Avon alebo oriflame?

Ahojte babulky, ja mám aj avon a aj oriflame. V avone som už 7 rokov, aj som si vyskúšala prácu asistentky, ale nebola som spokojná, nakolko som musela splniť plán, ktorý si myslím že bol pre mňa nesplnitelný. V oriflame som už 3 roky a rozdiel je tu podstatnejší, čo sa týka cien ale aj v odmeňovaní je ovela lepší.Ak máte záujem o registráciu môžete kontaktovať aj mňa. Som so Senca, tak aj osobný kontakt v tomto okolí.
0908 451079, montulag@gmail.com

Pouźivam obidve značky, podľa toho, co sa mi hodi.S dekoratívnou kozmetikou som bola spokojna, z Oriflame pouzivam ocne tiene, ruźe, z avonu,kryci krem a korektor a bronzovacie gulicky.Kombinujem co sa mi najviac hodi, v oriflame mi chybal ruz, zlatej farby v avone som ho nasla, v ori su lacnejsie kremy, takze si to kombinujem.V tych lacných krémoch, ci uz od oriflame alebo avonu je vazelina,ktorá je samozrejme z ropy,ale ta je aj v normalnych kremoch…v tych drahsich uz v zlozeni nie je.

oriflame je lepší,avon je skoro samá bižutéria…a s oriflame sa dá pekne privyrobiť,ak má niekto záujem pracovať s touto kozmetikou,ozvite sa…

ahoj

Podľa mňa sa výrobky Avon a Oriflame navzájom dopĺňajú.Napr. Avon je kvalitnejší a drahší,Oriflame zase menej(ale je kvalitný)alacnejší.Oriflame je prírodná švédska kozmetika.Ja pracujem aj v Oriflame a vo firme Avon.

ja pracujem v Avone

ale aj tak som spokojnejšia v oriflame kto by ma chcel kontaktovať a výborne si zarobiť takk mi napíšte na LuciQ1211@azet.sk ORIFLAME je IN a AVON je IN/OUT

Kde sa dá lepšie zarobiť v AVONe alebo v oriflame?

Od koľko rokov sa môže robiť AVON?

Dobry den,
prosim ak pracuje niekto pre avon a mohol by mi zohnať vonavku Island Vibe ktorá už nie je v katalogu ozvite sa mi dakujem

robila som pre avon a teraz robím s oriflame takže jednoznačne zarobíš viac v oriflame kde máš automaticky na všetky výrobky 25% zľavu kde v avone len 15%. Ak máš záujem o viac informácii tak napíš na lyli@azet.sk

dobry den ja by som sa chcela stat oriflame a predavat vyrobky oriflame prosim napiste mi na mail dakujem :slight_smile:

Nie…určite nie Avon by nikdy netestoval na zvieratách. Ale externý dodávatelia určite áno…si zaregistrovaná v avone ? AVON ACTIVE bolo takkarciogénne že keď to zistili museli to okamžité staihnuť z trhu.
Takže asi tak…
roderik.farkas@gmail.com

Ahojte…ja pracujem s kozmetikou ORIFLAME… a velmi si vyrobky pochvalujem ak by ste niektora z Vas mala zaujem si objednavat tieto vyrobky alebo pracovat s touto kozmetikou… napiste mi !!!
Najlepsie okolie : Svidník

Pekny den
Katka

Moj E-mail- katusicek@gmail.com

Jednoznačne odporúčam oriflame, pokial si chcete naozaj zarobiť. Registrovať môžete úplne každého z celého slovenska, nakolko avon máte iba svoju oblasť. Aj zlavu na výrobky máte ovela vyššiu. Ak prejavíte záujem stačí ma kontaktovať, posielam aj katalog zadarmo na nasledujúcu kampan, ktorá je fakt skvelá, výrobky už od 1€. no niet čo dodať. 0908451079 alebo montulag@gmail.com

barbi mozno by trebalo vediet viac o tom co je to toaletna voda a co parfem, z coho sa skladaju, aka je ich vyroba, to nie je len o prirodnych zlozkach ci chemii ako u kremov napriklad, este by som porozmyslala aj o tom ci niekto kto ma penazi dost ako Christian Lacroix a vybornu reputaciu kazil meno firmou ako Avon, lebo podla mna nie, spolupracuje s nou preto ze je dobra.A nebudem si kupovat toaletnu vodu z oriflame za 20 eur, aby vonala len chvilu po nastriekani pre dobry pocit ze je prirodna, lebo nie je

Ja ani neviem ako vonia ta velkonocna vonavka, musis jej mat doma vela, to su asi tie za 1 euro z Tesca, ze?

Jeeej oriflame registruje doradu kazdeho, len kto potom bude objednavat, ked vsetci budu poradcovia?Asi ta velka medialna reklamna kampan nepomohla =oD, ani sa necudujem tak trapnu reklamu v 21. storoci som este nevidela. A ked uz tak vo velkom registrujete nezabudnite spomenut aj vsetky poplatky spojene s objednavkami co je na jednu objednavku skoro 6 eur( manipulacny, poplatok SEB, alebo dorucenie UPS)

Avon ma oblasti a je to dobre na to, ze sa vie svojim avonkam aj venovat, nielen registrovat kdekade kdekoho, to by som bola zvedava ako pomozes dievcatu, ktore zaregistrujes z Kosic, ked ty si napriklad z Bratislavy