ja pouzivam iba cisto oriflame a pokial viem tak avon tam dava aj zo zvierat latky avon to aj tvrdy a oriflame je zo svedska a tam ludia ziju ovela zdravsie nez v amerike
fuj ja by som si avon nikdy nedal na tvar avon tam dava z mrtvych krav vytazky a vselake zivocisne svinstva to hovorim ako za seba
oriflame som kozmeticky poradca a zhanam ludi na registraciu.takze ak by ste maly zaujem tak dostanete odo mna zadarmo spiraly a balicek kozmetiky oriflame.zavolajte my 0910 668 709
Pokiaľ ja viem, nemôžu ťa vyhodiť,len ti nepošlú katalóg a budeš si musieť vystačiť s internetovým…, ak neobjednáš cca pol roka, môžu ti poslať mail, prečo nemáš obj… po roku bez objednania tuším vyraďujú neaktívne poradkyne…
mne osobne je to jedno
SOM KOZMETICKA PORADKINA.NEZALEZI NA TOM,AKU KOZMETIKU POUZIVATE,ALE NA TOM,AKO BUDETE VYZERAT!
tak to neverim ze dakto zaraba och kolegina robi to uz vela roky ale nezaraba na tom avon myslim
Ahoj Anka, situacia ma nuti aby som sa zaoberala aj takouto moznostou, nie som velmi obchodny typ ale myslim ze take nieco asi naozaj potrebuje kazdy v domacnosti. rada by som videla ten katalog a takisto som dalej nasla dalsi Tvoj prispevok tykajuci sa Avonu, mozno by som skusila oboje. Da sa s Tebou stretnut? Som z Kosic. Marika
chcem sa stat aj ja oriflame. dakujem
Dobry den pani helenka a co tak byt eurona lady byt medzi prvymi a dosiahnut viac ako v oriflame ak by bol zaujem dozvediet sa viac tak nech sa paci hujerovic@post.sk alebo p.Leitner 0905150491
Milá pani Helenka,ak by ste mali ešte záujem stat sa členkou Oriflame,môžete mi napísat na moju mailovú adresu podmanicka@nitralive.sk. Martina
Dobry den,hladam niekoho kto by mi vysvetlil ako to je ked sa chcem stat ORIFLAME poradkynou …porebovala by som nejake informacie okolo toho a tak… ak by mi to bol niekto ochotny vysvetlit ta moj mail je kattka13@centrum.sk
DAKUJEM.
ahojte ja robím s oriflame a je to úplne super,kto by mal záujem stáčí mi napisať na moj mail a všetko okolo toho vám vysvetlím
ahoj ak by si mala záujem rada ti to vysvetlím
ahojte ja robím s oriflame asi rok a za tu chvílku som si zarobila myslím si že až veľmi dobre za tu chvílu. kto by mal záujem sa na niečo opýtat alebo pripadne sa zaregistrovať píste na katka.oriflame@zoznam.sk pri registráci dostanete darčeky a možnosť sa zapájat na posedeniach oriflame ale len keby ste príbadne chceli.ahojte
Ahoj Katka, ja by som Ti bola ochotná všetko okolo Oriflame vysvetliť. Chcem sa Ťa opýtať či nie si z BA, alebo okolia, pretože najlepšie je osobné vysvetlenie cez prezentáciu. Ja sa venujem oriflame aktívne, porozprávala by som Ti o všetkých príležitostiach a výhodách.Katka
Ahojte, veľmi ma zaujala táto diskusia a preto mi nedá nepridať sa. Oriflame má skutočne kvalitnú kozmetiku vhodnú pre každého, ale aj veľmi zaujímavé príležitosti, či už v zárobku, kariérnom raste a možnosti vzdelávania o módnych trendoch:)Ja sa venujem oriflame profesionálne, a rada sa dohodnem na stretnutí kto by mal záujem dozvedieť sa viac.
Ja som jednoznacne za oriflame, samozrejme nepodcenujem pracu avonacek,je to iba nazor.Ten moj je ze avon je zbytocne predrazeny, som oriflame poradkynou a predtym som si objednavala veci aj z avonu aj z oriflamu po registracii do oriflamu som zacala pouzivat iba veci z oriflamu a som nadmieru spokojna,len tak zo zvedavosti som si pred par dnami pozrela katalog avonu na nete a bola som nemilo prekvapena.Ceny oriflamua ceny avonu sa nedajú absolutne porovnat, preto si myslim ze oriflame je dostupnejsi vicerým ludom.V oriflame sa mi celkom daria keby sa chcel niekto zaregistrovať napište mi na dubnamata@centrum.sk
u mna sa nachadzaju obe katalogy striedavo, tak mozem porovnat tiez. Ako zakaznicka. Ja som si vsimla pravy opak. Oriflame je ovela drahsi, ma menej vyrobkov, su nizsej kvality, vona sa velmi rychlo straca, ci uz u telovych mliek alebo vonaviek. Avon ma viac akcii, su ovela nizsej ceny, vyrobky su kvalitnejsie, vacsie balenie a aj dlhsie vonaju. Tiez tam funguje tak, ze su tam vyrobky drahsie, pre narocnejsie a solventnejsie zakaznicky a lacnejsie, dostupne aj pre tie menej solventne. Toto som u Oriflame nevidela. Tam je tazko kupit vyrobok za 49 sk, ani jeden tam taky v ponuke nie je. Takze ja som jednoznacne za Avon.
mas pravdu je tam ťažko kupiť výrobok za 49 lebo v oriflame kúpiš výrobky aj lacnejšie,ruže alebo špirály za 1 euro,takže neviem ci hovorime o rovnakej kozmetike.Ked je v oriflame akcia tak poriadna a toto som v avone živote nevidela iba ak ak si objednáte za 499 a pod tak získate toto za nejaku cenu…