Da sa otehotniet, ak

ale o tom, ci u mas alebo nie, nemusis vobec vediet, mohla si ju pretrhnut pri sporte, s tamponom atd. a pri prvom pohlavnom styku, ak sa nechranis mozes otehotniet. na nejaku panensku blanu sa teda nespoliehaj. a mimochodom v blane je i tak otvor, vzteka cez nu aj mensruacna krv

ak beries spravne, tak urcite nie

alebo to može byť vaginizmus…ale to je potom psychika.

ano…volaju sa"kvapky lásky"

ahoj určite si neni tehotna. na 100%

ahojte, velmi by ste mi pomohli, keby ste sa mi ozvali ti, resp. tie, ktore mate endometriozu a vaginizmus…Vopred velka vdaka

Chcem sa opytat,ci nozem otehotniet ak sa priatel spravi do mna a uz 4 roky pravidelne uzivam antikoncepciu,lebo zatial bud to da na brusko alebo si pred vyvrcholenim da kondom a tak to vstriekne do mna no ja by som to chcela mat bez toho kondomu a vyskusat ten pocit,dakujem

Nemalo by sa stať, ale pokiaľ ide o pocit, nie je cítiť nič.

plodné dni si asi nemala, tak nemôžeš byť tehotná

plne súhlasím…

Prosim vas poradte da sa otehotniet ked som robila priatela rukou ked vyvrcholil vsetko to skoncilo na mojej ruke a potom som sla na wc a neumyla som si ruky a poutierala sa ale tou rukou asik nie no lenze mam moc velky strach pls pomozte

da sa otehotniet ak mi ho tam moj priatel zasuval ale ked mal pocit ze mu vystriekne tak ho vybral von a potom uz nic neslo mozno len mal pocit alebo mozno mu islo len trocha ja sa strasne bojiim!! plss odpiste

Ak hu užívaš stále podľa pribalového letáka alebo predpisu lekára,tak sa otehotnieť nedá

Ale da. Este ste nepoculi o kapockach lasky? Tie tiez obsahuju nejake tie spermie. Aj ked pravdepodobnost je mala, ale je!

ahojte, potrebujem surne poradit prosiiiim… s priatelom sme mali nechraneny sex zrovna v case ked mi meskal menzes uz nieco vyse tyzdna…musela som si vziat tabletku po…Escapelle. a potom som to dostala… teraz je uz druhy mesiac a znova mi to meska uz nieco vyse tyzdna… mam si spravit test?? je moznost ze by som bola tehotna aj ked som potom po tabletke po… som to dostala??

nastastie som uz dostala menstruaciu

ahojte poradte mi prosim…chcem sa opytat ci mozem otehotniet ak som to robila po prwý krat…ale mali sme ochranu…ale nedostala som menstruaciu…uz tyzden…co mam robit…??

da sa otehotniet ak to robis po prvy krat a bez ochrany? a ked mas plodne dni?

nesexuj,keď si sopľanda, to je najlepšia rada a tej sa drž.

to ze si nedostala menstruáciu nemusi hned suvisiet s tim ze si tehotna, moze to byt aj reakcia tvojho tela, organizmu napr. ja ked som prisla o panenstvo krvácala som a bolelo ma to, dokonca aj dalsie milovania boli pre mna bolestive, akoby som potrebovala cas kim do vsetkeho pridem. a ktomu prezervativu, ehm tak to neviem bo je vela pripadov kedy holky otehotneli aj napriek tomu ze pouzili ochranu, to som ta asi moc nepotesila, ale je to tak, takze este chvilku pockaj,viem ze to cakanie je najhorsie,ale menzes mozná pride,a neskor si mozes spravit aj test aby si mala istotu…