Avon alebo oriflame?

ahojte,
tak toto je dilema, ktora sa neda vyriesit, vsade je pre kazdeho nieco lepsie a nieco horsie. ja osobne preferujem oriflame, ale takisto su veci, ktore kupujem od AL :slight_smile:
ak mate zaujem o info, pripadne kozemtiku oriflame, kludne mozete napisat aj na domisor@post.sk

oprava: domisro@post.sk :slight_smile:

oriflame je lespii o mnoho

mas pravdu v oriflame je to naozaj lepsie

ani Avon netestuje na zvieratách,tovar môžeš vrátiť, prírodná kozmetika + zarábam si ako pani podnikateľka, oriflame je s.r.a.č.k.a.

Milé dámy aj vy ste si všimli zmenu cien v Avone? Oriflame je teraz jednoznačne najlepší

Oriflame- nová ponuka balíčkov kozmetiky pre babätka, výhodné ceny aj na sety pre mamičky (balíček obsahuje prípravky na problémové partie), stále výhodná jednorázová registrácia!!!

Nevie mi niekto odtiaľto poradiť prípravok pre zvýraznenie a uchovanie tvaru vlnitých vlasov?

Každý jazdní na niečom inom.
ORIFLAME - Škodovka
AVON - Fiat
LR - Mercedes

Na niečom to testovať musia. Na ľuďoch ?!

Pri registrácii v LR-ku môžeš využívať 35% zľavu (veľkoobchodné ceny) a ešte navyš podľa výšky nákupu od 3 do 21%, čo môže byť celkom 56% zľava na nákupe produktov.

súhlasím s tebou

udo walz seria pre vlnite vlasy.velmi dobre:)

Mam vážny záujem o prácu v okr. NZ v oblasti financii,poistovníctva fin.poradcu jednoducho MLM. som komunikatívny, preto si hľadám prácu v ktorej by som bol v kontakte s ľuďmi. Mám uz aj prax a tiež aj skupinu obchodníkou, Som spoľahlivý, pracovitý. Budem rád ak sa ozvete. Ďakujem.

Vidíte , milé dámy ? Jedná tvrdí tak, druhá tak !

Zabudol si dopísať :
Oriflame- Škoda Superb
Avon- Fiat Tipo
LR-mercedes rok výroby 1970

Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať, že je to riadny rozdiel.
Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!!
Ak máte záujem o bližšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem.V oriflame sa veľmi dobre zarába aj v čase krízy!Môže to byť váš druhý plat, výška zárobku? záleží len a len na vás. Lyli@azet.sk

Ahoj Tomáš, ak máš záujem o prácu v tejto oblasti, informácie o odmeňovaní a podobne, ozvi sa mi na mail: lastikova.janka@gmail.com alebo 0904 305 308.
Rada Ťa oboznámim.

na udržanie kučeravých vlasov má avon výborný gel nazvýraznenie kučeravých vlasov,i rôzne iné prípravky.kontaktujte ma,som ochotná vám o tom povedať viac,prípadne zaregistrovať ako avon lady-čím by ste si prilepšili,privyrobili.Za registráciu je možné získať hodnotné darčeky,napr.toal. vodu absynth/v hodnote 53 eur.Ozvite sa .vysvetlím podrobnosti.

Velmi ta lutujem, pretoze pouzivas tak nekvalitnu a skodlivu kozmetiku akou je avon a musis sa znizovat k nadavkam, aby si dokazala niekoho urazit. Oriflame je svedska prirodna kozmetika. Avon je americka chemicka kozmetika. Svedsko je zaruka kvality, istoty a najvyssich ekologickych standardov v Europe, dokonca su vyssie ako standardy Europskej unie. Amerika je zarukou krizy, zlocinnosti, fast foodov, vojen, drsneho biznisu, ktoremu nezalezi na ludoch a hrozby teroristov…hmmm co si vyberiete?