Avon alebo oriflame?

ahoj ty chces byt poradca oriflame?
dovol mi aby sme sa stretli a ja ta zaregistrujem odpis mi prosim ta co najrychlejšie na moj e- mail alebo mi zavolaj čislo je 0910559250

no kedže ja robím s avonom a moja sestra s oriflame … tak máme doma obidva katalogy aj produkty z nich … ale mám pocit že v avone je lepšia cena… neplatíte za dovoz a celkovo je to výhodnejšie… nie je to zaujatosť ale pravda …

dávam väčšie percento oriflameu. lepšia dekoratívna kozmetika, lacnejšia,lacnejšie vône - v avone sú dosť drahé… je to prírodná kozmetika… mám citlivú pokožku,a keď sa natriem telovým krémom z avonu, tak ma pokožka páli a po pol hodine cítim, že potrebujem znova natrieť. z oriflameu je to ok, dobre sa rozotrie, vstrebe a hydratuje. a ten novy grep a ginko krém je výborný. A pokiaľ ide o platenie za dovoz, tých 50Sk za balík, nie je veľa.

Chcela som sa spytat, kolko rokov minimalne musim mat, aby som mohla pracovat v oriflame ?

ahoj Maťka! Myslím si, že môžeš byť poradkyňou aj keď nemáš 18, ale asi je v tom prípade potrebné, mať zákonného zastupcu… pozri si http://www.oriflame.sk/aboutOriflame/contents/ContactInformation.jhtml
tam sa môžeš spýtať na čo chceš…

Ahoj lisa , ale to mozem tam byt zaregistrovana aj na svoje meno ?>

Ja som rešla na Oriflame, pretože mi zistili alergiu na parabény a v Avone je dosť vecí s týmito prímesami. A som spokojná, Oriflame je super!! :slight_smile:

musis mat uz18

avon som avon lady a su v katalogu super zlavy aj lepsi vyber kozmetiky

Ahojte vsetci!Som v Oriflame viac ako rok a myslim, ze najlepsie je spolupracovat s Oriflame, tak ked Vam niekto ponukne najme pletovu kozmetiku situ na mieru…Situ typu Vasej pleti, Vasmu veku…Ak sa chcete dozvediet nieco viac a ste s PP alebo okolia mozte sa mi ozvat na mail-Tarja92@orangemail.sk alebo mi napiste rp na pokec.Moj nick je Tarja92.
Cafte vsetci

Ahoj!Je uplne prirodzene, ze si neista…Ale Oriflame ponuka tiez moznost objednavat si vyrobky pre seba a svoju rodinu…Moj nick je Tarja92, ta mozme o tom pokecat, ked budes chciet nieco vediet…Zatial caf

Ahoj Lenka!
Mozem sa Ta nieco opytat?pri ktorych vyrobkoch sa Ti to stalo?Odpis prosim tu…Diky cafko

Ahoj!
Da sa na oriflame pekne zarobit, nasa Cesta k uspechu je toho dokazom!Ak budes chciet mozme o svojich skusenostiach s Oriflame pokecat prostrednictvom rp alebo mailov…Moj mail je Tarja92@orangemail.sk a nick na pokeci Tarja92.
Ahoj.

ahote vsetci.ja mam oriflame kozmetiku velmi rada.ako v kazdej kozmetike su tam vyrobky ktore nemusia sadnut kazdemu.podla mna su oriflame vyrobky lacnejsie ako v avone a aj zarobky su tu vecsie

ak mate zaujem vypocut si vyhody oriflame tak sa mi ozvite vsetko vam podrobne vysvetlim

ahoj matka musis mat minimalne 15 rokov ak mas zaujem ozvy sa

ahoj alenka.nevahaj a pripoj sa knam.da sa tu velmi pekne zarobit.je to praca pre kazdu zenu.ci te to mamicka na materskej zena na dochodku atd.ja som studentka a uz teraz s oriflamom zarabam velke peniaze.nejde tu len o stovky atak je tu mozny zarobok zarabat statisice len sa treba snazit ak chces ozvy sa mi a ja ti vsetko vysvetlim dopodrobna.moj e-mail je renusenka1@azet.sk

ahoj.ak mas zaujem vsetko ti dopodrobna vysvetlim staci ak sa ozves na cislo 0910278220 alebo mi napis na e-mail adresu renusenka1@azet.sk tesim sa na nasu spolupracu zatial prajem pekny den

oplati sa zacat pracovat s kozmetikou oriflame ak mas zaujem ozvy sa mi na tel.c.0910278220

Ahojte dámy. Pracujem pre spoločnosť Avon. Tovar posielam aj dobierkou,výhody podrobnejšie e-mailom.Ak vás niečo zaujíma rada odpoviem.