Bielenie zubov "Áno" alebo "Nie"?

Ahoj mirgia58 - síce nemám s tým skúsenosť, ale tak bežne keď cez net objednávaš, tak väčšinou ti to príde za nejaké dva tri dni. Tak myslím, že toto bude podobné.
Nevidím dôvod prečo by to malo trvať nejako dlhšie ak to ide kuriérom. :slight_smile:

Bielenie zubov - https://buyibright.com je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

tak neviem, ja mam pocit, ze co eshop, tak to ina doba dodania, preto sa pytam a tiez ma zaujima to, ze ci to prislo dobre zabalene, aby sa nestalo, ze by mi prisla len polovica objednavky alebo nejaky poskodeny balicek :confused:

čo to je zač? ešte som o tom nepočula takže moc sa mi tomu veriť nechce a vyzerá to ešte aj dáka zahraničná stránka, to takéto kadejaké skúšanie to nemusím moc :confused:

za par dni som to mala doma, netrvalo to vobec dlho :slight_smile: nemusis sa bat toho, ze by to trvalo, to vobec nie :slight_smile: @lydyia poviem ti, ze na toto by som ani ja nemala odvahu nieco taketo objednat alebo si proste kupit, neviem ci si videla, vyssie som pisala, co som si ja kupila, co som si objednala a teda na zaklade toho, ze som videla ake vysledky to kamoske prinieslo :slight_smile:

dakujem ti krasne, ze si mi napisala, to ma zaujimalo, ze ako to je, ci je to normalne na kazdodenne pouzivanie cele alebo jak :slight_smile:
takto sa mi to paci, ze len sadu a neni treba ine, to mi urobilo radost :wink:

…Day Night je moc fajn…za mna konecne dostupne a rozumne bielenie…:slight_smile: ked pravidelne budes pouzivat tak budes vidiet zmeny k lepsiemu…budes mat belsiu zuby a taktiez ta jedna pasta posobi antibakterialne, takze myslim, ze aj to ocenis…:slight_smile:

Usetri ti to aj peniazky a aj cas, ked budes len jedno pouzivat, myslim, ze bolo by zbytocne si to komplikovat, ze skusat kadeco.
Takto si kupis jedno a vec vybavena a si vezmi, ze ked mas este aj nahradne hlavice na kefku, tak ti ta kefka vydrzi velmi dlho :wink:

Nedá sa to aj niekde kúpiť? Myslím niekde v nejakom obchode? Alebo je ozaj bezpečné objednať si to cez net?
Bojím sa toho, že to nebude mať účinok, keď vyskúšam tie pasty :confused: Že to budú vyhodené peniažky :frowning:

keby to boli vyhodene peniazky, tak si to nekupim, to mi mozes verit. Pouzivam tieto pasty a kefku denne a som z tych vysledkov uzasnuta. Uz viackrat aj v minulosti som skusala rozne pasty, pasiky a neviem co, ale to vobec ziadnu zmenu som nevidela. Vobec som nemala belsie zuby. No teraz konecne vidim, ze je to lepsie, ze ta farba je belsia, krajsia :slight_smile:

…preco by to nebolo bezpecne cez internet…neblazni, ved dnes uz su take moznsoti a je to velka vyhoda, ze nemusis nikam chodit, ale ze ti to pride rovno domov…treba sa na to pozriet z tohto pohladu…ze ake vyhody pre teba z toho plynu…:slight_smile:

keďže mám čerstvú skúsenosť, tak sa chcem s vami o ňu podeliť :slight_smile:
objednávala som celé balenie aj kefku aj pasty a dokonca dvakrát, aj sebe aj mamke a musím povedať, že super, že už mám tovar doma a objednanie bolo rýchle a dodanie bez problémové, takže ak sa bojí, tak je to úplne neopodstatnená obava :wink:

Aj mamine si objednavala? Co ti ta na to povedala? Uz si jej to dala? :slight_smile:

necitala som, co ste pisali, ale vsimla som si fotku, ta ma aj zaujala, najma ked som videla, ze kokosova pasta, to akoze o co ide? nechapem k comu je taka pasta dobre, neni potrebne aby pasty obsahovali aj nejaku chemiu? najma ak by mali bielit?

praveze chemia moze mat na zuby zly vplyv, moze poskodit sklovinu a oslabit napriklad aj dasna. Preto moj nazor je taky, ze neni moc vhodna. Ze je lepsie pozerat sa po niecom, co je na prirodnom zaklade. Tato pasta, co vidis na fotke, to je denna pasta, ktora obsahuje 100% prírodný kokosový olej, ktorý v prvom rade pôsobí ako detox ústnej dutiny a taktiež znižuje množstvo baktérií v ústach :slight_smile:

podiela sa nejako ten kokosovy olej aj na bieleni? predsa len ja som sa sem dostala preto lebo ma zaujimalo bielenie zubkov :wink:

Síce to nemám, ale prešla som si celú diskusiu a ak som správne pochopila, tak to obsahuje dve pasty to jedno balenie a jedna obsahuje kokosový olej a druhá niečo iné. Tak odhadujem, že na bielenie bude mať priamo vplyv práve tá druhá a táto s kokosákom bude najskôr asi na ten detox :wink:

kokosovy olej sa v prvom rade podiela na detoxe ustnej dutiny a potom vecerna pasta, ta obsahuje aktivne cierne uhlie. A prave ta pasta ma vplyv na bielenie zubov :slight_smile:
Ono aj jedna aj druha ma zmysel, ked je to kombinacia tak je to najlepsie :wink:

dala dala, vieš čo bola rada :slight_smile:
ja keď sebe niečo kupujem, tak častokrát aj jej, má rada, keď na ňu myslím pri takýchto veciach a keď niečo idem vyskúšať, tak aj ona a myslím, že je to fajn, že sme aj v tomto také parťáčky :slight_smile:

Ak by som sa mohla opytat. Da sa tato pasta pouzivat aj bez nejakej tej prestavky?