Bradavice

Z vlastnej skúsenosti môžem poradiť aspoň ženám. Vlastná menštruačná krv. potierať, pokiaľ bradavice neodpadnú. Keď sa nepodarí pri prvom menzese, nevadí. Bradavice mi odpadli až pri treťom menzese. Treba to tak často potierať menštruačnou krvou, koľko sa dá. Príde čas a odpadnú.

Ahoje poradí mi niekto ako si mam odsrániť bradavicu? Ja ju mám na nose čo mám robiť?

Ak som mal pohlavne radavice, ktore mi boly vypalene dusikom a uplne zmizli, akurat neake jazvy ostali. A teraz po case mi jedna znova vysla na mieste medzi pupkom a penisom, blizsie k penisu, tak myslite, ze by som mohol pouzit wartner bradavicnik? O nom pisu, ze nie, ale ak ano, ktory na ruky ci na nohy? Dik.

Môj trojročný syn mal bradavicu na ľavom ukazováku a lekárka mu predpísala duofilm. Dávam ho už dva mesiace a urobili sa mu ďalšie dve. Skúsim mu zohnať tú kobriu masť alebo vyskúšam to s tou cibuľou.

Citrónovú kôru daj na 24 hod do octu do chladničky. Okolie bradavice starostlivo olep leukoplastom. Najlepšie je vystrihnúť presný krúžok. Potom prilož octovú kôru a znovu prelep. Treba vydržať 24 hodín. Ak to zopakuješ 2, 3x určite sa sama odlúpi aj s koreňom. Nesmieš ju násilím odtrhnúť, ak už drží iba časť.

Ahoj. Ludia pracujuci v lekarni nie su plateni z tvojich dani a tu mast nepoznam ani ja, a to som magistra farmacie.

Ahoj, ja som používal Duofilm, celý som ho minul a nič. Kurie oko, či bradavicu stále mám na päte už 3 rok. Neviem si s tým stále dať rady!

Moja dcérka, keď mala asi 1 rok, mala detské bradavice na ručičkách a nožičkách. Agresívnu vodičku z lekárne nechcela (predpísala kožná) -bolelo ju to. Pomohlo každé ráno a večer potrieť čajovníkovým olejom. Bradavičky sa vysušili a odpadli. Odvtedy akoby tá pliaga prešla na mňa, mám ich na 1 chodidle a neviem sa ich zbaviť. Skúsim tú krv…

Ja som mala bradavice na rukách a dala som si ich vypáliť a už ich nemám :slight_smile:

Ahojte, moja dcera mala na slapach velke bradavice, kedze lastovicnik nepomohol, zasla som k doktorke, aby ma poslala koznej. A ejhle, povedala ze najskor vyskusame bananove supky. Pochybovala som, ale zabralo to. Bananovu supku odstrihnite na pozadovany kusok, teda aby pokryl bradavicu. Dokladne to prelepte leukoplastom, alebo zaviazte obvazom. Dva dni neumyvat a potom odviazat a znova dat cerstu supku. Asi po troch tyzdnoch bradavice odpadli. Staci to spravit dva krat, ako som uz napisala. Ak to nezaberie, tak treba bradavicu nalakovat lakom na nechty, staci priesvitny, musi to byt dokladne zalakovane, aby sa tam nedostal vzduch, po mesiaci mi odpadla, a to som ju mala na lici. Dcera mala menej agresivnu a preto jej banan. supka pomohla a mne az lak na nechty. Papa.

Ahojte “spolutrpiteľky”, pred niekoľkými rokmi som mala veľkú bradavicu na chodidle, na ktorú nepomáhalo nič, tak som ju po každom kúpaní vystrihávala, aj keď to niekedy dosť bolelo. Ale keď som odstránila posledný korienok, bradavica zmizla, rana sa pomaly zahojila a teraz mám už niekoľko rokov pokoj. Teraz má bradavice na nohách aj rukách môj syn, ale také, ktoré sa nedajú vystrihnúť. Tak ideme vyskúšať radu jedného nemenovaného časopisu, pityol, ojej mamine zabral, dám vedieť, ako sme dopadli my, inak tým pityolom to treba potierať minimálne týždeň.

Ahoj, tak pridávam svoju skúsenosť. Mám ploské bradavice na nohe a skutočne nemám čas a ani chuť si miešať všelijaké kašičky a tancovať okolo ohňa. Takže som sa snažila zamerať na vnútro (ide o vírus, ktorého sa, vypálením jednej bradavice, nezbavíte) , užívala som Imunoglukan a viac som sa starala o vhodnú stravu. Ale keďže je to predsa len neestetické a som netrpezlivá, zároveň som sa ich pokúsila udusiť hrubou vrstvou laku na nechty (akokoľvek bláznivé sa mi to zdalo) a teraz len ďakujem niekomu, kto to sem napísal :slight_smile:

A bradavice su take hnede.

Ahoj Ria, aj moja dcérka má drobné bradavice po tvári, trápime sa už 2 rok, chodili sme na vypaľovanie, nepomohol ani Verumal, potiereli sme lastovičníkom, teraz berue vnútorné lieky isoprinosim, uvidíme zatiaľ však nemiznú. Ako ste si poradili s bradavicami, prosím poraďte mi. Ďakujem.

Liečenie je veľmi jednoduché. Ja som pol roka chodila na vypaľovanie dusíkom. Kolegyňa mi poradila rastlinu jej názov vám zistím. Kvitne až do októbra. Rastie všade hlavne pri ceste. Odtrhnete stonku z tej rastliny, z ktorej vyteká také mlieko a tým denne potriete bradavicu. Do dvoch týždňov po nich nebude ani stopa. zavolajte mi 0908 347 534.

Ahojte. Na pravej ruke na ukazováku mi vyčnieva niečo podobné bradavici, ale ja neviem povedať či to bradavica je. Bradavica je hnedá, no ja to mám takmer priesvitné a vnútri ružové. Nevie mi niekto poradiť čo to vlastne je a ako to odrstrániť? Mám to už takmer rok a stále rovnaké. Dosť mi to však prekáža…

Ahojte. Mne pomohol ten DUOFILM. Netreba to vzdavat a pravidelne natierat kazdy den. A po takych troch mesiacoch mi konecne zmizli, koza sa zahojila a nieje vidiet po nich nic. A zatial sa nevratili. Dufam ze to tak zostane. Vacsina mojich znamych to po tyzdni vzdala, ze to nepomaha. Treba dlho a pravidelne. Tak natierajte, nech tie svinuchy zmiznu!

Dobrý deň, chcem sa s vami podeliť o svoju dnešnú skúsenosť. Asi pred rokom sa mi začali na tvári ukazovať vyrážky, ktorým som neprikladala nijakú závažnosť. Ale asi pred pol rokom som išla ku kozmetičke, ktorá mi povedala, že sú to ploche bradavice a asi až teraz pred mesiacom som navštívila kožnú lekárku. Ktorá mi chcela hneď nasadiť liek na podporu imunity, ale jej podmienka bola, že musím začat brat hormonálnu antikoncepciu, pretože v prípade že by som otehotnela, tak plod by bol poškodeny. Odmietla som. Tak mi nasadila tinktúru na akne, ktorej nežiaducim účinkom je vysušovanie pokožky - čiže ničenie bradavíc. Prostredníctvom mojej kolegyne som si získala kontakt na homeopata - Dr. Bielika a dnes som išla k nemu. Ten mi hneď z diagnostikoval, že mam zlu pečen - zanesenú a zakázal mi jest sladke a dal mi dve tinktúry, ktoré mam per os prijímať. O dva týždne idem na kontrolu, tak dúfam, že bradavice sa ma prestanú držať zubami nechtami a moja peceň sa spamätá…

Chcem reagovat na tvoj inzerat a chcel by som sa ta opytat, ja mam tiez taky problem ako ty a chcel by som vediet, co si pouzil na tie bradavice, lebo neviem co mam pouzit. Dakujem.

Pre všetkých, ktorým na bradavice ešte nič nepomohlo! Bradavice ma trápili 10 rokov. Za tú dobu som vyskúšala všetky domáce recepty, vypaľovanie dusíkom, elektrinou, rôzne mastičky, gély, rôzne druhy liekov aj bradavičník, verrumal atď. Nič mi nepomohlo. V januári tohto roku som objavila túto diskusiu. Veľmi dávno sem dal príspevok jeden doktor s vlastným nápadom, ako sa ich zbaviť. Tak som to vyskúšala, bola to moja posledná nádej. A pomohlo! Podotýkam, že som mala pokryté 40% pravého chodidla a 30% ľavého + všade medzi prstami a taktiež som ich mala asi 200 na stehnách. Nevedela som sa toho zbaviť 10 rokov a zrazu mi pomohol úplne jednoduchý priam až primitívny spôsob. Jedná sa o pásku, ale nie hocijakú. Je to šedá priemyselná páska, ktorú kúpite napríklad v Hornbachu, alebo v Baumaxe a stojí cca 4 eurá. Začala som s tým jeden večer. Bradavice som po sprchovaní a vysušení oblepila tou páskou, keďže som ich mala veľa, mala som oblepenú skoro celú nohu. Hlavné pravidlo je aby ste zabránili prívodu vzduchu. Ten doktor to vysvetľoval na rastlinách. Je to presne to isté, keď zabránite prívodu vzduchu, bradavica odumrie. A pripomínam ak máte bradavice aj na prstoch, treba ich oblepiť celé, aby vzduch nemal šancu! Takto som to mala zalepené celú noc, ráno som ju vymenila. Prvé pokroky zbadáte asi až po 3 týždňoch, možno skôr. Najprv si môžete všimnúť že koža okolo bradavíc začína byť biela, postupne strhávanim pásky dávate dole vrstvy bradavice. Po mesiaci sú tak udusené a zničené že uvidíťe ako hnednú - to je dobrý znak, znamená to, že lepíte dobre a prívodu vzduchu je zabránené. Napokon páskou vytrhávate celé hnedé odumreté koreňe. Je naozaj skvelý pocit vidieť tú nádej, že to odchádza. Dôležité je lepiť to stále bez prestávky! Každý jeden deň! Mne sa ich podarilo zničiť za 2 a pol mesiaca. Je to pre mňa fantastický výsledok. Vôbec som tomu neverila ale nikdy mi nič takto nepomohlo. Bradavice na stehne som ale neodstraňovala páskou ale skúsila som inú metódu, lebo som sa bála keďže tieto boli vystúpené aby mi to nekrvácalo keď budem pásku strhávať. Ako som sa zbavila tých na nohe, tie to išli zrazu ľahko a bez problémov. Proste som ich natrela bielym lakom na francúzsku manikúru (je hustejší, každý deň po sprchovaní. Odišli do dvoch týždňov ak nie skôr. Nemohla som si túto skúsenosť nechať iba pre seba, aby to pomohlo aj iným. Musíte byť len trpezlivý a dôsledný a do cca 2 mesiacov máte pokoj! Najlepšie je, že sa bradavice nevrátili! A ja pokojne môžem chodiť bez hanbi na bodovú masáž chodidiel! Tu pásku nájdete aj na internete ako “pattex power tape”. A ešte jedno upozornenie, pri takomto intenzívnom používaní vám ta páska môže dočasne porušiť kožu, bude vás to možno svrbieť, je to len alergická reakcia, ktorej sa nebojte, nech vás neodradí, stojí to za to! Po tom trvá asi len týždeň, kým sa koža spamätá. Držím palce a ak by ste sa niečo chceli spýtať alebo poradiť, pripájam môj email katarina.potkovova@centrum.sk.