Bielenie zubov "Áno" alebo "Nie"?

Ja síce Day Night používam len približne mesiac…Ale podľa toho, čo baby písali tak by to nemal byť problém…Keďže ide o bielenie na prírodnej báze…Myslím, že tam neni nejako nič čo by ti mohlo nejako uškodiť pri dlhodobom používaní…:slight_smile:
Ja plánujem tiež používať tieto pasty dlhodobo…Predsa len chcem mať krásne biele zuby…:slight_smile:

tak uz teraz mi to dava zmysel, ze su dve, takze tie pasty sa spolu akoze doplnaju hej? :slight_smile:
uz teraz v tom mam jasno a teda ma to zaujalo, rozmyslam, ze by som to mozno aj vyskusala, najma teraz v lete ked vidim ako mnohym ludom tak krasne zubky svietia ma to zaujme, tiez by som chcela mat ziarivy usmev :slight_smile:

je to pekne, ze su zuby biele :slight_smile: ja tiez sa neviem na ludi s peknym usmevom a bielym vynadivat :slight_smile:
preto som si aj ja uz objednala toto bielenie, vahala som tiez, nevedela som, ci to kupit ci nekupit, ale riskla som to a urobila som dobre :stuck_out_tongue:

To je ozaj potom super, ze takto spolu testujete :slight_smile:
Tak ked uz aj tvoja mamka sa tomu potesila, tak asi aj ja to predsa vyskusam objednat a to co najskor aby mi to stihlo este prist tento tyzden, nech mam biely usmev co najskor :smiley:

Ahoj tanka8891 - tiež kukám na to, čo písala, je super, že sú také parťáčky v tomto, čo?
Rozmýšľam, že to skúsim aj ja tak, že aj mamine by som vyskúšala toto kúpiť, keď už aj ja rozmýšľam, že si objednám. Aspoň v tom nebudem sama :stuck_out_tongue: Na takúto testovačku :stuck_out_tongue:Lebo teda s bielením zubov takýmito metódami skúsenosti nemám :open_mouth:

dievčatá, tak čo vám poviem, tiež som rada, že nemá problém, že do všetkého ide so mnou, lebo ma to aspoň tak podporuje, motivuje :slight_smile:
viete ako som dnes začínala ránko??? takto :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

To podla mna musi byt :slight_smile: Bez dobre umytych zubov by som ja teda z domu ani nevysla, co sa tyka tohto tak v tom som striktna, ani vecer by som do postele nesla, keby som nemala tesaky ciste :smiley:

to ani ja, v teplákoch akože bez problémov pôjdem von, ale bez umytých zubov nie :slight_smile:
ale zase poznám aj ľudí, čo proste si zuby umývajú len ráno, že večer napríklad to neriešia, netrápia sa tým, že šak načo :confused:

…jej to som rada, ze pouzivas…ze si si aj ty nasla k tomu cestu…podla mna je to fakt super…najma jak som uz davnejsie pisala sa mi paci, ze je to naturalne bielenie…ze to zubom neskodi ani pri dlhodobom pouzivani a tiez, ze je to bezbolestne…ja si teraz budem musiet uz pasty objednat lebo uz mi dochadzaju…:slight_smile:

Ahojky kočeny, tak ja som dlho bola na vážkach, že či si to kúpiť, či bude bezpečné cez internet to objednať, ale keď som čítala, aké máte s Day Night skúsenosti, tak mi to nedalo a musela som to skúsiť. Tak som si objednala celé balenie, aj pasty aj kefku. A už to mám celé aj doma, to bol môj najväčší strach, že či to dorazí ku mne a našťastie dorazilo :smiley:

uz si to aj zacala normalne pouzivat?? je to v pohode umyvat si zuby s tou pastou s kokosovym olejom?? myslim aj co sa chuti tyka??

Áno, už používam celú sadu, neni to ešte dlho ako ti asi došlo, ale ja som z toho vytešená :slight_smile:
Prečo by to nebolo v pohode? Na to si zvykneš veľmi rýchlo, najmä ak si uvedomíš, že tá pasta, táto denná pôsobí najmä ako detox ústnej dutinu, čo nie je zanedbateľná funkcia :wink:
Mňa trošku skôr zaskočila tá čierna pasta, že tá farba, čo to bude aké to bude, ale je to sranda :slight_smile: Super je aj tá :stuck_out_tongue: A tá má podiel na samotnom bielení :wink:

ozaj reálne je čierna? ja som myslela, že to len nejaký obsah bude mať, že nejakú trošku a nie že sa to odrazí aj nejako na celej tej farbe :open_mouth:

A čo keď hej? Čo to vnímaš ako nejaký problém, či čo??

Nemyslim si, ze to vnima ako problem, nema to byt preco, ta farba je na zaklade niecoho, vie co je v zlozeni, takze absolutne nie je dovod na to aby sa nejako obavala toho alebo aby sa jej to nejako nezdalo :slight_smile:

nie nie neberiem to ako problém :slight_smile: len ma to tak nejako prekvapilo, ale to asi aj záleží aj od toho, že koľko je toho v tom nie? myslím, že aké množstvo, ale teda pokiaľ to nemá ako uškodiť, tak to som rada a nevadila by mi ani tá farba :wink:

aj ja uzz pouzivam, zabudla som vam napisat, ze som si objednala toto bielenie o ktorom tu pisete, nedalo mi to, ako som uz davnejsie pisalo najma teraz v lete si vsimam, ze kopa ludi ma krasny biely usmev a mne to stale vrtalo hlavou az mi to spat nedalo, tak musela som to skusit :smiley:

Heeeej??
Supiško! Jasné, teraz myslím, že si to viac všímame, ale možno je to aj tým, že sa viac ľudia usmievajú, keď je vonku krásne, pekne, slniečko :stuck_out_tongue:

Prepadli sme tomu viaceré ako tak čítam…Ale myslím, že ozaj to má veľa do seba…Veď nie je to tak dávno, čo som ja začala tiež používať toto bielenie a už som počula veľa ohlasov…Viacerí v mojom okolí si všimli zmenu a mysleli si, že chodím k stomatológovi na bielenie…A pritom vôbec nie…Nemusím zbytočne kopu peňazí len tak von oknom vyhadzovať… :slight_smile:

raz som sa tak kamosky pytala, lebo som vedela, ze raz bola na bieleni u zubara, reku co to stalo a hovorila, ze stovky eur za to dala a som len kukala, ze ci si zo mna striela, ved ked si vezmem, ze co by som za tie peniaze mohla mat :smiley: :smiley: