Ahoj. no čítala som si tu vaše názory a cítila som sa naozaj ako na oficiálnej stránke Oriflame. Je síce pekné že tu všetci obhajujete Oriflame, aký je úžasný a ako sa dá dobre zarobiť len stále nechápem čo znamená slovo dobre. Kolko to je? Ked sa teda máte čím chváliť tak sa pochválte aj výškou toho úžasného zárobku a potom sa môžeme bavit dalej.
Ja osobne uprednostnujem Avon. Nie preto že s ním pracujem už 9 rokov ale preto, že je ovela kvalitnejší ako Oriflame. Sú tam výrobky pre všetky vekové kategorie a dostupné pre každého.Katalogy su oveľa zaujímavejšie a pútavejšie a nepáči sa mi hlavne to že Oriflame začína s napodobňovaním výrobkov, ktoré su v Avone.Ked si otvoríte oba katalogy na stranách napríklad so šampónmi tak pochopíte o čom hovorím.
Nechcem tu teraz nejako podceňovať Oriflame ale myslím si osobne že Avon je na vyššej úrovni.
prosim ta mozes mi viac napisat o predaji sperkov?
ak by ste mali záujem o kozmetiku z avonu …staci si pozriet stranku www.avon.sk tam najdete aktualny katalog a uz ma staci iba kontaktovat.okolie tn
ja by som sa TA chcela teda spytat kolko si ty zarobila za tých 9 rokov v Avone?JA si zarabam asi tolko že ked som začala chodit na výsoku skolu tak intrak, stravovanie, oblečenie a ine výdavky mi dávali rodičia,teraz mi na toto pokrytie stačí zárobok z oriflamu,a asi tak pol roka mi rodicia nedali ani korunu lebo to nepotrebujem, tak si zrátaj tak v priemre kolko to je.
som sice avon lady,ale mam kamaratku,ktora robi v oriflame,takze mozem porovnat:) v avone je kozmetkia prevazne pre starsie damy,pricom v oriflame sa naopak zamieriavaju na mladsie.akcie sa nedaju porovnat,pretoze s tym avonom pracujem a viem,ze tam nie su veci za 1euro,v oriflame su skoro na kazdej strane…vadia mi napriklad aj zbytocne vysoke ceny parfumov…napriklad 46eur za parfem je podla mna dost vela…v oriflame maju aj lacnejsie…na druhej strane ked mam porovnat kvalitu vyrobkov(objednam si aj z avonu aj z oriflame):avon ma jednoznacne kvalitnejsie vyrobky,vona vydrzi dlhsie(napr.pri sprchovych geloch).neviem jednoznacne urcit,ktori su lepsi,ale pre mna su tak 1:1…1 ma avon za kvalitu,1 oriflame za akcie…
Chcem byt ORIFLAME. Som z okolia Nitry.
Čaute sliepky. Náhodou som sem zavítal a prečítal si zopár reakcií a nedá mi nereagovať. Mať tak vaše problémy !!! Skoro dva roky tu riešite neriešiteľné !!! Potom sa čudujte, že Vám niekto povie “Drž … a mazaj do kuchyne”.
Ak toto má moderátora prosím nech uzavrie túto tému !!!
S pozdravom Cencúľ.
myslim si ze jediny kto by tu mal držat … si ty, si vulgárny a okrem toho každy kto sem piše si tu vyjadruje iba svoj názor a neháda sa neviem čo je na tom zle.
mno dobri hladam pracu s avonom za nejake milee peniazki starsne bi som si potrebovala zarobitt mam 16 rokov kedi ste nieco mali tak sa mi prosim vaz ozvite aj na telefonee cislo 0915405417 dakujem za pochopenie astrasne vas vemi prosimm
ak mam nikto zaujem stať sa oriflame poradkyňou píšte na mdo@centrum.sk
Moja preber sa v avone neplatiš poplatok za objednavku len ked je nad 1200 korun
Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať že je to riadny rozdiel. Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!! Ak máte záujem o blyžšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem. Lyli@azet.sk
Bližšie info o oriflame na mdo@centrum.sk
Nemáte pravdu, Avon sa pri Oriflame môže skryť…je drahý a menej kvalitný.
Prezentácia, poradenstvo a všetky informácie ohľadne oriflame zadarmo, BA a okolie…Stačí zareagovať na príspevok, potom sa už bližšie dohodneme…
Dobrý deň, ponúkam vám jedinečnú príležitosť využívať výhody spoločnosti Oriflame. Staňte sa i vy kozmetickou poradkyňou Oriflame, a zarábajte si toľko koľko si poviete vy, pretože výška zárobku závisí od Vašej šikovnosti. Ak by mal niekto záujem píšte na MDO@centrum.sk
ja robim oriflame 8 mesiacov,som 15ročná študentka a s oriflame zarabam popri škole 5000-6000sk.podla mna je to super!!co je super ze je to cistoprírodná kozmetika,všetko len na prírodnej báze.
Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať že je to riadny rozdiel. Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!! Ak máte záujem o blyžšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem. Lyli@azet.sk
Ja mám najlepšie skúsenosti s kozmetikou firmy Smraďoch. Sú to prdy pochytané do fliaš po zjedení slepačích vajec.
info o oriflame píšte na mdo@centrum.sk