Avon alebo oriflame?

Zaujímaš sa o kozmetiku, máš viac ako 15 rokov a chcela by si si privyrobiť alebo budovať kariéru? Staň sa kozmetickou poradkyňou Oriflame a získaš 23% zisk z predaja kozmetiky + môžeš získať ďalších 21% z registrovania nových členov. Alebo sa opýtajte: Oriflamers@azet.sk

mno ale to mozem aj na svoje meno zee ?
ked maam 15 rokov

to co sa ti stalo ze ta niekto zaregistroval a nevedela si o tom mas pravdu to sa nerobi.je to asi nejaka divna poradkyna ktora chce silou mocou vyskocit hore

chcela by som reagovat na tento odkaz lebo nemas pravdu.oriflame je cisto prirodna kozmetika takze viem ze ked si nieco kupim netrpelo ziadne zviera pricom avon je aj z zivocisnych vytazkou oriflame sa ma scim pochvalit.tak ako v avone sa moze vyrobok vratit pre akykolvek dovod.na oriflame sa da zarobyt ovela vacsi peniaz.tiez mame projekt ktory pomaha detom v ugande aj ked nehovorim ze vy mate zly.tieto projekty sa lisia ale podla mna su obydva velmi dobre a velmi pomahaju tym ktory to potrebuju.a ubezpecujem vas ze v oriflame su tie zarobky ovela lepsie . vy mate percenta mi mame okamzity zarobok 25 percent z kazdeho vyrobku.a to nehovorim o budovani vlastnej skupiny vtedy su tie zarobky neporovnatelne…zatial vam prajem pekny den

Jednoznačne Oriflame.Oriflame je najlepší je s ním kopa zábavy a je proste supííííš sú tam super akcie a super kozmetika.

ani jedno ani druhe… vyrobky sice mozu mat dobre ale peniaze za ktore tieto vyrobky kupujete idu na potraty… a toto ja nepodporujem

a to máš odkiaľ?? že idú na potraty?? to sa môže povedať o hociktorej značke a nemusí to byť iba kozmetika… a za aké peniaze vyrábajú tie výrobky, keď všetky peniaze idú na potraty??? to zase niekto múdry pustil ešte múdrejšiu vetu… a ty tomu veríš??

Tak toto je naozaj zaujímavé vyhlásenie, tiež by ma dosť zaujímalo ako si k takejto infomácii prišla.

S avonom pracujem uz 9 rok urcite by som nemenila nic okrem samponov,ktore kupujem v drogerii.Mam stale zakaznicky ktore su velmi spokojne.

mna by zaujímalo ako sa platí za objednávky… či musím prevýšiť nejakú sumu aby som neplatila za poštovné??.. dakujem prosim odpište mi na mail…trinitiv@azet.sk

jednoznacne oriflame je to super znacka a mozno aj preto ze tam robím

Mal by som zaujem o spolupracu!

Mal by som zaujem o spolupracu!

Mne sa z Anonu páči Spa sada, hlavne výrobky s olivovým olejom. A v Oriflame sada s čajovníkom, výborne hojí zápal, aj vyrážky. A ešte sa mi moc páči hojivý zázrak, a krém Winter cold cream, také ružové vajíčko, veľmi dobrý na suchú pleť. Teda myslím, že sa tak volá. Objednávam, lebo nemám čas chodiť po obchodoch a je dobré mať doma dáku drobnosť, keď má niekto v okolí sviatok…

Mila Baruska tak takuto blbost som este nepocula ,Ze peniaze za predaj idu na potraty pokial viem avon sa venuje boju proti rakovine a to je hodne si kupovat vyrobok.s avonom pracujem uz dlho a tak viem comu sa venuju.A ked sa zbiera na boj proti rakovine malo by sa prispiet aspon trochu ved nik nevieme kedy to budeme potrebovat pre seba.Cau Zuzana

S kadiaľ si?

ja sama pouzivam AVON aj moje dve dcery nedam dopustit nan oriflame sme mali alergiu okrem toho je aj ovela drahsi ako avon je super najdem tam vsetko co úotrebujem super akciove ceny ak mas zaujem napis Ambra22@zoznam.sk

Chcete sa stať členkou Oriflame? ivetabolfova@centrum.sk

ahoj…neviem ako su na tom ine zeny/baby, ale podla mna kazdemu vyhovuje nieco ine…ja osobne si objednavam kozmetiku aj z avonu aj z oriflame…treba odskusat co sa ti hodi viac…voci avonu mam len jednu vyhradu a to taku, ze su tam niektore vyrobky az prilis predrazene, aspon podla mojho nazoru…

Ahojte.
7 rokov som používala kozmetiku Oriflame a pracovala som pre nich. Ale po rokoch som objavila niečo lepšie. Poskytujem kozmetické poradenstvo a líčenie zdarma.
A čo to je? Mary Kay. Niečo úžasné. Fakt
0918 565 782, Daniela