Avon alebo oriflame?

ak by ste mali záujem o kozmetiku z avonu …staci si pozriet stranku >link< tam najdete aktualny katalog a uz ma staci iba kontaktovat.okolie tn

chcela bysom, zaregistrovat sa

No tak ja pracujem len 1-2 v oriflame ale podla mna je avon trocha drahy spas ale je tiez dobry keby nieco o O…
www.dominikacapova@atlas.sk

Padla si ty na hlavu?! Že čisto prírodná kozmetika. Zobuď sa moja drahá!

ano mas pravdu avon je super co sa tyka kvality ale aj akcii je ovela lepsi nez oriflaim robila som aj s jednym aj s druhym a v porovnani je lepsi avon cauko

trafena sliepocka zakokrhala

ahojte, ak mate niekto problemy s peniažkami a chceli by ste si privyrobiť s kozmetikou Oriflame ako kozmetická poradkyňa kontaktujte ma na cosmetic@centrum.sk

Kto sa chce zaregistrovat pod Oriflame? Zarobiť si peniažky a mať pre seba kozmetiku za užasne ceny a darčeky?Ozvite sa!

ja by som sa ta chcela spytat kolko percent s vyrobku zarobis a ci v oriflame mozu robit aj mladsi 13-14 rocni

Dobry den chcela by som si zarobit nejake peniaze a dat sa zaregistrovat pod oriflame mozte my poslat viac informacii dakujem.

No veru oriflame je čisto prírodná kozmetika narozdiel od Avonu. Ak máš iný názor tak ho napíš.

ahoj Gabika napíš mi na môj mail lyli@azet.sk a potom ti prepošlem potrebné informácie. V oriflame máš možnosť využívať 25% zľavu na všetky výrobky a veľa dalších výhod.

ja som zo začiatku robila ako avon lady,zarobila som niečo ale nebolo toho zisku až tak moc.potom som prestala mať objednávky,tak som si dala pauzu, a teraz pracujem s oriflame.mne sa zdá že s oriflame sa dá viac zarobiť a sú tam omnoho lacnejšie veci a pritom tiež dobré…

pracujem pre Oriflame uz stvrty rok,som velmi spokojna aj s kozmetikou,aj ostatnymi vytobkami,je to nielen cisto prirodne,ale aj bio,a za vybornu cenu,a ked sa zaregistrujete,mate nielen okamzitu zlavu 25 %,ale aj moznost dalsich zliav a bonusov. Info na mojej adrese amellis69@azet.sk, alebo 0903914460.

ja mam s avonom zlu skusenost,chcela som sa tam zaregistrovat,slubili,ze sa mi do dvoch tyzdnov ozvu a vykaslali sa na mna.Momentalne pracujem pre oriflame,ale az tak vela nezarabam.Avon je podla mna drahsi,v oriflame su vacsie zlavy.

ahoj gabika, ak by si chcela mohli by sme sa stretnúť a vysvetlila by som ti všetko ohľadne oriflame a zaregistrovala by som ťa.

ahoj nika, takže dalo by sa to urobiť aj tak aj ked mas 13-14 rokov aby si robila pre oriflame, mas tam 25percentnu zlavu, da sa celkom dobre zarobiť, ak by si mala nejake otazky napis mi na cosmetic@centrum.sk

ahoj ak by si sa chcela zaregistrovať kontaktuj ma na cosmetic@centrum.sk

Ak mate niekto chuť zarobiť si peniažky a získat pekné darčeky, kontaktujte ma na cosmetic@centrum.sk

Lyli ak chces tak ti poukazujem vsetko ohladom oriflame aj vysvetlim vsetko aby si vedela. Mohli by sme sa niekedy stretnut.