Vcelku súhlasím. Je veľa ľudí čo si možno aj uvedomujú, že to čo sa chcú spýtať bude pre niekoho samozrejmá blbosť… Ale ked sa chcú na tú “blbosť” dozvedieť odpoveď,tak sú “blbú” otázku musia položiť… Tak tu podaktorí nemachrujte…a nehrajte vševedkov…
Ako tu už niekto písal, semeno vydrží 2-3 dni ale v pošve… Mimo nej len niekoľko minút. Aj ja som o tom počula, tak asi na tom niečo bude… Myslím si, že nemohla otehotnieť keď to bolo tých 5 minút, ale aj tak si sa mal ísť umyť alebo aspoň počkať dlhšie…
Ja si myslím, že je to málo pravdepodobné… Pri menštruácii sa oddeľujú aj kúsky sliznice maternice… tak si myslím že nie… Ale možné je všekto…
ak produkujes aj spermie, tak áno :-)))) Tak ale toto bola fakt neuvážená otázka… ak si pri sexe sama tak 100% neotehotnieš…
tak to si najskôr rozmysli čo chceš… bud nechces byt tehotná alebo nechces brat antikoncepciu… musíš urobiť kompromis, inak skôr či neskôr niečo dokašlete a otehotnieš… a potom bude na takého otázky už neskoro… nebud pohodlná a radšej neriskuj. ved aj kondómm je druh antikoncepcie…
ahojte…dakde som dakedy citala ze sa da otehotniet aj tak ze sa do vas chlap nevystrieka…je to pravda ze aj v tom roztoku co sa vylucuje popritom su spermie a da sa s nimi otehotniet??
Áno, je to pravda.
No vies,ked niekto tu napise normalnu vec a neodpisu mu… je to trochu na zamyslenie,nemyslis?
prosim vas aka je pravdepodobnost ze otehotnim ked ideme na ostro a chalan sa do mna nespravi?
ano da sa lebo pocas menstruacie mas otvorene vsetky “brany” sa ti to tam cisti … takze lahko sa da vtedy je najvacsie riziko otehotenia!
ake je riziko ked moj chlapec ide najskor bez gumy trosku potom si da gumu a do nej sa spravi???
ahojte prosim vas aka je pravdepodobnost ze otehotnim ked som spala s mojim chalanom ale mala som hned po menstruacii a najprv sa spravil ale nie domna a potom sme isli druhy krat po chvili a tosa tiez do man nespravil a isli sme naostro…aka je teda pravdepodobnost ze otehotnim?
da sa este otehotnniet ked som bola v 6 tyzdni tehotenstva,vyspala som sa s chlapcom dal to do mna ale bola som tehotna,potom som isla v 11 tyzdni na interupciu a na kontrolu po mesiaci ale vsetko bolo ok,ale ja stale nemam menstruaciu a neviem co to ma znamenat,dakujem
určite nie si tehotná, ale interupcia je mimoriadne závažný zásah do tela a preto nečakaj, že všetko bude fungovať perfektne a hneď, ako keby ti vytrhli zub.
je sex to ked si sama robim sex asi takto na WC sa vyzleciem a kefu na vlasy si dam do posvy a vytiahnem a oblizujem, je a oblizujem si aj posvo atd maternicu ale som este nikdy nemala menstruaciu
to je sex… a dost chory…
to su tu ozaj nejaki prihlupli ludia, skuste si moji mili pozriet v knizke biologie ako to vlastne s tym vstupom do samotnej maternice je.ta cesta je naozaj dost “klukata” a tak si nemyslim ze prave vy by ste mali to stasie a mali supermanovske spermie co si razia cestu do posvy pyzamo-nepyzamo.
ale otehotniem
coo? ved sama sa nemozes oplodnit predsa. dufam, ze si robis srandu
da sa otehotniet,ked s partnerom mame pohlavny styk a on sa urobi ale na brucho a potom tiez bez kondomu!ci to semeno este nemoze vytiest