LUDIA PREBOHA!!! BUDTE KONECNE NORMALNY A POUZIVAJTE KONDOMI. VSAK TO NESTOJI MAJLAND. ZA CCA 50SK MAS 3 GUMY A JE TO LACNEJSIE AKO POTRAT ALEBO TABLETKY PO…
Uz som to raz pisal… Vsetko toto co sa tu dookola deticky pytate sa uci na prirodopise asi v 8 rocniku a na sexualnej vychove. Takze treba viacej davat pozor na hodinach a nie sa smiat na tom o com sa prave ucite. Moj brat sa to teraz uci a minule prisiel domov a spytal sa ma ci viem co je to plodovy kolac a rehotal sa ako divy kon… A presne viem ze o 5 rokov tu aj on bude pisat a bude zufaly a dufam ze tu natrafi este na vacsich “hajzlikov” a napisu mu este vacsiu hlupost na jeho priblblu otazku.
Tato rubrika sa mi nepodoba na rubriku: Da sa otehotniet, ak ; ale na rubriku: Mam 14 rokov a som hlupa/y a mam nejasno v hlave, a s frajerom som si povedala ze drzanie za rucky je onicom tak si ideme “zasulozit”. A on sa spravil na mna a ja som zufala meska mi menzes a asi som tehotna. Fakt ludia existuje x kniziek, x stranok na nete kde si to mozte prestudovat a nemusite otravovat ostatnych. Alebo ak sa citis taka/y dospela/y tak si spytaj mami alebo otca.
deti ucte sa radsej aby ste neboli sproste, toto Vas pocka
Zdar, chcem sa spýtať. Partnerka už cca 2 týždne neberie hormonálnu antikoncepciu a dnes som sa jej spravil na zadok, niečo stieklo aj nižšie. Ihneď si to zotrela a umyla sa. Môže otehotnieť ? Prečítal som celú túto diskusiu, všetci písali, že nie, ale ktosi tu napísal, že to je možné.
Tak ako to teda je ?
Ďakujem za rozumnú odpoveď bez urážok a smiechot
napisal si to skvele ale chapu tomu len “dospeli” ludia. Ver tomu ze takych 50% deciek 15 a menej tomu veri. Podla tych prispevkov co tu pisu to starsi ani nemozu byt. Tak deti neblbnite pouzivajte minimalne kondom lebo tehotenstvo nemusi byt to najhorsie, myslite na syfilis, kvapavku, hiv, kadejake chlamydie, bakterie, filcky a pod…
Na co ti je dobra pravdepodobnost vycislena percentami, ked sama vies ze je to mozne. ak je pravdepodobnost len 1 zo 100 a ty si prave ta 1, tak co?
moja zena otehotnela,ked prala moje trenky…
tak to si riadne domrdala… ved v návode piluliek to más jasne napísané čo más robiť ak… ale tam je to tuším max na 2 dni ak nie na jeden… a kde si mala hlavu? tak bud pilulky berieš alebo sa na to vykašli… nie? daj si pripomienku do mobilu ked más hlavu deravú… sú to hormony… nie vitamíny… tak rozmýšlaj!!!
tak to si mal bez roboty…
tak to silne pochybujem… volajú sa plodné, lebo sú plodné…nie?
no on si robil srandu…
No je to možné ak máš pevnú panenskú blanu… ak nie si panna, tak je chyba inde…
akože bez urážky… ale si trafená… ked už raz si tehotná a nechcene tak na kýho onýho máš este nechránený sex? a potom robíš také kraviny… interupcia fakt nie je trhanie zubu… trúbka
záleží na kvapkách vášne a na tvojich plodných dňoch. ale aj tak je to málo pravdepodobné…
otehotnieť môžes hned ako prestanú účinkovať hormony v pilukách… dokonca sa dá otehotnieť aj počas brania piluliek… stačí na to len tabletka na bolest hlavy alebo menšia hnačka… čítaj príbalové letáky alebo sa pýtaj doktora… aj chces mať dieťa po vysadení tabletiek tak to radšej konzultuj… neriskuj… sú to predsa len chemikálie…
ked niekto ide sexovať a nemá ochranu a nechce decko tak načo to robí… takýto ľudia sú fakt šibnutí… potom sú 15ročné matky a decáky plné detí… ved rozmýšlajte aspon torchu predtým ako zo seba strhnete spoďáre…
záleží na plodných dňoch. ak ich nemala tak je všetko v suchu…
Prosimvas dasa otehotniet akk som este panna a som ho spravila rukami a potom som si posuchala klitoris ale len tamm hore ne dole posvu diky
nabuduce ho sprav ustami a neotehotneješ:-))
som mala s chlapcom pohlavný styk a praskol nám kondom a šlo to do mňa, ale mala som neplodné dni…