Avon alebo oriflame?

poradí mi niekto,ako si objednať peňaženku z avonu,je to zo série produktou na kampaň proti rakovine.dík

samozrejme som chcela napísať PRODUKTOV.UšLO MI PíSMENO.

ahoj…je to jednoduche, staci ist za svojou Avon Lady a ona ti to objedna:)…ak nemas AL, napis mi na mail:))

ech, moj email je evilmuffin@azet.sk :slight_smile:

dlho asi 5rokov som si objednavala s avonu bola som s nim spokojna ale ked som objavila oriflame…aj uz pracujem s oriflamom tak som zistila ze oriflame je lepsi je aj lacnejsi aj podla mnak valitnejsi…je to prirodna kozmetika no urcite sa v nej nachadza chcemia ale v avone je viac chcemie a je to umelina keby som vam mala odporucit tak si radsej objednavajte s oriflamu…moja rada…:)))

no,moja avonka o tej peňaženke ani nevedela.asi sa málo informuje.našla som to na internete,ale nevedela som ,či sa platí poštovné a tak,nenašla som to tam

moja avnka o tej peňaženke ani nevedela…

Ak chce niekto pouzivat Avon, nech sa paci… co vsak neodporucam. Pisete tu ze Avon je kvalitnejsi, parfemy viac vydrzia, farby su kvalitnejsie a pod. Ale ak niekto rozmysla tak vie preco to tak je. Je v tom tolko umelo pridanych zloziek ze samozrejme ze parfem vydrzi. Vsak sa ta chemia prebije do pokozky a tam drzi. Prirodna vona od Oriflame nie je taka agresivna. Je setrnejsia. A podobne so vsetkym. Ak niekto hlada kvalitu za vsetku cenu aj zdravia nech si nakupuje neprirodnu kozmetiku. Po 20 rokoch sa to prejavi. Kto chce vyzerat dobre aj v starsom veku dava si pozor co na seba da. A prirodna kozmetika urcite neznici bunky tak ako neprirodna. Preto preferujem len znacku Oriflame.

mozno si alergik,treba sa dat otestovat,dnes su ludia dost alergicki na prirodu napr.aj aloe.breza…ja uz 16rokov som v oriflame mam skusenosti aj alergicke zakaznicky a aj im stale nieco vyberiem a su spokojne treba skusat vzorky a mame aj 100percent.zaruku spokojnosti mozes spotrebovat 1/4vyrobku a firma ti vrati plnu sumu spat do 21dni rada poradim aj zaregistrujem

Voriflame som uz 16rokov ak si chcete zarobit alebo objednavat lacnejsie napiste mi.je to vyborna kozmetika aj pre alergikov ,len treba vediet spravne odporucit a skusat najprv vyorky mame100percennt.zaruku spokojnosti co v obchode nie je…

AHOJ JA BI SOM MAL ZAUJEM O KATALOG ORIFLAME NA TUTO KAMPAN 6 MOZES SA MI OZVAT NA TELEFONNE CISLO 0910 668 709 DAKUJEM

jasné, že avon…lepší sortiment produktov a podľa mňa aj kvalitnejšie. aspoň čo sa týka telových mliek alebo sprchových gélov. nepenia a teda nezvláčňujú, a telové mlieka rýchlo vsiaknu a nedržia hydratovanú pokožku. to by som sa musela viackrát denne krémovať. v avone to nepotrebujem.čo sa týka dekoratívnej kozmetiky, tak je viac farieb, viac možností. vône sú taktiež krajšie, takže nie je o čom…oriflame som už úplne vypustila…

akože ja naozaj nechápem čo tu riešite, veď všetci nemôžeme mať rovnaký názor. Kto nemá toľko peňazí, tak nakupuje lacnejšie a myslí si že ako prírodne…niekto si zas nakupuje drahšie a myslí si jak kvalitne.ved to je len na ľuďoch a ich výbere. Pochybujem že všetky čo sem píšete si kupujete výlučne len výrobky z tej firmy ktorú preferujete.

prijemny večer nemožem suhlasit s tym že oriflame je pre alergikov vhodný,pretože k nim patrím aj ja pokiaľ mam inf.tak je na bylinnej baze a na moju plet si možem dať max.čajovnikový olej nič viac z ostaných sa mi zapálila tvár a opuchli oči myslim ze kazdy ma pleť inu amusi skúsit čo komu vyhovuje

možno tak pre Teba je to rozdiel na tom čo zarobiš pretože oriflame ma väčšiu províziu ako avon

ahoj precitala som si tvoj prispevo a ja som oriflame lady takze keby si mala zaujem tak mi napis na mail

pracujem v oriflame a som velmi spokojná. Je velmi lacný oproti avonu.Odporúčam oriflame

Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať, že je to riadny rozdiel.
Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!!
Ak máte záujem o bližšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem.V oriflame sa veľmi dobre zarába aj v čase krízy!Môže to byť váš druhý plat, výška zárobku? záleží len a len na vás. Lyli@azet.sk

Téma zaujímavá ale ja som prišla ešte na niečo lepšie. Niekoľko rokov používam výrobky Oriflame (predtým to bolo Avon) komu však záleží na cene, je úplne jedno či Avon, Oriflame alebo niečo iné. Ak ide o kvalitu, tak u mňa víťazí Oriflame a ak ide o super kvalitu tak Mary Kay a kto povie, že MK je drahá, tak ten to nevyskúšal. Používala som tie najkvalitnejšie výrobky z Oriflame (najdrahšie) a akcie ma veľmi nevzrušovali. Po vyskúšaní MK som pleťovú kozmetiku vymenila. Ale - keždý potrebuje niečo iné a aj každému niečo iné škodí. Takže, koho zaujíma najnižšia cena a kciové výrobky, ten nemá záujem nájsť si pre seba tú najvhodnejšiu kozmentiku. A ten, kto hľadá to najlepšie, vyskúša a uvidí. Veľa šťastia.

Podla mna je lespi Oriflame.Avon je pre mna priliz drahy a navyse nikdy som nevidela nejake super zazraky. V Oriflame sa mi paci ze ak som nespokojna mozem vyrobky vratit, navyse su prirodne a nie su testovane na zvieratach. Kazdy ma svoj nazor ale podla mna ORIFLAME