sak ano, to sa bavime uplne o inych sumach, mne sa paci to, ze Day Night stoji cca 30€, co je podla mna super cena a este duplom, ked si uvedomim, ze ozaj to prinasa zmenu, ze je to vidiet na tych zuboch, ze to ma ucinok
myslim, ze je to velmi fajn, ze dnes uz su taketo moznosti, ze aj ucinne aj cenovo dostupne
použivam tuto a použivam ju pravidelne, takže 2x denne https://www.notino.sk/white-pearl/nanocare-whitening/ a na zuboch je to dost vidno. Som spokojna
ďakujem, že si mi napísala, ale ja som si už našla to svoje
to čo mi zuby bieli a neškodí
aktivne cierne uhlie v paste je fajn, ale samotna ta pasta ma len minimalny ucinok. Preto je dobre mysliet na kombinaciu napriklad s pastou s kokosovym olejom, aby sme zabezpecili aj detox ustnej dutiny, pretoze aj ten je velmi podstatny.
Hlavne nemali by sme umyvanie zubov zanedbavat, aj rano aj vecer je to potrebne!
Skombinovat to spolu je najlepsie podla mna. Aspon podla tych skusenosti co mam doposial.
…hlavne tanka z mojho pohladu treba pri takychto veciach mysliet na to aby to co robime nam prospievalo…aby to nebolo na ukor niecoho…napriklad na ukor zdravia…vies, ze sice by sme mali biele zuby, ale zase by to zdraviu zubom nerobilo dobre…tak by to nemalo byt…preto je dobre, ak ide o nejaky naturalny sposob…
baby pre vsetko toto co tu pisete som sa rozhodla pre Day Night
ma to proste velmi vela vyhod a najma to prinasa zlepsenie, ze vidis zmenu, ze zuby su belsie ako boli a nemusis nejako pouzit ziadnu chemiu, ktora by nejako mohla zuby oslabit ako ste aj vy pisali
Ahoj dojrala - vidíš to a ja už pred niekoľkými mesiacmi som rozmýšľala, že by som si to objednala. A ešte stále som sa k tomu nedostala. Proste nejako som to odkladala, potom som na to aj zabudla. Asi by som si to mala oprášiť, musím si prejsť diskusiu, že kde si to bielenie môžem kúpiť, kde sa to dá.
Aby som vedela si to zaobstarať, lebo keď čítam, aj ty čo si písala, tak mi je až ľúto, že som to nevyriešila hneď jak som to mala na rozume vtedy.
Este si sa k tomu nedostala? A na co prosim ta cakas? Sak tam neni co na rozmyslanie aspon teda ja si tak myslim
Ja som do toho skocila hned jak sa dalo
Ahoj tanka8891 - viem, že nie je. Ale nejako došlo na mňa, že kopa iných vecí. A tie mi boli potom dôležitejšie. Ale už som si našla z kade objednať toto bielenie, tak som si ho hneď objednala. Už aj ho mám doma.
Tak som zvedavá po nejakom mesiaci
Myslíš, že až po mesiaci bude vidieť nejakú zmenu? Či vôbec to má zmysel?
…podla mna uz aj skor, teda moja skusenost s Day Night je taka …ze ja som videla rozdiel uz po par tyzdnoch…ale je to rozne, kazdy mame predsa ine zuby…ine zafarbenie, tak to aj inu dobu moze trvat…ale poviem ti, ze zmysel to ma…keby to nemalo tak by som do toho nesla…videla som na kamoske ako jej to prospelo, jak jej to farbu zubov zmenilo…a ted to vidim aj u seba a je to super…a za tie peniaze je to ozaj paradicka…
presne toto je to, ze u kazdeho je to ine a tiez aj zalezi kto kolko kavy napriklad pije, lebo aj to ma vplyv na zuby, na farbu
Ale tak podla mna pre belost zubov by sme si mali taketo veci aj odpustit, aspon teda ja by som si vedela to odpustit
Napriklad aj cigarety vedia dost zafarbit zuby, takze ja by som tieto veci uplne vypustila, aby nejako som si to nekomplikovala
Ja aj víno napríklad Teda červené, biele to si zvyknem dať, ale len tak sporadicky, raz za mesiac, ak mám nejaký voľný víkend, tak že si s drahým dáme, pri telke, pri nejakom dobrom filme, ale myslim, že toto mi nejako uškodiť nemôže, keď to praktizujem už dlhšie
Pre mňa je toto bielenie proste také vykupenie Že nemusím chodiť niekam k zubárovi a platiť kopu peňazí, ale bielim si zuby pekne v pohodlí domova, čo mi vyhovuje a najmä aj tá cena mi sedí
nevadi ti to, ze to chuti ako kokosovy olej?? nemas s tym pri umyvani problem?
Preco by s tym mal byt problem? Mne to vobec nevadi, praveze ja si velmi rada umyvam zuby s tymito pastami, je to mozno trosku ine ale da sa na to velmi rychlo zvyknut a ked si este uvedomis to, ze vlastne ti to bieli zuby, tak paradicka
Ten kokosový olej v dennej paste je veľmi fajn, pôsobí ako detox ústnej dutiny, ja som kedysi ani len netušila, že ten olej dokáže aj takéto veci, je to podľa mňa moc fajn
Je to trošku iné ako bežné pasty, ale to je vidieť aj na tých výsledkoch, čo sa týka bielenia
neviem tak ked som si predstavila tu chut tak neviem ci by mi to bolo nejako prijemne pri umyvani zubov, ale tak mozno moje predstavy su trosku mimo reality
nebolo by to prvykrat
ano ano to akoze som pochopila, ze je to rozdiel medzi klasickymi pastami a ze zrejme to ma aj svoje opostatnenie no ja to teda asi skusim
podla mna sa to predstavit neda, to si treba skusit aby si to vobec vedela zhodnotit, robit skor bez vyskusania nejake zavery neni na mieste