Avon alebo oriflame?

Ahojte,ak má niekto záujem o kozmetiku Deborah Milano,Tak sa ozvyte,vsetko vysvetlim,poradim. :katalogovypredaj@centrum.sk

dobry vecer tak ja som robila aj Avon a Oriflame robim stale a mozem podla mojich skusenosti povedat ze aj Avon aj Oriflem ma nieco dobre nebudem teraz hanit Avon lebo robim uz len oriflame ale vyberam si napr.z Avon sprchove g.lak na vlasy maju vyborny ,ale uz krem na plet ten nemusim ,nakolo sa z neho vysypem a nie len ja.A parfem tiez na nic vsetko vonia rovnako citit tam samy alkohol .Oriflame ma dobre parfemy aj pletove kr.maju vyborne a ruze tiez maju vyborne od Avonu ruze sa dost rozpijaju su take mastnejsie no ale da sa vybrat aj z Avonu aj z Oriflamu kazdemu sadne nieco ine

ja by som sa chcela dozvediet viac o tej kozmetike…dakujem

Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať, že je to riadny rozdiel.
Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!!
Ak máte záujem o bližšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem.V oriflame sa veľmi dobre zarába aj v čase krízy!Môže to byť váš druhý plat, výška zárobku? záleží len a len na vás. Lyli@azet.sk

Make up treba rozotriet.
Ja robim roky Avon, Oriflame som ani neskusala, pretoze sa mi po prezreti katalogu zatocila hlava z cien. Pisem vlastne preto, ze mnohe prispevky tu hovoria o vyhodnejsej cene Oriflamu - viem, ze sa v poslednych rokoch snazil Oriflame znizit na cenu Avonu, ale nechapem tento jednoznacny postoj, ktory sa tu prezentuje. Mozno to plati pre predajkyne, ktore maju v Avone zlavy odstupnovane podla vysky predaja, co sice niekedy znamena nizsiu zlavu z ceny vyrobku, ale na druhej strane ziadnu “buzeraciu” od nadriadenej (ktore v Avone nie su) pri pripadnej nizsej objednavke. Poznam mnohe, ktore presli z Oriflame do Avonu, takze suhlasim s tymi, ktori tvrdia, ze si kazdy musi najst tu kozmetiku, ktora mu najlepsie vyhovuje.

preboha sa zobud, nemam nic proti tomu že robis avon oki,ale povedat že sa ti zatoci hlava z cine oriflame je naozaj hlúposť, to si asi teda oriflame v živote nevidela, nehovorím že avon nie je kvalitná kozmetika ale je zbytocne drahy a preto si myslím, že aj v tejto dobe ked je financna kríza ludia siahnu radsej po lacnejsej a kvalitnejsej kozmetike, co sa mi už aj potvrdilo,síce je to na neuverenie, ale počas krízy mám vyšší zárobok ako normálne, pretože veľa zákazničok z avonu preslo na oriflame.

mam zaujem o predaj šperkov ake su a podmienky.

Ahojte poradkyne porozmyšľajte či oriflame alebo Avon čo je prirodna kozmetika a čo bio marika.platkova@plakova

Ani jedno ani druhé, sú to šitné a veľmi chemické kozmetiky. Ak si ale chcete zničiť pleť, tak potom je jedno, či Avon, alebo Oriflame :smiley:

sa zobuť!!!drahá, možno máš zničenú pleť ty ale určite nie od avonu a oriflamu

ja si myslim ze avon ani oriflame nie su ktovieako uzasne znacky. Alergicke reakcie na pletovu kozmetiku mam aj z avonu, aj z oriflame (aj napriek tomu ze to tu chvalite ako uzasnu “bio” prirodnu kozmetiku). Dokonca som mala reakciu aj na to aloe z oriflame co ma byt na citlivu plet cisto prirodne. Pche. No ale dobre. Kondicioner na vlasy som mala tiez oriflame ten kokosovy tiez bol strasny no hroza. Mala som aj telove mlieko silk and cashmere a to bolo ako zly zart. Ako keby som si natrela telo vodou vobec mi pokozku nehydratoval este ma z neho zacala svrbiet koza. Mala som ocne tiene visions aj ten make up visions oba vyrobky boli hrozne, ale s tienmi aj make upom Giordani gold som nadmieru spokojna. Z avonu som tiez mala make up color trend bol otrasny fakt neviem ci color trend alebo visions bol horsi :D. Ine make upy z avonu su v pohode celkom len mi nesedia odtiene. Ja si z tychto dvoch znaciek kupujem vacsinou len dekorativnu kozmetiku, nekozmeticke doplnky a balzamy na pery. S vonami z oriflame ani z avonu vobec nie som spokojna ale moja mama napriklad ano. Vacsinou si kupujem len ruze a lesky z obidvoch a z oriflame sypky puder pretoze ten je dost dobry a aj lacny. Chcela som len povedat to ze mam rada obe ale len urcite vyrobky a iste vyrobky by som najradsej zmietla z povrchu zeme. Nemajte naivne nazory ze ked je nieco prirodne tak je to hned dobre ja som z toho mala reakciu na celej tvari 3 mesiace po pouziti kremu oriflame take cervene male pupence po tvari ako keby napustene vodou a hrozne sa mi zacala olupovat koza. Ale kazdy reaguje inak

Ahojte dievcence. Ja osobne v kozmetike velke rozdiely nevidim - ako uz bolo pisane, kolko ludi, tolko chuti. Kedze som si na materskej chcela privyrobit, zvazovala som obe a vybrala som si Oriflame. Dovodom bola 30% zlava z kazdej objednavky, bez ohladu na jej vysku, hned od zaciatku. Od kedy som v Oriflame, ziskala som pocas kazdej kampane min. 2 kozmeticke darceky vdaka programu Vitajte v Oriflame. Zatial mozem povedat, ze vsetku moju kozmetiku mi v podstate zaplatili moje zakaznicky a uz som aj co to zarobila, aj ked som v Oriflame este len treti mesiac - teda piatu kampan.
Pekny den, Monca

Ahojte ak by mal niekto zaujem zaregistrovať sa tak registrujem, do oriflamu. Dakujem
Ak by mal niekto zaujem píšte na cosmetic@centrum.sk

Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať, že je to riadny rozdiel.
Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!!
Ak máte záujem o bližšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem.V oriflame sa veľmi dobre zarába aj v čase krízy!Môže to byť váš druhý plat, výška zárobku? záleží len a len na vás. Lyli@azet.sk

ahoj,ak sa chceš dozvedieť viac napiš,alebo sa môžeme stretnúť.
Pracovala som aj s avonom päť rokov a teraz robím oriflam,ale trochu inak…teším sa na stretko…k.

aj ja mam zaujem o tuto pracu len sa chcem informovat kolko sa zaraba v tejto brandži a co treba pre tieto spolocnosti splnit.

samozrejme ze ja preferujem viacej orif pretoze je lepsi lacnejsi a prirodnejsi uvedomte sa vy sliepky kotkodavate to je svedsko a tam je vela prirody na rozdiel od new yorku kde ludia nezdravo ziju jedia sadlove veci a vo svedsku jedia najme ryby a ovela zdravie sa stravuju nez v amerike

sak vsade sa dava neska chemia keby to bolo cisto prirodne tak by sa to pokazilo urcite ked logicky uvazujete tak to cisto prirodne nemoze byt ale oriflame tam dava menej chemie ako avon lebo avon tam dava strasne vela umelin ale oriflame tam do vyrobkou dava viacej prirodnych vytazkou ako tej chemie iba minimalne mnoztvo sa dava chemia

Ahojte!!! Ja pracujem aj pre Avon aj pre Oriflame a kazdy clovek je spokojny s niecim inym…moja mama ma radsej Avon ale kamaradky nedaju dopustit na Oriflame! Je to naozaj individualne a je sprostost sa tu kvoli tomu hadat!!! Ja osobne mam rada sampony z Avonu ale telove mlieka su lepsie z Oriflame. A taktiez vonavky: z Avonu su drahsie a ovela ale taktiez aj vonaju dlho, napr.na obleceni aj 3 dni…Zato z Oriflame su lacne no vonaju ledva 3-5 hodin!!!Takze naozaj je to iba na vas co budete preferovat a verim tomu ze obe rovnako pomahaju a zaroven skodia…Starobe-chorobe sa nikto z nas NEVYHNE…!!!:frowning:

V Oriflame Slovensko môžeš prracovať len od 15 rokov. Je to veľmi dobrá kozmetika ale ak chceš vedieť via tak mi napíš tvoje otázky na email zuzanarojikova@gmail.com je to fajn lebo na každom výrobku je tvojih 25 percent