Da sa otehotniet, ak

Peťo môžeš byť kľudný neotehotnie veď nemá z čoho

kika daj sa liečiť veď to čo si robila nieje normálne, chceš si s tou kefou ublížiť? však si môžeš nahnať infekciu a čo povieš doktorovi, že ju máš od kefy? kolko máš vlastne rokov? to by ma fakt zaujimalo. Už to viac nerob nieje to normálne.

poradte. milovala som sa s priatelom približne týždeň pred menštruáciou. išli sme na ostro.menzes mi chodí pár dní hore - dole. tak a teraz mi zatial neprišiel. pobolievajú ma prsia ale to zvikne aj pred menzesom, cítim sa nafúknutá ale aj to zviknem máť pred m,večer mi bolo kus blbo od žaludka. uvažujem že si spravím test len asi to bude ešte skoro. necítim sa byť tehotná, bábo chcem takže by som bola len rada.tak čo som alebo niesom tehotná? poradte

Moze otehotniet moje dievca ak po oralnom styk jej stieklo semeno an rifle presne tam dole a mala aj spodne pradlo vsetko na sebe a hned sme sli pak von.Pretoze ma otravuje uz tyzden ze ci nemoze otehotniet z toho je to mozne ci nie? prosim dakujem a pritom je este aj panna

Určite nie, môžte kľudne spať.

da sa otehotniet,napriek tomu ze beriem antikoncepciu, a pocas 7-dnovej pauzy mam pohlavny styk a mam tesne pred menstruaciou?

ta ty asi nemas sicko vhlave v poradku

skontroluj si kondom ak je plny spermii tak tehotna nemože byt!!!

bud pokojna určite nie a ak si po menzesu tak už vobec nie!

žena je PLODNA len 24 hodin!ale zato tie smiešne SPERMIE žIJU 3-4 DNI!
neviem či si pochopila !

ano je to možne vola sa to vaginalny krč najdi si to na nete napr.

ivetta bud kludna tehotna nebudeš!!!a menzes ten pride neboj-neskor

nikol neboj! žiadna, po menzese neotehotnieš určite nie mam dve deti a skusenosti

A ako casto tvoja zena perie? Musite byt dost velka rodina. Daval by som asi radsej dieta do pracovne s muzskou obsluhou.

Nie “dieta”, ale “trencky”.

radsej si sprav test,tehotna moze byt zena aj tri mesiace a nemusi o tom vediet…

Prosim mam otazku,mozem nejako otehotniet ak mam este panensku blanu?? ci sa dokaze do mna spermia dostat…? ci otehotniem az ked mi ju pretrhne,alebo mozem aj skor ked ju este mam??

prosim vas pekne mozem byt tehotna ak som 1den po menstruacii a mala som s priatelom sex a on to do mna pustil.mam este na to cas a nechcela by som bit tehotna.prosim vas napiste mi dakujem

prosim ta do sa otehotniet ked baba ma este blanu a ja som jej ju este nepretrhol ale vsunul som jej ho a mi vystreklo ale blanu som jej neretrhol

Tak to sa veru dá, je mi ľúto, asi ťa to nepoteší, ale je to tak.