Nehnevaj sa na mňa ale kde si prišla na to,že sa na tom sa nedá zarobiť? Ja robím Oriflame už viac ako 3 roky a zarobím si na tom pomerne dobre! Takže prosím ťa nezavádzaj tu iných ľudí do omylov!!! Ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa!
ja tiez nemam niejake super skusenosti s avonom ,je akurat tak dobry na sprchove gely ,lebo tie su v akcii,xixi,…pamatam sa ked som robila v jednej firme ,a kazda starsia zena vonala rovnako ,a to len preto ,lebo jedna na linke u nas to robila ,…oriflame tiez nic moc ,ale lepsie ,…urcite je lepsia kvalitnejsia kozmetika na trhu ,…neberuc ohlad na niejaky zarobok…
Ahoj,mam 14 rokov a pracujem tak ako v avone aj v oriflajme uz 5 rokov samozrejme pod maminkinym menom po tych rokoch mam ja ale aj vela mojich znamich aj starsich pani jednotny nazor na tieto dve kozmetiky kazda ma nieco nove a dobre ale aj menej dobre a to ze niektorym zenam alebo slecnam robi napriklad kozmetika oriflame neprijemnosti neznamena ze je to zla kozmetika alebo opacne avon.Je to problem zien (v dobrom zmysle slova) kazda mame svoj druh pleti a nie vsetko jej vyhovuje a takysto nemozete vylucit alergicke zlozky.A tymto chcem vlastne povedat,ze nieje dobre spochybnovat alebo nejako ohovarat ani jednu z tychto dvoch znaciek kozmetiky pretoze jednej zene moze robit zle a jej kamatatke uplne naopak velmi prospieva.Kazda zena by ale napred mala vediet aku ma plet a ake zlozky vyvolavaju podrazdenia a alergicke reakcie. Potom by uz s vybranym vyrobkom nemal byt problem. Tak takyto je moj nazor.A prajem vsetkym slecnam zenam vela stastia a uspechov v tomto podnikani.Pekny den.
ak máte záujem pracovať s kozmetikou oriflame,kontaktujte ma marta.urgeova@azet.sk alebo www.mu-oriflame.wz.cz
Ak si chceš objednať oriflame ,pošlem ti katalog ,som z Ba ale nie je problém,výrobky ti pošlem poštou.
Ja mám necelych 18 rokov,kozmetiku pouzivam ci z Avon-u alebo Oriflam-u.Ja osobne pracujem pre Avon Cosmetics s.r.o. uz dva roky pred tym som si objednaval iba kozmetiku z oriflam-u a musim povedat ze Avon kozmetika je vyhodnejsia ako Oriflame.Aj ked kazda zana chce vyskusat vsetko tak si bude objednavat aj z Avonu-u ale i z Oriflam-u.Ja osobme na Avon-e nepotrebujem zarabat a preto kazdy moj zakaznyk dostane ci uz zlavu alebo darcek,a to nedava kazdy taketo super akcie.Ak by ste sa rozhodli kupovat odo mna AVON kozmetiku tak sa ozvite na moj mail jardo4@post.sk,alebo zavolajte 0902 355 874 a urcite sa dohodneme a miniete malo penazi ale o to viac budete mat kozmetiky.Pozdravom Vas Avon AG
Pani Urgeová, to ste taká zúfalá, že hľadáte členky pre seba už aj na diskusnom fóre? Ja tiež pracujem pre Oriflame,ale k niečomu takému by som sa neznížila. Prepáčte za ostrú kritiku, ale ja s takými vecami nesúhlasím.
Tak ja ribim oriflame .Robila som aj Avon ale s tade sa naozaj oplatia len tie sprchove a telove mlieko s Oriflame som nadmieru spokojna.A pokial ide o to ze dotycnu od Oriflame vsetko stipalo a robili sa jej flaky tak kazdemu vyhovuje niecom ine .A to som odskusala aj avon a kremy mi nerobobili dobre.
sprchove neviem ale šampony su tam dost lacne ja robim v oriflame asi od januara vyhovuje mi to ze som dostala vela vyrobkov zadarmo a stale sa na tom da profitovat len treba chciet a minule mi prisli vyschnute spiraly a ocne linky a niektore vyrobky "nie su na sklade"a to dodnes takze tak teraz som si objednala spiralu z avonu tak cakam aka bude papa
Keď mám na to a niečo sa mi tam páči alebo to vyslovene potrebujem, je úplne jedno, či AVON alebo Oriflame. Obidve značky sú kvalitné, ale každý si musí najprv vyskúšať, či mu to nejak neškodí. Ja mám tiež nejaký výrobok obúbený v AVON-e a niektorý je zas pre mňa lepší z Oriflame-u. Môj osobný názor je, že takéto nakupovanie kozmetiky je vyslovene pre zaneprázdnené dámy, ktoré nemajú čas pobehovať po drogériách. Napriek tomu všetkému, myslím si, že v klasickom obchode je kozmetika predsa len o nejaké to % výhodnejšia, no ak mám byť úprimná, zvedavosť mi nedovolí neprelistovať si každý nový katalóg.
ahojky…takze ja by som sa stala rada oriflame poradkynou…v pohode by som do toho sla len neviem som neista kvoli zakaznikom…pretoze kazdy ma bud avon alebo oriflame…tak keby mi nieco chcete ma informovat napiste
ja si objednavam vyrobky s oriflamu lebo su v akciach alebo su na liecivych bazach ! a avon neviem este som nemala nic objednane ale vydelo som tie ceny a mala som dost za tolko penazy si nakupim viac vyrobkou a nie jeden!
ja by som brala oriflame
keby si si neobjednavala len vypredajove resp. dopredajove veci, tak by ti toho chodilo viac Ja som s oriflame max. spokojna. Narozdiel od avonu je to kozmetika zalozena na prirodnej baze. Mam nesmierne citlivu plet a aj napriek tomu som si nasla vela vyrobkov, ktore mi prospievaju. Kto na kom tam hore zaraba ma v podstate nema co zaujimat. Ty tiez v obchode neriesis, ze mlieko stoji 25 korun a obchod ho od vyrobcu kupuje za 8…to je tiez nefer a co? Je to biznis
Ahoj , mám 17nast robím oriflame už rok , aj pred tým som si kupovala produkty a velmi som spokojná .som z okolia Trnavy… ak mate záujem o výrobky z oriflamu tak ma kontaktujte na t.č.0904255543
Kozmetiku Oriflame kupujem pre seba už dlhšiu dobu,iste je to už zo 10 rokov a som s ňou spokojná.Som zaregistrovaná, urobila som si aj vizážistický kurz,takže viem aj poradiť.Dcéra je tiež zaregistrovaná a môžem povedať, že táto kozmetika je dobrá tak pre mladú generáciu ako aj pre starších.
ahojte,ja osobne som velmi spokojná z oriflame a nemenila by som … šampony moc nemusím ale ostatne je super … som z Trnavy ak by mal niekto záujem o výrobky možte ma kontaktovat…0902 432111 alebo gabriella91@inMail.sk Dakujem
robim z oriflame uz nieco cez 4 roky …z vyrobky ako su sampony a prodikty na vlasy a sprchove tak to je fakt ze o nicom ale inak je v pohode a avon je skvely vo vsetkom pouzivam obidve znacky a som spokojna rovnako…az na ups
Takže, ja používam výrobky aj od oriflamu aj od avonu. Je pravda, že od oriflamu šampóny a sprchovacie gély nie su naj, no telové mlieka, dekoratívna kozmetika a kopa iných výrobkov sú dobré. Čo sa týka Avonu, tak som sa ešte nestretla s nejakým výrobkom, ktorý by bol niečim nevyhovujúci. Z Avonu si kupujem viac výrobkov ako od Oriflamu, hoci niekedy to bolo naopak.
Kúp si avon tie ceny nie sú také hrozné sú v súlade s kvalitou je omnoho lepší ako oriflame mám koňé problémy a jedine avon mi pomohol.