Avon alebo oriflame?

Oriflame a avon sa nedaju porovnavat. Kedy to uz tento svet pochopi? Su kvalitativne niekde celkom inde, jedine co maju spolocne je to ze sa predavaju nepriamo. Orifllame ma KATALOG to je ten zvlastny format. Avon predava len z obycajnej A5 BROZURY. Oriflame je prirodna kozmetika, avon je obycajna americka chemia… Ak chcete porovnavat, porovnavajte Lancome a Oriflame, Clarins a Oriflame… S tymito znackami sa oficialne na medzinarodnej urovni zrovnavaju. Nikto z vas nikdy nebol na ziadnom kozmetologickom seminari. Ked vravite pocity, ja vam ich neberiem, pocity z kremu, to je vsetko prirodzene ze mozete zle zareagovat na nejaky vyrobok, vacsinou je to preto, ze mate alergiu, alebo vam zle poradili. Ale ked uz idete tou cestou, ze zacnete nejaku znacku urazat, alebo kriticky hodnotit, nemate na to pravo.Vase informaciu nie su nicim podlozene. Vedeli ste napriklad o tom, ze Oriflame ma vlastne vyskumne laboratoria a ze patent hydraFix z nasho kremu Hydra Energy si od nas odkupila firma Dior? A to nie je jediny priklad ako vysoko sme ceneni ako kozmetika. Mam 21, pracujem tu uz 7 rokov, som na vysokej pozicii a Oriflame mi ponukol aj moznost zarobku, finanacnej nezavislosti, cestujem po celom svete. Kto z vas, co tu robite avon, toto dosiahol? takych moze byt na SR len 20! v Oriflame je nas uz 200 a stale pribudaju nove. Pricom moznosti su este obrovske :slight_smile: Ja som stastna ze som sucastou tak obrovskej a uspesnej firmy!
www.prirodnakozmetika.eu

Dobrý deň,chcela by som sa Vás spýtať či máte nejakú dílerku na kozmetiku Mary key,pretože ja som bola spokojná s dekoratívnou kozmetikou a chcela by som nejaké krémy na tvár,ale nemám kontakt na dílerku,cez ktorú by som si ich objednala,ďakujem.

No ja používam Aj Avon aj Oriflame…nebudem tu teraz hovorit co je lepšie,pretože v avone su lepšie vone,tel.mlieka a sprch.gely a v oriflame zas dekor.kozmetika ale nie všetka.Takže podla mna sa tieto 2 firmy navzájom doplnaju.

Ahoj mám 16 rokov pracujem s oboma firmami takže nevravím to preto že by som sa chcela nejak ,nabaliť´´ to nemám rada ale chcela by som ti aj tak povedať že keď porovnám objednávky z Avonu a Oriflame, tak určite z oriflamu budeš mať lepšie objednávky a to teda aj zárobky tak skús porozmýšlať možno ti moja rada pomôže a ak by si chcela teda sa už registrovat na oriflame ze by si sa rozhodla tak píš na email zuzanarojikova@gmail.com no a vymenime si teda tel.čísla a všetko ti vysvetlim a urcite ti zarucujem ze nebudes lutovat…s oriflame môžeš robit od 15 rokov takze je to výhodne…v kazdom pripade sa ozvi ako si sa rozhodla ahoj zuzana

ja s oriflamom mam 25percent a dobrý zárobok ak by si chcela sa pripojit aj do oriflamu kontaktuj ma na zuzanarojikova@gmail.com vsetko ti vysvetlim a rozhodnes sa dakujem zuzana

No ja som vyskusala aj avon aj oriflame a z mojho hladiska je lepsi avon. mala som moznost spolupracovat aj s oriflame, ale pre mna aj mojich priatelov jednoznacne vyhrava avon. i ked musim povedat ze niektore vyrobky su dobre aj v oriflame ale nie spiraly, ceruzky zle sa s nimi maluje a zo spiraly ma zas stipu oci. mam radsej avon ale sto ludi sto chuti

No ja som vyskusala aj avon aj oriflame a z mojho hladiska je lepsi avon. mala som moznost spolupracovat aj s oriflame, ale pre mna aj mojich priatelov jednoznacne vyhrava avon. i ked musim povedat ze niektore vyrobky su dobre aj v oriflame ale nie spiraly, ceruzky zle sa s nimi maluje a zo spiraly ma zas stipu oci. mam radsej avon ale sto ludi sto chuti

Pani Lubica Svorenova kde Vás mám kontaktovať?

Osobne obidve, nakolko v obidvoch nachadzam
nieco zaujimave. Viac mi je ale blizsi AVON.

OBJEDNAJTE SI U MNA, obsluzim zakaznikov Z BRATISLAVY, SENCA a okolia.

Ceny v oriflame su poslednu dobu fantasticke! Poskytnem Vam 15% zlavu na vsetky vyrobky v katalogu, kopa najkvalitnejsich vyrobkov vychadza priemerne na cenu okolo 80-90 SKK! S mojou zlavou este lacnejsie… Vyuzite prilezitost

ja si myslím, že čo sa týka dekoratívnej kozmetiky je lepši oriflame ale v ostatných veciach ako napríklad telové krémy jednoznačne avon

ja si myslim to iste v oriflame je dobra dekorativna kozmetika ale v avone telové mlieka a podobne

Dobrý den, ja by som sa chcela spýtaťa ak tu je niekto oriflame poradkyna ci v katalogu 8 tie sprchové gély co sú za 2,9 eur ci je tam 200ml sprchový gel k tomu zadarmo dakujem

Zial vyzera to tak ze je to len marketingovy tah. Ide len o 400 ml sprchac.

prosim nech sa mi ozve nejaka baba, co robi s avonom, zvolen

Dobrý deň,

nie, tým malým sprchovým gélom je len poukázané na to, že v 1 veľkom sa nachádza objem dvoch malých sprchovacích gélov len za 2,90 EUR.

Alena B.
poradkyňa Oriflame

Roky som si objednavala vyrobky Avon. DOkonca mozem povedať, ze 16 rokov cakam, kedy bude prijatelna cena na jednu vonu. Ale bola som v celku spokojna. Len tie ceny…V decembri 2008 som poziadala o registraciu v Avone aj Oriflame. No a mozem povedat, ze z Avonu sa mi !doteraz! neozvali. S Oriflame robim od januara a mozem potvrdit, ze som velmi spokojna. Pacia sa mi cenove skoky, nikdy nevies, co Ta prekvapi. Zaroven sa mi paci, ze mozem tovar vratit bez vysvetlenia a peniaze budu vratene bez akejkolvek zbytocnej ceremonie. Moje zakaznicky su maximalne spokojne. Stretla som sa jedine s jednou jedinou zlou skusenostou-kamaratka si pred cca 10 rokmi objednala gulockovy puder a dostala silnu alergiu. Odvtedy sa uz neda presvedcit na nic. Ale toto nie je zaruka, ze sa jej to nemoze stat aj pri nejakej inej kozmetickej znacke. Nazorov je vela, ja by som navrhovala urobit kompromis medzi tymito dvoma spolocnostami a neodsudzovat jednu ak sme spokojni s druhou. Ved je to hlupost.

Prajem vela stastia.

Ja nepatrim ani k jednej skupine,ale nehnevajte počula som od nejedného kožneho lekára,že by sme mali úplne prestať používať avon kozmetiku.Pár priateliek majú problémy s pokožkou a všetkým odporúčali to isté-že majú okamžite prestať používať Avon kozmetiku.Čo sa tíka Oriflame-zatiaľ som nič nepočula-no uvidí sa.

Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať, že je to riadny rozdiel.
Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!!
Ak máte záujem o bližšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem.V oriflame sa veľmi dobre zarába aj v čase krízy!Môže to byť váš druhý plat, výška zárobku? záleží len a len na vás. Lyli@azet.sk

ahoj, precitala som si Vasu debatu a je pouzivam tiez kozmetiku LR, vyskusala som ju a som s nou spokojna… je sice trosku, teda trosku viac:-) drahsia ako oriflame aj avon, ale zda sa mi aj kvalitnejsia… vyskusala som toho uz dost… no co uz kvalita, nieco stoji…ak mate zaujem mozem Vam dat cislo na jednu pani co mi ju sprostredkovava… je super, to co si objednam mam rychlo a v pripade, ze sa mi nieco nepaci, tak jej to mozem bezproblemov vratit, mozem jej zavolat kedykolvek aj vtedy ak zabudnem na niekoho narodeniny, tak ma vzdy nejaky darcek po ruke :-):smiley: … ak mate zaujem napiste mi e-mail a ja Vam ho poslem… :slight_smile: nechcem tu robit nejaku reklamu, nech ma niekto neukamenuje…