Ahoj a je to možné,lebo je to virusove ochorenie kože.
Ahoj ! Aj ked bradavica tam nie je,ale máš tam stáke virus ktorý spôsobuje toto kožné ochorenie. treba vypaliť až do ložiska.
Ja som používal Duofilm a pomohlo to bradavice sa viac neukázali. Treba ho používať dlhšie (asi mesiac) podľa návodu. Predtím mi tie bradavice vypalovali a vždy sa mi to vrátilo (3krát)
Beatka,
srdečne Vás pozdravujem. Zaujal ma Váš príspevok ohladom bradavíc u Vášho syna. Moja mamina už začítala /možno tomu neuveríte/, ale to by Vám potvrdili rodičia detí, ktoré boli u nej. Jednalo sa asi u 2 ročného chlapčeka a asi 9 ročného ďalšieho chlapca. Tiež chodili s nimi na vypalovanie do nemocnice, ale im to nezmizlo. Neviem o aký druh ide u Vášho syna, ale tieo deti to mali dosť drobné a veĺa, hlavne po rukách a na tváry. Ak Vás to zaujme tak sa ozvite.
S ozdravom Ria
Erika,
už som na fóre reagovala na podobný problém.Moja mamina začítala deťom bradavice/keď je spln, alebo tesne po splne/. Rodičia detí by Vám to potvrdili. Jednalo sa o drobné bradavičky a bolo ich veľa. Neviem či by to pomohlo aj Vašej dcérke. Ak budete mať záujem tak sa ozvite na
fóre.
S pozdravom Ria
Erika,
už som na fóre reagovala na podobný problém.Moja mamina začítala deťom bradavice/keď je spln, alebo tesne po splne/. Rodičia detí by Vám to potvrdili. Jednalo sa o drobné bradavičky a bolo ich veľa. Neviem či by to pomohlo aj Vašej dcérke. Ak budete mať záujem tak sa ozvite na
fóre.
S pozdravom Ria
ja mam 21 rokov a tiez ma uz velmi dlho trapia bradavicky na prstoch na rukach … skusala som wartner bradavicnik na ruky nepomohlo skusala som tu lapisovu tycinku nepomohlo ani duo film … ale teraz si to potieram takym hermal verrumal od priatela co mam, ze jemu to pomohlo tak uvidime, aj ako mala so chodila na vypalovanie a nepomohlo pomohlo ale vratili sa opat takze… akoby nepomohlo … ale bradavicky su sposobene HPV virusom, ktory je v tele takze to urcite treba liecit aj vnutra, musim kupit niake tabletky ten isoprinosin o tom som pocula, skusim vypytat od imunologa alebo potom ten remasan co spominate, to kupit u nas v lekarni &ci kde ??
ja momentalne skusam metodu - do nadoby napustit dostatocne mnozstvo teplej vody, nakvapkat par kvapiek olivoveho oleja na zmakcenie, namocit nohy na cca 20 minut, potom na vatovy tampon kvapnut trochu octu, prilozit na postihnute miesto, okolie miesta poutierat, aby sa dalo prelepit a nechat posobit. skusim takto fungovat niekolko dni, dufam, ze liecba bude ucinna.
Mám ploché bradavice už asi 3 roky a nemôžem sa ich zbaviť.Najprv iba na krku a teraz sa šíria ďalej. Skúšala som potierať rastlinkou aloe vera, ale treba to podporiť aj vnútorne. Lekárka na imunológii mi predpísala Isoprinosine, keď som ho brala, tak sa šírenie zastavilo, ale keď som prestala, šírili sa ďalej. Myslím, že ten liek pomôže,len netreba prestať.Ja som ho začala znovu užívať.A hlavne pozitívne myslieť, zlá psychika to ešte zhoršuje.
ano, pomaha aj vitamin B na vnutorne precistenie organizmu.
Dobrý deň, moja dcéra (7 ročná)užíva Isoprinosine dva roky kôli imunite a napriek tomu sa jej pred troma mesiacmi objavila bradavica na ruke, ktorá nejde odstrániť ani prostriedkom od firmy Scholl ˝Verrucca removal gel! Nakoľko daná bradavica má asi tuhý koreň, budeme jej ju musieť dať vypáliť dusíkom, lebo ju obmedzuje v chytaní predmetov. Mne osobne to pred 7 rokmi robili a nikdy sa mi viac nevrátila !!! Nieje tam po nej ani stopa! Pekný večer.
Moja dcéra má tri roky a malé bradavičky okolo očiek. Neviem ako sa ich zbaviť, prosím poraďte nám, chodili sme ku kožnej tam jej to vyškrabovali,strašne plakala ale nemizne jej to. Neviem, čo jej na to dať.
ďakujeme
Evka,
pozrite si môj príspevok zo dňa 15.3.2010 pod zn. Ria
Na bradavice je veľmi účinná bylina Lastovičník.Treba ich potierať jej šťavou.
Prosím vás, mne sa práve objavili zo spodku chodidla 3 malé pravdepodobne bradavice, ale nie vypuklé ale také vnútorné-zarovno s pokožkou. Účinkuje Vami spomínaný duofilm aj na takýto druh bradavíc ??? Je dostupný len na predpis alebo aj voľne predajný ?? Za odpoveď vopred ďakujem.
Ahoj ja mám 7 ročného syna a on má bradavičky na tvári pod nosom a na brade. Kožná mi dala DUOFILM a nejaký zarábaný krém asi s gáfrom. Tiež ho to štípe keď mu to natieram. Tiež som mu kúpila Imunoglukán. takže uvidím či mu to pomôže.
má niekto skúsenosti o odstranovaním bradavíc pomocou hypnózy u psychológa? Mne to zneje priliš neuveriteľne, ale jednej známej to pomohlo
Mohol by mi niekto poradit kde by sa dala zohnat ta bylina Lastovičník?
Ja som mala tiez ploche bradavice, vyskusala som kadečo ( potirat citronom, tabletky hlivy ustricovej,aj homeopatika ) a nic. Potom som sa docitala, ze pomaha čajovnikovy olej ( Tea Tree olej), da sa kupit aj v Oriflame aj v lekarni. A to jedine pomohlo, asi po 2 tyzdnoch potierania rano a vecer, sa bradavicky postupne zacali zmensovat, az napokom zmizli. Este stale si ich potieram, aj ked ich uz nemam, no dufam, ze sa znovu neobjavia. Skuste aj vy.
Ja som mala ploche bradavice na čele, nič mi nezabralo, vyskušala som Verrumal, citronovu štavu tea tree oil, kyselinu askorbovu, a nič. Potom mi kožná lekárka vypisala krém EFUDIX už tyžden to natieram, pekne to zmizne vobec to nebolí neštípe. Zatial všetko je fajn, dufam že to uplne zmizne.