Bradavice

Treba doplnit zinok! Mne zas ten zabral na bradavice, ktore som mala vyse tri roky.

Mne sa vytvorili 2 bradavice na rukach. Skusala som dlho potierat cesnakom a nic. Potom som skusala dlho vselijake kupele s citronom, rumancekom atd. a nic. Potom som skusala taku tycanku na bradavice a nic. teraz skusam ten DUOFILM a vyzera to nadejne, len to asi bude dlho trvat, kym to uplne zmizne.

To najúčinnejšie na tieto problémy je menštruačná krv! Znie to divne, ale pomaha to… trocha na leukoplast a na noc prelepiť!

Prosim o radu. zabral esste niekomu alebo nezabral duofilm

Ma este niekdo skusenosti s duofilmom?

Potrebujem poradiť, ale s malom bradavičkou - bude to asi keloid v podpazuší. Asi sa to vytvorilo po holeni z malej ranky. Mám to brať ako klasickú bradavicu a použiť ten duofilm alebo klasické metódy alebo? Kto má skúseností s bradavičkou v podpazuší? Ďakujem.

Moja dcéra mala pred 4 rokmi na chodidlách bradavice dve. Lekárka jej ich vypálila - bolo z toho 8, a je ich stále viac. Okolo 20. Vždy v lete zmiznú, no opäť sa vrátia. Už 8 mesiacov chodíme na vypaľovanie dusíkom, skúsili sme všetko dostupné. A nič. Teraz som to od nej chytila aj ja a začali sme skúšať lastovičník. Dám Vám vedieť ako sme dopadli.

Elenka aké homeopatika to boli? Ďakujem táňa

Ahojte všetci “postihnutí”, aj môj 4 ročný syn má bradavice a to v predlaktí a na brušku po oboch stranách, boli to malé bobky ale stále s zväčšovali. Žijeme v Taliansku a tak som bola s ním u detskej, tá mi dala dáky anestologický krém čím som mu to potrela a zalepila a po 2 hod. sme išli rezať! Bola to katastrofa, malý reval, krv sa mu rinula a po strese má ich ešte viac! Nico vynadal doktorke a nechce ju viac ani vidieť! Začínam ho liečiť vašimi radami :0) pa

Ahojte vsetci spolutrpiaci. Ja som mala ploche bradavice ako dieta na rukach i po licach. Babka na mne poskusala snad vsetko co pocula tie babske povedacky a to je diplomovane zdravotna sestra. Nakoniec ma dostala do ruk kozna lekarka a vypalovali mi to dusikom. Pomohlo, az na dve odolne bradavice. Na tie mi predisala masticku - uz neviem ci sa to pisalo Cobra, alebo Kobra. Nestipala, nijako nezapachala - no velmi ucinna. Bradavice zmizli a nic po nich neostalo. Teda okrem malej jamky, ktora casom zmizla. Toto sa udialo pred 20 rokmi a teraz po navsteve horucich pramenov mam znova par kuskov. V lekarni vsak onu masticku nepoznaju a ani v pocitaci. Tak som krabicku od tej masticky vybrala z kabelky. Po par sekundovom tukani na mys povedali, ze nemaju. no ochota platena z nasich dani. Ak sa tu masticku podari niekomu zohnat, ma urcite po probleme. teraz som v Norsku, skusim tu. Vela zdaru a pevnu volu.

Dodatok: tu masticku som si kupila este aj pred 3 rokmi pre syna. Ale teraz ju nemozem nikde zohnat. Aby ste si nemysleli, ze som krabicku staru 20 rokov zobrala do lekarne a… ved viete :o)

S duofilmom mi bradvica zmizla a po case sa objavila, takze to nema nejaky vyznam. Teraz je este vacsia ako prvy krat, aj vsetko vypalovane mam zase naspat.

Ja som mala problém s bradavicou na päte. Tiež mi na kožnom stále bradavicu vypaľovali a nikdy sa nepodarilo dosť hlboko a potom korienky začali znovu pracovať a objavila sa opäť. Až som na radu iných zmenila kožnú lekárku a u inej som dostala takú tekutinku ako priesvitný lak na nechty. Volá sa to Verrumal k liečbe bradavíc. Ja som mala na lek. predpis, neviem, či sa dá kúpiť aj na voľno. Každý deň som si dala kvapku tejto tekutiny. Nebolí to. Ono akoby to nedovolilo dýchať tej potvorke a tiež sa vždy na ďalší deň trošku uvoľnila šupka / koža z tejto bradavice. Treba robiť až do posledného korienka. Tieto korienky sa postupným natieraním a odstraňovaním dostávajú na povrch až bradavica zmizne. Táto tekutina nie je na tvár! Teraz mám problém s plochými bradavicami na tvári, ale na to hľadám sama dobrú radu!

Najlepšie je na to lastovičníkom obyčajným potierať čo najčastejšie, mne pomohlo, nemám už žiadného.

Ja vam poviem co najviac zabera na bradavice. Mne osobne Duofilm nepomaha alebo som to proste po tyzdni vzdala nemam nato nervy. Najlepsie odtranite bradavicu tak, ze nakrajate si cibulu na male kusky a nechate ju odstat na 1 noc v octe. Tuto cibulu si budete prikladat asi 2 tyzdne aj meneja myslim tak ze kazdy den si date novy kusok cibule a ta bradavica sa normalne akoby som to nazvala rozpusti. Ona uz po hodine posobenia cibule ostane cela biela. A neostanu vam jazvy ako po vypalovani. A este k tomu vypalovaniu dusikom… je to podla mna najrychlejsie aj naucinejsie. Mne to vzdy pomohlo.

Funguje ten Vironal? Dajte mi niekto vediet skor ako nato dam 21 eur:) pls

Myslíte že mi to naozaj pomôže? Lebo ja som doteraz chodila stále ich vypalovať tým tekutým dusíkom a potm ma to strašne bolelo, kým sa mi neurobil ten pluzgier a ak praskol, tak to štípalo, síce mi lekárka dala nato takú masť Ichtiol ale nepomáha mi to moc.

Ahoj, mne duofilm pomohol az tak, ze ked som uz nevidela koren tak som to prestala pouzivat ale po par tyzdnoch sa mi zacali objavovat zasa na tom istom mieste, takze mam pred sebou druhe kolo, dufam, ze posledne

Ahoj Klara, tak to si sa trafila. Ja som ako decko mala na nohach kopu bradavic a kobria mast mi pomohla a tiez ju teraz nemozem najst a velmi ju potrebujem. Na palci mam uz roky velku bradavicu a lekari mi s tym tiez nevedia pomoct a vyskusala som uz asi vsetko. Keby si nahodou zistila ci tu masticku este vyrabaju tak mi prosim daj vediet na moju email. Dik a dufam, ze ju najdes.

Moja adresa na email je Tatiana858@azet.sk