam kvalitnu kozmetiku Avon vy si pozriete ktalog na nete a ja vam to objednam a potom si pridete potot a date mi peniaze… moej tel čislo je : 0915512077 Avon ej vkalitna kozmetika takž eodporučam objednajte si niečo a budete veeeelmi spokojny…
Som Avon lady pol roka a som s touto kozmetikou spokojna. Niektore vyrobky su super ine horsie. Ako v kazdej kozmetike, nieco sa nam paci menej, nieco viac. Robila som aj oriflame asi pred 10 rokmi aj tam su dobre vyrobky nehovorim ze vsetky. Ale velmi dobra kozmetika je aj nivea s ktorou mam dobre skusenosti, len viac stoji. Je hlavne dobra pre deti. Treba len vyskusat na vlastnej kozi.
a o Oriflame nemali by ste zaujem?
Asi preferujem avon,maju fajn parfémy.No špirálu by som neodporučila nikomu,vyschynaju velmi rýchlo.Oriflame má lepšiu dekoratívnu kozmetiku.
ahoojte rada by som bola v oriflame , je tu niekto kto by ma vedel zaregistrovat? najlepsie z kosic
www.bim-bam.sk
Ani oriflame ani avon!!! je to len zbytocný luxus! v drogériach sa dajú kúpit lepsie a lacnejsie veci,ktore mate hned u seba.a nemusite cakat!
ak mas záujem zaregistrovat sa, mozme sa stretnut a dohodneme sa, ozvi sa mi
co je lepsie avon alebo oriflame??na zarobok
ked tak mi napis na pokec : ajusqa2282 , alebo icq : 462168618
a maloletí tam nemozu pracovat?alebo aspon tí čo už majú občiansky preukaz?