aj ja si myslim a zase toto je taka vec, co je aj cenovo dostupna, takze myslim, ze nik by nemal mat nejaky problem s tym, ze kupit si to a vyskusat, aspon co ja mam prehlad, tak nic lepsie za takuto cenu som nenasla
Swetluska používam Day Night už štyri mesiace, teraz začínam piaty a teda mám radosť z toho. Čítala som, že sa tu jedna kočka pýtala na chuť tých pást, je to úplne v pohodičke, nevadia mi a najmä mi vyhovuje to, že vidím, že ozaj zuby sú krajšie, belšie, už teraz som premýšľala aj nad tým, že by som objednala celú sadu ségre a dala by som jej to potom pod stromček
Aj keď už som na instagrame videla, že sa dajú kúpiť pasty tieto aj na jednej predajni
heeej? Ja som si objednavala cez net, myslela som, ze to je jedina moznost ako sa k tomu dostat
Ahoj magdinla - nie si sama, čo si si to myslela. Ale asi to ešte nie je dlho, čo sa to dá aj inak, jak písala. Lebo šak neni to tak dávno, čo som ja pátrala po tom, že kde kúpiť a dostala som sa k eshopu, priamo k webovej stránke, nikde som vtedy, cca mesiac dozadu nenašla, že by bola aj dáka predajňa, kde by sa dalo toto kúpiť
…ale tak ono sa to vsetko rychlo meni a myslim, ze takto to bude tiez fajn…ze to bude este dostupnejsie…sa mi ani nesnivalo, ze nieco taketo s prirodnym zlozenim jestvuje…
Pokiaľ viem tak to aj bola jediná možnosť…Ale teraz je to už inak, už sa dá aj tak, že na predajni…V Auparku čo viem je tá predajňa, aspoň teda podľa toho, čo som na insta zahliadla…Ale ešte som tam po pravde nebola…Ale že majú aj rovnaké ceny na tej predajni jak aj na eshope…
Simurka jasné jasné…Veci sa rýchlo menie, to, že toto bielenie má prirodné zloženie, že obsahujú tie pasty kokosový olej a aktívne čierne uhlie, to je podľa mňa super výhoda…
Kaji prave pre toto zlozenie som ja do toho skocila, ze som do toho sla. Pretoze teraz mi dost na tychto veciach zalezi. Aby som nenicila nejako svoje telo chemiou, ale radsej hladam ine varianty
Tanka ja sa cudujem, ze proste v istej dobe v istom case ludia skor chemiu vyhladavali, neviem ci to je preto, ze zili v nejakom klame, ze je to lepsie, ucinnejsie alebo co, ze proste nezameriavali sa na prirodne zlozenie pri mnohych veciach, nielen pri bieleni.
Ale tak casy sa menia a je dobre, ze si coraz viac, vo vacsej miere uvedomujeme ze skodime sebe a prirode chemiou
tiez som z toho prekvapena, preco sme to tak mali, preco sme tak veci riesili, je to dnes fakt na zamyslenie
ja pouzivam par mesiacov len Day Night, ale z tych vysledkov, ktore mi priniesol som uzasnuta, to prirodne zlozenie, o ktorom si aj ty pisala proste dokaze divy, len treba to pouzivat tak ako odporuca vyrobca, dennu pastu rano a vecernu vecer a led kefku neustale pouzivat a cochvila vidiet vysledky
Mňa prekvapila tá kefka, že to svetlo môže priniesť také výsledky, to by mi ani len kedysi nenapadlo
Toto mňa neprekvapilo, čo bolo pre mňa zaujímavé, tak to sa prikláňam k tomu zloženiu. Ale tak viem, že všetko to asi bolo v mojej nevedomosti, že som sa o tieto veci nezaujímala, neskoro som sa dostala k tomu, že aj aktívne čierne uhlie može mať zmysel pri bielení, ale tak ako sa hovorí, že radšej neskôr sa o tom dozvedieť jak nikdy
tak vdaka tomu led svetlu to bielenie je efektivnejsie, skor sa to prejavi, ze tie zuby budu belsie
plus dobre je to, ze kefka aj vibruje, tym padom lepsie aj zuby vycisti
je to super, ja rada pouzivam toto bielenie, pretoze vidim realne zmeny a dennodenne sa z nich tesim a mam z toho velku radost
podla mna nam to aj pridava na zenskosti toto cele, ze mame biely usmev a venujeme ho kazdemu navokol
nemas fotku, ze pred a po co? alebo vies co ani nejdem nad tym dumat a zaobstaram si to aj ja a ja si taku fotku urobim, velmi by som chcela vidiet ten rozdiel aby som vedela, ze co to spravi, biele zuby mam taky pocit, ze su snom kazdej zeny a teda nielen zeny, mne sa biely usmev aj na chlapoch moc paci
Vidis to, toto co pises je dobry napad, skoda, ze mi to nenapadlo skor, lebo to by mi fajn bolo tak na porovnanie, ale tak zase ja vidim tu zmenu, vidim, ze su zuby belsie a to o dost, takze to je pre mna podstatne a nic ine.
Magola ani len nehovor, ja strasne mam rada, ked sa moj drahy usmieva, len tiez musim ho dotiahnut k tomu aby sa o svoje zuby staral, aby mu taketo ukazkove zuby vydrzali co najdlhsie
to ti da zabrat, ale da sa to, aj mne trvalo, kym ten moj sa naucil vobec pravidelne si cistit zuby
je to zvláštne, že ešte aj dospelého chlapa treba čosi takémuto učiť, že viesť ho k tomu, ja sa až divím tomu, ale tak ako počúvam aj od známych, tak mám pocit, že je to pomaly bežné
ja akože sa o zuby starám stále, čo sa týka umývania zubov tak to musí byť u mňa, neviem si predstaviť, že ráno alebo večer by som si ich neumyla, to by som asi psychicky neuniesla
ale tiež som nebola s farbou zubou spokojná, bola som nervózna z nich, že aj keď sa starám, že to neni ono, preto som sa tu pýtala na skúsenosti a siahla som po Day Night
Ahoj danicina - ešte možno by bolo fajn mu ako darček pod stromček zakúpiť bielenie na zuby a možno by ho to podnietilo aby sa nad tým zamyslel a niečo viac ešte urobil
vies, ze nad tym aj rozmyslam??
len predsa len uz je piatok a uz je to pomaly len tyzden do Vianoc a neviem keby som to objednala ci by mi to stihlo aj prist, mala by som si zistit, ci sa toto da kupit len cez net alebo ci sa viem k tomu dostat aj nejako inac
ty nad tym este len rozmyslas?? sak uz je len tyzden do Vianoc, to uz aby si skor zacala konat a nie len rozmyslala, ja som bielenie objednala este minuly tyzden aj sestre aj brachovi, aj ked na zaciatku som trochu vahala, ze ci aj bratovi, ale on si velmi potrpi na tychto veciach, dava si na sebe zalezat, takze myslim, ze by ho to mohlo tiez potesit, uz len to zabalit, uz som si aj baliaci papier kupila