Ahoj. Volám sa Eva. Robila som s Avonom a nebola som spokojná, teraz robím s Oriflame a som nadmieru spokojná. V Avone musíš kúpiť výrobky v sume približne 40 eur, čo je asi 1 200 Sk, aby si dostala zľavu. V Oriflame máš už zľavu pri kúpe 1 výrobku, a ak splníš určitý počet bodov, dostaneš navyše aj cenné darčeky. Ďalším plusom je aj to, že nie je podmienená každá objednávka - to znamená, že nemusíš objednávať každú kampaň - nevyradia ťa, a budú ti aj posielať aktuálny katalóg. Ak sa chceš zaregistrovať, ozvi sa - hneď ráno ti pošlem katalóg, budeš ho tam mať do nasledujúceho dňa, urobíš si objednávku a ja ťa s tou objednávkou hneď zaregistrujem, navyše ak budeš mať s tým problém môžem ti pomáhať s objednávkami aj reklamáciami, dokedy to budeš potrebovať. Ak by sa aj stalo, že ti niekto neprevezme výrobok, Oriflame ho zobere nazad a koruny ti vráti.Navyše má záruku na výrobky 2 roky.Ak by aj niekto nabol spokojný s výrobkom, tak isto sa to dá vrátiť.Ak budeš ešte niečo chcieť vedieť, pokojne ozvi sa.
…zabudla som dodať t. č. 0915 447 394 - orange, 0911 447 394 - T-mobile
Ahoj,
musim reagovat na tvoj prispevok. V AVONE nemas ziadnu minimalnu objednavku, cize ak si objednas jeden produkt, mas ho so zlavou! A je tu obrovska vyhoda oproti Oriflame, ze ti balicek vozi kurier priamo domov zdarma. V avone mozes mat zlavu az do vysky 30% z predaja!. A tiez ti chodi katalog postou domov, a nemusis objednavat kazdu kampan! Avon sa drzi v SR na vrchole, co sa tyka kozmetickych vyrobkov. A urcite nikto nedava tak vela darcekov ako AVON, v tomto mesiaci ziska nova AL parfem Bond Girl 007 v hodnote 1200 Sk zadarmo, k tomu naviac telove vanilkove mlieko, tekuty podklad pod make-up, valentinsku klucenku a valentinske mydielka v romantickom baleni…su to darceky za viac ako 2500 Sk. A nadalej ma AL moznost ziskavat kopu hodnotnych a aktraktivnych darcekov. A samozrejme, ak je zakaznik s niecom nespokojny, da sa vsetko vratit:)
Ak ma niekto zaujem pracovat s kozmetikou AVON, ci chce viacej info, rada poradim.
sabrilea@post.cz
Nedá mi nazareagovať, Oriflame dáva minimum 30% a viac. A dá sa tu kariérovo postupovať. Miška
áno a ked máš problém s výrobkami tak musíš vypísať lišiaka a poslať výrobok naspäť poštou na vlastné náklady. Kde v oriflame stačí že prídeš do servisného bodu a reklamovaný výrobok ti zoberú bez problémov a bez akejkolvek platby. Ked si idete do servisného bodu po balík máte možnosť vydieť novinky na novú kampan,áno je pohodlné že avon nosí balíky domov ale to ostatné NIE!!!
cena sa odráža na kvalite.ak vám to stačí tak je to ok
jednoznačne oriflame pretože tam máš hned 25% zlavu zo všetkých výrobkov ( to je jedno čimáš objednávku za 200sk alebo 2000sk) kde v avone musíš zbierať určité hranice aby si dosiahla vyššiu zlavu
napr.obj. za 2771sk je len 15%
obj. za 2772sk je len 20%
obj. za 5483sk je 25%
ak máš záujem sa zaregistrovať a dozvedieť sa viac zaujímavých informácii tak píš lyli@azet.sk
otvor si stranku www.oriflame.sk a tam si zistiš všetko o registracii.ja b y som ťa aj, ale som zo severného Slovenska,najlepšie je s Košic a okolia aby ste spolu pracovali zo začiatku.
určite avon, začala som s ním a hneď som dostala i-pod a každý mesiac mám kopu darčekov a to som už 2 mesiace neobjednávala a poynám ľudí, čo začali ako normálne avon lady a teraz majú v avone 200 000 plat, čiže 6638€
Dobrý deň,
chcela by som sa informovať, či by ste popri svojej prácičke, nechcela skúsiť aj ďalší katalógový predaj.
Moja skúsenosť je výborná. Jeden čas som pracovala s Avonom aj s Oriflame, nedarilo sa mi, robil to už pomaly každý v mojom okolí alebo už mal svojho sponzora, od ktorého výrobky kupoval. Začala som hľadať inú spoločnosť a tak som prišla k Eurone. U mňa v okolí tieto výrobky nikto nepozná a momentálne ešte ani nikto nespolupracuje. Samozrejme nepočítam ľudí, ktorí si nakupujú odo mňa.
Eurona je spoločnosť zaoberajúca sa ekologickou drogériou do domácnosti (pracie prostriedky, prostriedky do domácnosti, na auto a kozmetika – aromaterapia a hydroterapia). Je to česká spoločnosť a je to veľká šanca. Veď predsa, ktorá domáca pani nepoužíva upratovacie prostriedky? Ponúknite jej kvality a zároveň ekológiu, ktorá nám neničí životné prostredie a ani naše zdravie.
Za registráciu neplatíte žiadne vstupné poplatky a k ničomu sa nezaväzujete, jedine v prípade, že Vás katalóg a ponuka neosloví, tak mi katalóg vrátiť späť. Avšak, zatiaľ moja skúsenosť je taká, že každý, kto vyskúšal je spokojný a vracia sa.
Zarobiť môžete tým, že budete len výrobky predávať alebo aj tak, že budete budovať sieť. Všetky informácie máte v prílohe. V prípade, že MLM systému rozumiete a už ste v ňom pracovali, tak to bude pre Vás jednoduché. V prípade, že nie, tak Vám rada vo všetkom pomôžem a vysvetlím. Nie je to vôbec nič zložité.
Možno si vyberiete výrobky len pre seba a možno si vyberú aj vaše kamarátky, známe, rodina. Výhodou je sa zaregistrovať aj keď len nakupujete pre seba, pretože máte zľavy.
Rada zodpoviem Vaše ďalšie otázky
S pozdravom
Anna Nagyová
ja by som sa chcela opytat co musim dodrziavat aby som bola avoin lady je to pravdsa ze ked neurobim objednavku tak ma vyhodia?
mozu v avone robit aj 13-14rocny lebo ja by som chcela akoze vby to bolo napiosane na mamu a ja by som robila?
mozu v avone robit aj 13-14rocny lebo ja by som chcela akoze vby to bolo napiosane na mamu a ja by som robila?
Ja si kupujem avon na stranke www.kozmetik.sk a registraciu riesit nemusim. Navyse vzdy dostanem zlavu 11%!
Oriflame je tiez Ok, ale mne viac vyhovuje Avon - hlavne ich kremy!
JA MAM NAJRADSEJ ORIFLAME PRETOZE VIEM ZE ORIFLAME MA URCITE VELMI PRISNE ZAKONY ZE SI NEMOZE DOVOLIT DAT DO VYROBKOU NIECO SKODLIVE A VELMI MI POMAHA A KEBY ZE TO ORIFLAME PORUSI UZ BY SA NEMOHOL VOBEC PREDAVAT.
kazdemu pomaha nieco ine kazdy clovek ma iny organizmus a niekedy sa moze stat ze telo tu urcitu latku neprime vsetko ma plus aj minus
nechcete sa niekdo zaregistrovat pracujem z oriflejmom ak mate zaujem napiste my
nemate zaujem o oriflame ked sa zaregistrujes tak budes mat zlavu na vyrobky to znamena lepsie akcie.ak mate zaujem tak my napiste
ak budete mat zaujem sa zaregistrovat tak my napiste
ma niekdo sa zaujem zaregistrovat ak ano tak my napiste alebo zavolajte na telefonne cislo 0910 668 709.pracujem pre oriflame som kozmeticky poradca tak ak mate zaujem ozvite sa