cafte mam otazku, je mozne aby sa do mna chalan nedostal? neviete, cim je to sposobene,?
Bola si vyzlecena?
Tie moje dokazu ovela viac.
da sa otehotniet aj pocas neplodných dní?
a to je co za otaka? jasne, ze ano…
ahojte chcem sa spytat ci som tehotna ak sa moj chalan urobil a potom si daval penis pri moj vchod do posvy…alebo ci mozem byt tehotna ak sa urobil,potom lezal na mne,jeho penis sa dotykal mojich gatiek…keby nemam gatky dotykal by sa vchodu do posvy…meskaju mi kramy a mam strasne strach…aka je pravdepodobnost zze otehotniem ak sa na mne urobi?a mam to na bruchu…
mozem otehotniet ak sa chalan neurobil do mna …ale na brucho ?je mozne ze sa spermie dostali do mna?a mala som koniec menstruacie…
Ano je to mozne. Poznam chlapika, ktory sa urobil doma na zaclonu a ked bolo otvorene okno, tak spermie preliezli k susedovi a naskakali jeho zene do vaginy.
nechapem, naco vobec odpisujes na take nezmysly, ved od zaciatku je to vtipne. Cela tato sekcia je plna humoru a robenia si srandy zo sexu.
moze moja priatelka otehotniet ak sme mali pohlavny styk ale tesne pred ejakulaciou som siel z nej von?
Ahojte, mal som sex so zenou a pouzil som kondom, vobec som sa do nej nespravil…je mozne aby otehotnela? je to mozno blba otazka, ale napriek tomu potrebujem poradit, dik
nie je to možné
ano,moze otehotniet.muz ma nekontrolovatelnu ejakulaciu a vo vytoku je male mnozstvo spermii.mala sanca tam je…
mozem otehotniet ak do mna sicepartner vnikol…ale som este panna…
…tak toto ma fakt rozosmialo :o) Dakujem za zlepsenie mojej dnesnej nálady !
ahojte, prosim poradte mi…antikoncepciu beriem uz vyse 2rok. a teraz nedavno som bola s kamaratkami na zurke zacala som brat pirulky dala som si prvu tak ako som mala so 7dnovou prestavkou a po prvej som na 3 zabudla…dala som si znovu az 4.a pokracujem ako vzdycky. mali sme s priatelom nechraneny sex ale nespravil sa do mna…mohla by sm po tomto otehotniet??a bude mi tato anti…ucinkovat aj behom tohto mesiaca??PROSIM PORADTE NIEKTO DIKY MOC…
Tak toto je gól… Takú hlášku som ešte nečítal…
Neviem kolko mas rokov ale tak tato otazka je zatial najhlupejsia co som doteraz cital. Pokial niesi hermafrodit (a to plati aj pre ostatnych) nemozes otehotniet. A nabuduce na sexualnej vychove alebo na prirodopise kedy sa uci o rozmnozovani davaj pozor a nerozmyslaj nad tym ci si budes dneska robit dobre na zachode svojou kefou na vlasy alebo vymyslis nieco ine…
Nikol spytaj sa frajera alebo milenca ci nema v rodine supermana. Ak ano tak potom otehotnies lebo jeho spermie ti pravdepodobne poztrhli nohavicky a potom sa ti dostali dnu.
Podla toho ci ti to chuti.