Avon alebo oriflame?

Ahoj Vierka ak si z okolia Komarna,Sale,N.Zamkov mozem ti pomoct s registraciou do Avonu.je to super.Aj zabava aj peniazky a kopa darcekov a hlavne ked sa ti dari tak budes budes mat zlavy az do 30 percent a odmeny. ak mas zaujem ozvi sa

No baby tak ako vas citam tak vidim ze tie avonacky nemaju vobec prehlad o oriflame.Rada by som vedela,ktora z nich vie urobit kozmeticke poradnestvo.Slahnut hocikomu katalog a nech si objedna co chce to vie kazdy.Vobec nemaju klubove stretnutia na ktorych si mozete zadarmo vyskusat vsetky novinky a necumiet na ne len do katalogu, ich kozmetika je draha a navyse vobec nie kvalitna-vsetko na chcemickej baze.Oriflame nepotrebuje vobec lanarit vseliake hviezdy aby sa ich pripravky predavali-ich kvalita a spokojne zakaznicky hovori sama za seba.Ked sa vypracujete a zaregistrujete sikovne baby tak zarobite 3-tyzdenne vyse 1000eur a viac(ale samozrejme nie hned po registraci,ale da sa tam rychlo prepracovat) a to ani nehovorim o stretnutiach, uvitacich balickoch, skoleniach- o starostlivosti o telo, plet, nohy, nechty, ruky, vlasy a teraz uz aj o wellness vyrobkoch.A neviem o co tu vobec v tomto nazve ide bo Oriflame s Avonom ani nemozete porovnavat bo Avon je uplne nieco ine a oriflamu nesiaha ani po päty. Ak by mi niekto nahodou niekto iny nazor tak nech mi kludne napise…Ak chce niekto spoznat pravu tvar a zucastnit sa vsetkych skvelych veci ktore ponuka tak nech tiez napise…

dobry den citam vase nazary,su pekne, ale nikto nenapisal FAKTY ,ze oriflame je prirodna kozmetika alebo ,ze avon je chemicka. moze mi prosim niekto dat nejake dokazy prosim???

Ježiši kriste!!!Hadate sa tu jak take sliepky na dvore,ci je lepsi Avon alebo Oriflame.Obe su dobre znacky a kazda sa lisi.Kazda z tychto znaciek je niecim lepsia ako ta druha.Je medzi nimi rozdiel a tak nechapem, kazdy si pouzivajte to co vam vyhovuje a nie kydate somariny bud na jednu znacku alebo druhu.Ja pouzivam vyrobky z oboch a robite rozdiel medzi kvalitou a cenami.Kazda znacka ma take ceny ako je kvalitna.A tie co tu lakate hlavne do oriflamu nove baby slubujete im rozne balicky a kozmetiku len aby sa dali zaregistrovat a aby ste na nich zarabali.Kto chce sa zaregistruje aj bez toho,a sak chapem treba si nejak zarabat ale ked tu hovorite ze lepsie zarobite v oriflame tak hovorte kolko pretoze podla mna len lakate nove zabky a prd s toho budu mat.Ako sa vravi: sluby sa slubuju a blazni sa raduju!A podla mna je vyhodnejsi avon,nie je len kvalitny,ale aj ceny su podla mna fajn,a ked si kupite nieco drahsie mate aj k tomu darcek.Poviem len tolko viac pouzivam avon pretoze mi vydrzi dlhsie ako oriflame a to len preto ze je kvalitnejsi a avon ma aj lepsi a vecsi vyber a kazdemu cenovo dostupnemu tak isto ako aj oreflame.

Ahojte ak by mal niekto zaujem privyrobiť si predajom kozmetiky Oriflame a získať pekné darčeky píšte na cosmetic@centrum.sk

Ja pracujem 2 roky pre Oriflame a som maximalne spokojna,zarobím,mam zlavy,darčeky ale čo je najhlavnejšie aj moje zakazníčky su s vyrobkami spokojné.Co sa tyka Avonu…kedysi byval dobrý teraz je zbytočne predražený…

Táto diskusia aj mňa veľmi zaujala.Ja som jednoznačne za Oriflame,pretože je to vysoko kvalitná kozmetika inšpirovaná prírodou a taktiež i v čase hospodárskej krízy nezdražuje,práve naopak-je ešte lacnejšia.Pracujem v Oriflame necelý rok a už teraz som s ním nadmieru spokojná.Používam ho ja,celá moja rodina,známi,priatelia…Dokonca pod seba aj registrujem ďalších ľudí.Takže-ak máš záujem sa zaregistrovať,píš mi na e-mail:11Jewels@azet.sk

aj ja robim s Oriflam kozmetikou a som spokojna i ked mam 52 rokov tak si tam vždy niečo najdem pre seba,a za prijateľné ceny.

Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať, že je to riadny rozdiel.
Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!!
Ak máte záujem o bližšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem.V oriflame sa veľmi dobre zarába aj v čase krízy!Môže to byť váš druhý plat, výška zárobku? záleží len a len na vás. Lyli@azet.sk

Nedalo mi nezareagovat na tvoj dokonaly prispevok. Ja nechcem zastavat jednu z tychto znaciek z dovodu,ze by som pre niektoru z nich pracovala, ale jednoznacne mozem povedat, ze co sa tyka kvality avon sa s oriflamom neda porovnavat. Oriflame je skor stredna trieda, zatial co avon je podstatne kvlitnejsi a aj putavejsi. Mylis sa co sa tyka skoleni v avonu, pretoze pokial viem, mavaju stretnutia so svojimi zamestnancami rovnako ako oriflame, ktore z tych skoleni je lepsie neviem,ale nemala by si tu tvrdit, ze avon nieco taketo nema pretoze tuto moznost ponukal skor nez oriflame, rovnako ako aj niektore vyrobky…ak si pravidelne pozeravate katalogy oboch znaciek, nepotrebujete vyrazny pozorovaci talent, aby ste si vsimli, ze avon ma nejaku novinku a v najblizsich kampaniach ma aj oriflame nejaku odrodu na ten isty styl. A co sa tyka tych vasich krasnych vyrokov o prirodnej kozmetiky…neviem ci mate nejaku naivnu predstavu, ze je bez chemie, kazda kozmetika spociva aj na prirodnej baze aj na chemickej a ja na tom nevidim nic poburujuce. Clovek s priemernou inteligenciou musi chapat, ze tam chemia je. alebo si myslite, ze par tetul vo svedsku na krasnej plantazi plnej ruzi pozbiera lupienky, daju si ich do sudu, nohami vytlacia stavu a potom tento prirodny extrakt ide do flakonov a rovno k vam. kazdopadne ja ako zakaznik a nie predajca mozem zodpovedne povedat, ze avon je jednoznacne kvalitnejsi, neraz sa mi stalo, ze vyrobok z oriflamu som ani raz nepouzila, pretoze vobec nebol dobry. niektore tiene na oci napr. vobec nefarbia ako by mali a aj ked ano, staci raz zmurknut a mate z neho na viecku jednu nechutnu ciaru, a takychto prikladov by sa dalo najst omnoho viac…s avonom som nikdy problam nemala.

použivala som vyrobky z avonu ,teraz použivam oriflame aj cela rodina vyrobky su lacnejšie ak ma niekto záujem zaregistrujem

myslim si že je to vec názoru kto aku kozmetiku preferuje ale ja som jednoznacne pre oriflame,pretože načo by som zbytočne davala velke peniaze v Avone ked si môžem v Oriflame kupiť dva krat tolko za tu istu cenu. Okrem toho oriflame je kvalitnejši ked som si objednala make up z avonu bola som flakata jak dalmatinec a z oriflamom som spokojná zo všetkými výrobkami. Kto by sa chcel pridať a využívať výhody oriflame a hlavne zarobiť si píšte mi na cosmetic@centrum.sk

Mam taky pocit, ze ani jedna z Vas, co tu pisete o prirodnej kozmetike Oriflame a poznamkach o kvalite, ste nemali vztah k chemii…
To mi chcete povedat, ze oriflame ma plne polia rastliniek a zbiera ich a z ich vytazkov vyraba kozmetiku??? Nebudte smiesne a zopakujte si hodiny chemie…

Avon ma neporovnatelne kvalitnejsie a trvanlivejsie parfemove vyrobky. Kvalita voni je to podstatne, aby boli autenticke a stale pritazlive. Lacna vona od inej firmy, ktora cloveka rychlo omrzi, nie je ziadna uspora penazi…

ja som pracovala v avone 8 rokov…v oriflame asi 2 :)) podla mna su obe fajn firmy i ked ako pisu mnohe z Vas, avon je urcite drahsi… co som mohla postrehnut, v oriflame som mala skor starsie zakaznicky- v avone zase tinedzerky :)vzdy sa nasli takee, ktore i napriek vyssej cene ostali verne svojim vyrobkom.Teraz uz nepracujem ani pre jednu, kedze som v zahranici ,no velmi mi to chyba a chystam sa k tomu vratit. A na otazku co je ozaj lepsie - sa urcite nezhodnete lebo ako sa hovori ,kolko ludi, tolko chuti, :))

V oriflame drzia vone slabsie pretoze nesu vyrobene zo ziadnej chemie-iba z prirodnych ingrediencii.V avon vonach sice dlhsie vydrzia,ale mate na sebe samu chemiu…

Myslim si že tu neni o com diskutovať, lebo spokojné zákazníčky vravia za všetko…

ahojte ja som bola na Beauty v Trencine a nasla som tam kozmetiku Deborah Milano. Predava sa tiez prostrednictvom poradkyn krasy, bola som milo prekvapena, je to naozaj pekna a ako som zistila aj kvalitna kozmetika. doporucujem

v Avone vsetky vone su na jedno kopyto - pripominaju velkonocnu vonavku, bleee

Robim aj avon aj oriflame, v oboch sa najdu dobre veci. Z osobnej skusenosti - Avon ma lespie spiraly, zato oriflame parfemy, toal.vody-ovela dlhsie ich citit. Avon objednavaju viac tinedzerky, ori skor starsie damy. Vyrobky, ceny, kampane inak velmi porovnatelne. Keby som sa mala rozhodnut len pre jedno-beriem Avon. Ale nezatracujem ani ori:-)