Avon alebo oriflame?

tak to je zaujímavé mna poplatky vyjdu polovicu to znamená 3 EURa a nič viac lebo su len dve možnosti bud si ides do seb pre balík tam zaplatiš 1,5 eur + manipulačný 1,5 to je tri eura aniac viac, a ked chces cez seb tak je to iste manipulyčný + UPS

Ach baby, rozhodovat sa medzi Oriflamom ci Avonom? Robila som jedno aj druhe. Treba mat na to dva pohlady. Bud mi ide o moj zarobok, alebo o kvalitnejsiu kozmetiku. Dam Vam vsetkym hadat. Ako by ste odpovedali na tieto otazky…
1., Komu ide o vlastny zarobok, robi pre ktoru z firiem?Robi dilerku pre Avon alebo pre Oriflame?
2., Komu ide o kvalitny makeup z ktoreho sa nevyhadze vyrazkami a moze ,beztrestne , kombinovat vsetky vyrobky z katalogu, ten si kde objednava kozmetiku? V Avone alebo v Oriflame?
3., Hadajte , ostala som verna Avonu ci Oriflamu? Rozhodla som sa pre americky biznis alebo pre prirodnu kozmetiku…? :slight_smile:

ja mam skusenost aj s Avonom,aj s Oriflame.Som spokojna aj s jednym aj druhym.Akurat Avon sa mi zda drahsi oproti Oriflame.Momentalne robim ORF Lady,cize ak by mal niekto zaujem o objednanie si vyrobkov,ozvite sa na moj mail.Najlepsie ZV a okolie.

Prečitala ste si zloženie na vyrobkoch z oriflame? Tak prečo sa hovorí, že je prírodná kozmetika? Aby “oblbla” ludí?

Čo je na oriflame prírodné? Čítaš aj zloženie každeho vyrobku? Asi nie.

Avon je jednoznačne lepší a hlavne kvalitnejší…oriflame je lacný a podla cien vidno aj kvalitu…

Ahojte.
Neviem vam povedat, ktore kozmetika je lepsia, ci horsia. V kazdej si viem najst to svoje. Momentalne pracujem pre AVON ako Leaderka, pretoze si tym pekne privyrabam popri studiu (ak by si niektora tiez chcela privyrobit, staci napisat na luckysun17@gmail.com), ale mam oblubene aj vyrobky z Oriflame. Je to o tom, co komu “sadne”. Tak nevyberajte podla znacky, ale podla toho, s cim ste spokojne :O) Ved vsetko je to pre nas, aby sme boli krasne a hlavne spokojne ;O)

Dobry den! Hladam zaujemcov o katalog Avon, ktori byvaju v lokalite Presov - Sekcov, Svaby, Solivar. V pripade zaujmu Vam mozem nezavazne hodit katalog do schranky a nechat kontakt. Tesim sa na skore odpovede.
tel: 0907349976
mail: janexyz@azet.sk

OPRAVA!
Dobry den! Hladam zaujemcov o katalog Avon, ktori byvaju v lokalite Presov - Sekcov, Svaby, Solivar. V pripade zaujmu Vam mozem nezavazne hodit katalog do schranky a nechat kontakt. Tesim sa na skore odpovede.
mobil: 0907394976
mail: janexyz@azet.sk

Dobrý deň, Ja som pracovala pre avon a teraz robím s oriflame a môžem vám povedať, že je to riadny rozdiel.
Moje zákazníčky sú oveľa spokojnejšie s oriflame čo sa týka ceny aj kvality. Kto nevyskúša nevie porovnať rozdiel!!!
Ak máte záujem o bližšie informácie, alebo sa chce zaregistrovať do oriflame, využívať 25% zľavu píšte!rada vám odpoviem.V oriflame sa veľmi dobre zarába aj v čase krízy!Môže to byť váš druhý plat, výška zárobku? záleží len a len na vás. Lyli@azet.sk

prosim ozvala by si sa mi na moj nick??

ozvy sa prosim

amia201@azet.sk

Dobrý deň,

chcela by som vám ponúknuť možnosť spolupráce aj v českej ekologickej spoločnosti.

Máte už svoje zákazníčky, takže im môžete ponúknuť ďalšie výrobky. Sú to čiastiace prostriedky, takže nebudú konkurovať Oriflame/Avon a zároveň si to môžete aj ľahšie vybudovať sieť. Neviem, ako to máte v Oriflame/Avon, či aj tam budujete alebo len ponúkate výrobky. Ale Oriflame/Avon je tu už dlhšie, teda je to už asi ťažšie. Kedysi som ho tiež robila…

Táto spoločnosť nie je na SR tak dlho, takže je tu väčšia šanca. Samozrejme záleží od konkrétnej šikulky ako sa bude snažiť. :slight_smile: Ale to určite poznáte, to je v každom katalógovom predaji a vlastne v každej práci.

Rada zodpoviem na všetky vaše otázky, aj nezáväzne samozrejme. Poprípade môžem na mail poslať viac info.

Prajem vám veľa zákazníčok a aby sa Vám darilo.

Rada odpoviem na všetky otázky, aj nezáväzne samozrejme. :slight_smile:

Anka - ankaa73@gmail.com

viac som si oblubila kozmetiku značky avon pre viac dovodou. Avon poskytuje zaruku poskytuje značkovu a kvalitnu koznetiku roznych druhou a je velmi vyhodna :slight_smile: preto som viac spokojna z kozmetikou avon

zo žanetkou suhlasim avon určite vytazi v každom smere !!!

napiste mi rada poradím.

Preferujem AVON, nakoľko sú tam omnoho lepšie výrobky zložením a cenovo prístupnejšie .

Ponúkam Vám možnosť získať darček stačí ísť na stránku www.oriflame.sk a zodpovedať otázku. V prípade záujmu ma kontaktujte na e.mail: LuciQ1211@azet.sk

Ahojte máte záujem si objednávať kozmetiku Oriflame??? Je tu niečo čo tu nebolo všetci ponúkajú registráciu ak sa na registráciu necítite ale radi by ste si objednávali výrobky tak ste na správnej adrese platí pre celé Slovensko v prípade záujmu umožním aj stretnutie v Bankej Bystrici alebo vo Zvolene … email zuzanarojikova@gmail.com na t.č. 0944244891 alebo na mojej stránke www.violetzuzana.estranky.sk