Avon alebo oriflame?

Naozaj je možné si zarobit. Oriflame nám ponúka veľa možností. Nevedela som si to ani ja predstaviť. Teraz mám plnú kúpelňu kvalitnej kozmetiky a prácu, ktorá ma baví a zároveň živí. Ak sa chceš dozvedieť viac, napiš. Krásny deň.

Alenka, ja sama som bola v podobnej situácii. 8 rokov doma ako ty. Ak si z Oravy, napiš mi, poradim ti.

No prepač, ale máš zlé zdroje. Ja sama používam Oriflame 5 rokov, ale toto sa mi nestalo. Uznajme, že je to konkurencia, ale preto ju netreba zhadzovať.

Dobry den, chcela by som reagovat na tuto zaujímavu temu, takze mam 21 rokov a pracujem ako timova manazerka AVONU. Od svojich 17 rokov pracujem s touto kozmetikou. Preco Avon? Pytate sa, ci sa da zarobit? ANO. Som studentka a kazde tri tyzde dostavam peniazky, ktore si zarabam sama svojou pracou a vedenim svojho timu, oriflame ma jednu vyhodu - ich clenkou sa moze stat aka kolvek zena alebo chlap z celeho Slovenka, my tuto vyhodu nemame. Ja objednavam i z Oriflame, ale uz ma to nebavi, pretoze si objenam 5 vyrobkov a z toho mi 2 nepridu a este mam si ist po balicek a platit za neho? A k tomu som zistila, ze ta, co ma registrovala cely polrok na mna objednavala a po polroku dostala za mna 1000 Sk, ani som o tom nevedela. Myslim si, ze toto je dost hlupe a to sa nerobi! Cize aj ked som tam kde som v Avone, aj z Oriflame si objednam. S Avonom som spoznala vela znamych ludi, ktori tvoria tvare nasich kampani, ale aj vela inych, mnoho akcii, zabavy a zaklad je, ze sa stretavam s ludmi, ktori chcu robit Avon a nepovazuju ho iba za nieco, za co dostanu darceky a zlavy, pekny den.

jovana32@azet.sk

Objednavam si z Oriflame, len pre seba a kamaratky za ceny, ktore maju poradkyne, ale sama sa ako poradkyna necitim. Vyhovuje mi tento sposob nakupovania kozmetiky a nasla som si tam veci, sampony, telove kremy, ktore sa mi zdaju lepsie ako v obchodoch. Mala som zaujem dozvediet sa viac a objednavat si aj v Avone, no ich katalog sa mi nezdal dostatocne nazorny a atraktivny, co je v tomto pripade predaja, myslim, taziskove. Ceny boli vyssie a produkty nedostatocne odprezentovane, tak som sa nenamahala patrat dalej, aka je to kozmetika.

Urcite obe firmy su dobre, inak by pripravky nepouzivalo tolko ludi. Zaujimalo by ma, ako teraz Avon testuje pripravky ak zvierata vynechali, mas o tom info? Ak mas prehlad, vies o produktoch s obsahom takzvanej Archeabakterie? Ide skor o zdravotnu kozmetiku a zdravotne doplnky vyzivy jozef111@gmail.com

Ahojte, dňa 4.6.2008 o 17.00 sa koná v Kolárove Ponuka príležitosti s Oriflame, kto je z okolia a rád/rada by sa zúčastnil(a), ozvite sa mi na mail. Ponuka príležitosti k ničomu nezaväzuje, navyše ak prídete, zúčastníte sa žrebovania o fantastické ceny: darčekový balík Oriflame a líčenie profesionálnou vizážistkou.

Ja by som sa Ťa chcela opýtať, kde bývaš, a či si mala Oriflame prezentáciu. Ked si nemala, ponukla by som ti takú ponuku, že niekde by me sa mohli stretnúť, spravili by sme prezentáciu, a podľa toho by si vedela lepšie sa rozhodnúť. Ked myslíš, kľudne mi napíš na meilovú adresu.

V avone mas tzv. provizie a cim mas vacsiu objednavku aj provizie sa zvysuju. Napriklad ja mam objednavky tak okolo 6 000 Sk a z toho je asi tak okolo 2000 Sk moje a kedze som studentka, velmi dobre mi to padne.

Dobrý den, ráda bych napsala také zkušenost z Čech. Avon prodávám už 10 let a u nás je mnohem více rozšířen než Oriflame. Nyní už rok spolupracuji s českou firmou HATEA www.hatea.cz, kterou perfektně doplňuji sortiment kosmetiky. Nabízejí prádlo, legíny, ponožky atd. Ted nám sdělili, že rozšiřují prodej i na Slovensko, myslím, že to zkuste.

Ahojte, rada by som sa opýtala, či sa vôbec oplatí robiť ten Oriflame, aj keby som nemala moc zákazníkov. Neviem sa rozhodnúť.

Ahoj, ked si avonom tak nadšena, tak sa ta chcem opytat, ci si z avonu nechces nieco objednat, odpis mi prosim ta.

Jasne, že sa neoplatí, pretože zárobok je od počtu zakáznikov a výšky objednávky ja osobne mam rada avon, je kvalitnejší s oriflamom je veľa žien nespokojních a preto by si zákazničky stratila!

Ahoj, ja začínam od dnes robiť oriflame, tiež zatial nemám vela zákazníčok, ale ak si pod seba získam nejakých predajcov, napríklad teba a ty nejakú kamošku alebo človeka, tak vlastne si vytvoríme svoju skupinu a možme si zhánať zákazníkov spolu, a oriflame nám ktomu dopomože, teda sponzorka, a dá sa ísť do terénu získavať kontakty. Ak máš záujem, ozvi sa mi na mail a možem ti zavolať.

Začínam pracovať s oriflame, ak má niekto záujem pridať sa ku mne, ozvite sa na mail. marta.urgeova@azet.sk

Ahoj, ja by som sa chcela spytat, ze odkial si a ze ci by sme ti mohli pomoct aj ked mame len 12 rokov a ze ci by sme to mohli robit aj v nasej dedine a ze ci by sme na tom nejak zarobili, dakujem. MONY219@azet.sk, 461adinka1@azet.sk

No ja som vyskúšala na sebe rôzne značky. No na Oriflame nemám dobré spomienky. Jednoducho sa mi robili zo všetkého fľaky, oči štípali, alebo pokožka svrbela :frowning:

som členkou oriflame a som s kozmetikou veľmi spokojná. Oriflame je zároveň príležitosť ako si zarobiť pekné peniaze nielen predávaním,ale aj vytváraním obchodnej skupiny.Ja som začala na materskej dovolenke a boloto to najlepšie čo som mohla urobiť. Ani netušíte čosa dá zarobiť.Ak máte záujem si zarobiť a máte minim.15 rokov, napíšte : ivetabolfova@centrum.sk

Samozrejme,že sa oplatí,budete mať aspoň kozmetiku pre seba zadarmo.