Ja síce Day Night používam len približne mesiac…Ale podľa toho, čo baby písali tak by to nemal byť problém…Keďže ide o bielenie na prírodnej báze…Myslím, že tam neni nejako nič čo by ti mohlo nejako uškodiť pri dlhodobom používaní…
Ja plánujem tiež používať tieto pasty dlhodobo…Predsa len chcem mať krásne biele zuby…
tak uz teraz mi to dava zmysel, ze su dve, takze tie pasty sa spolu akoze doplnaju hej?
uz teraz v tom mam jasno a teda ma to zaujalo, rozmyslam, ze by som to mozno aj vyskusala, najma teraz v lete ked vidim ako mnohym ludom tak krasne zubky svietia ma to zaujme, tiez by som chcela mat ziarivy usmev
je to pekne, ze su zuby biele ja tiez sa neviem na ludi s peknym usmevom a bielym vynadivat
preto som si aj ja uz objednala toto bielenie, vahala som tiez, nevedela som, ci to kupit ci nekupit, ale riskla som to a urobila som dobre
To je ozaj potom super, ze takto spolu testujete
Tak ked uz aj tvoja mamka sa tomu potesila, tak asi aj ja to predsa vyskusam objednat a to co najskor aby mi to stihlo este prist tento tyzden, nech mam biely usmev co najskor
Ahoj tanka8891 - tiež kukám na to, čo písala, je super, že sú také parťáčky v tomto, čo?
Rozmýšľam, že to skúsim aj ja tak, že aj mamine by som vyskúšala toto kúpiť, keď už aj ja rozmýšľam, že si objednám. Aspoň v tom nebudem sama Na takúto testovačku
Lebo teda s bielením zubov takýmito metódami skúsenosti nemám
dievčatá, tak čo vám poviem, tiež som rada, že nemá problém, že do všetkého ide so mnou, lebo ma to aspoň tak podporuje, motivuje
viete ako som dnes začínala ránko??? takto
To podla mna musi byt Bez dobre umytych zubov by som ja teda z domu ani nevysla, co sa tyka tohto tak v tom som striktna, ani vecer by som do postele nesla, keby som nemala tesaky ciste
to ani ja, v teplákoch akože bez problémov pôjdem von, ale bez umytých zubov nie
ale zase poznám aj ľudí, čo proste si zuby umývajú len ráno, že večer napríklad to neriešia, netrápia sa tým, že šak načo
…jej to som rada, ze pouzivas…ze si si aj ty nasla k tomu cestu…podla mna je to fakt super…najma jak som uz davnejsie pisala sa mi paci, ze je to naturalne bielenie…ze to zubom neskodi ani pri dlhodobom pouzivani a tiez, ze je to bezbolestne…ja si teraz budem musiet uz pasty objednat lebo uz mi dochadzaju…
Ahojky kočeny, tak ja som dlho bola na vážkach, že či si to kúpiť, či bude bezpečné cez internet to objednať, ale keď som čítala, aké máte s Day Night skúsenosti, tak mi to nedalo a musela som to skúsiť. Tak som si objednala celé balenie, aj pasty aj kefku. A už to mám celé aj doma, to bol môj najväčší strach, že či to dorazí ku mne a našťastie dorazilo
uz si to aj zacala normalne pouzivat?? je to v pohode umyvat si zuby s tou pastou s kokosovym olejom?? myslim aj co sa chuti tyka??
Áno, už používam celú sadu, neni to ešte dlho ako ti asi došlo, ale ja som z toho vytešená
Prečo by to nebolo v pohode? Na to si zvykneš veľmi rýchlo, najmä ak si uvedomíš, že tá pasta, táto denná pôsobí najmä ako detox ústnej dutinu, čo nie je zanedbateľná funkcia
Mňa trošku skôr zaskočila tá čierna pasta, že tá farba, čo to bude aké to bude, ale je to sranda Super je aj tá
A tá má podiel na samotnom bielení
ozaj reálne je čierna? ja som myslela, že to len nejaký obsah bude mať, že nejakú trošku a nie že sa to odrazí aj nejako na celej tej farbe
A čo keď hej? Čo to vnímaš ako nejaký problém, či čo??
Nemyslim si, ze to vnima ako problem, nema to byt preco, ta farba je na zaklade niecoho, vie co je v zlozeni, takze absolutne nie je dovod na to aby sa nejako obavala toho alebo aby sa jej to nejako nezdalo
nie nie neberiem to ako problém len ma to tak nejako prekvapilo, ale to asi aj záleží aj od toho, že koľko je toho v tom nie? myslím, že aké množstvo, ale teda pokiaľ to nemá ako uškodiť, tak to som rada a nevadila by mi ani tá farba
aj ja uzz pouzivam, zabudla som vam napisat, ze som si objednala toto bielenie o ktorom tu pisete, nedalo mi to, ako som uz davnejsie pisalo najma teraz v lete si vsimam, ze kopa ludi ma krasny biely usmev a mne to stale vrtalo hlavou az mi to spat nedalo, tak musela som to skusit
Heeeej??
Supiško! Jasné, teraz myslím, že si to viac všímame, ale možno je to aj tým, že sa viac ľudia usmievajú, keď je vonku krásne, pekne, slniečko
Prepadli sme tomu viaceré ako tak čítam…Ale myslím, že ozaj to má veľa do seba…Veď nie je to tak dávno, čo som ja začala tiež používať toto bielenie a už som počula veľa ohlasov…Viacerí v mojom okolí si všimli zmenu a mysleli si, že chodím k stomatológovi na bielenie…A pritom vôbec nie…Nemusím zbytočne kopu peňazí len tak von oknom vyhadzovať…
raz som sa tak kamosky pytala, lebo som vedela, ze raz bola na bieleni u zubara, reku co to stalo a hovorila, ze stovky eur za to dala a som len kukala, ze ci si zo mna striela, ved ked si vezmem, ze co by som za tie peniaze mohla mat