bosoreca a nemala si aj tak obavy ked si k nej isla? ked si z tade odchadzala si mala ale pocity? ja mam take zmiesane pocity z toho vsetkeho, pozerala som uz nejake sukromne ambulancie, ale niektore co som videla tak financne uplne niekde inde akoby som si predstavovala :-S
obavy co ja viem, akoze bola som nesvoja ale tak to som zakazdym ked mam ist k nejakemu novemu lekarovi takze je to u mna viac menej normalne…ale nejako to zo mna opadlo, ked sa ma zubarka zacala pytat na moj stav, na moje problemy, kedy sa zacali akoby som si predstavovala svoje zuby vo finalne a vsetky taketo veci, je dost podstatne ako sa lekar o pacienta zaujima to ti v mnohom napovie a potom som to uz nejako neriesila, povedala som si ze musim jej verit a bolo
Mohla by si mi prosim ta napisat, kde mas terajsiu zubarku? podla toho co pises, tak pristup zubarky bol fajn, najst dobreho zubara alebo teda zubarku nie je vobec jednoduche a myslim ze sme uz viaceri co sme si to zacali uvedomovat, coraz viac zubarov chce riesit problemy trhanim a pritom mnohokrat je este aj mnoho inych moznosti
treksi zdravim ta mozem ti napisat chodim do ambulancie do Perly Ružinova…tak mne jej pristup vyhovoval akoze kazdy mame ine naroky ale myslim ze snaha o zlepsenie, zaujem zo strany zubara ze to je to co by sme si priali viaceri nie? Aspon teda ja si tak myslim, viem ze mnohi su taki ale musime si uvedomit jedno a to ze ich nezmenime mozeme ich len vymenit
aha jasne tak to ti rozumiem, ten zaujem zo strany lekarky aspon cloveka presvedci o tom ze ma snahu pomoct videla som uz aj kde mas lekarku ze si pisala pojdem si teda aj tu ambulanciu vyhladat ved v konecnom vysledku nemam co stratit a aspon si rozsirim obzory
Tam je len jedna zubarka v tej budove? Myslim ci nebudem mat nejako problem ju najst, vies co myslim nie? jasne rozumiem ze kazdy mame ine naroky ale tak prijemneho lekara asi chceme vsetci nie? presne ako pises aj zaujem, ved lekar by sa mal snazit pomoct pacientovi a nie ho len vybavit co najskor pomaly medzi dverami
Ano, ano aspon podla toho co viem, nebudes mat problem, neviem sice kade pojdes, ale ja ked k nej idem tak z hlavnej cesty vidim ambulanciu, takze myslim ze to nebudes mat problem. Pokial najdes budovu tak to bude v pohodke
…ahojte…donedavna som chodila k jednemu zubarovi…nejako som s nim problem dlhe roky nemala, ale za posledny rok sa to nejako kazi…vzdy ked pridem s nejakym problemom…s bolestami…tak ma odbije…ze ci si myslim ze nema inej roboty…len riesit moj problem a akoze toto je fakt pristup, ktory ma zacal vytacat do nepricetna…mozem normalne len tak prejst k inemu zubarovi? alebo co k tomu potrebujem?
Zasla som tam a nasla som to skoro hned. Nemyslela som si ze to takto hned najdem ale som rada ze som sa tam k zubarke dostala. Som sa s nou rozpravala ze kde je problem ako to chceli riesit iny zubari ci nie je aj nejaka ina moznost ako vytrhnutie a dohodli sme sa na termine a ze sa posnazi mi zub zachranit to ma tak potesilo, lebo vlastne zuby su najviac.
treksi ty si u tej zubarky uz bola? ake mas pocity?
osobne som sa este neodhodlala, ale uz v blizkej buducnosti sa na to chystam aby som sa mohla na svet usmievat a mat konecne zuby ake by som si predstavovala, kraasne sumerne a biele
Ak mas na mysli zubarku v Perle Ruzinova, tak ano uz som u nej bola. Ale este niekolkokrat budem musiet ist aby to bolo vsetko v poriadku aby moj problem zmizol uplne. Ale tak radsej nech mam zuby na poriadku ako potom riesit dalsie problemy a najhorsie je ze problemy sa ozvu vacsinou ked to najmenej cakame a ked mame nejake plany a ozaj si nechcem dat pokazit nejake zazitky zubami moje pocity su fajn, predsalen je to ine, ze ma snahu riesit problem
…co vsetko si potrebovala vyriesit aby si mohla zmenit zubara? nerobil ti stary zubar nejake problemy, ze by nechcel dovolit aby si odneho odisla alebo nieco podobne? …potrebovala by som to aj ja vyriesit lebo sa obavam ze ak fakt ma bude trapit nejaky velky problem, ze sa nebudem mat na koho obratit, kto by mi bol ochotny pomoct
Preco by stary zubar mal robit nejake problemy? Ved ked sa clovek rozhodne tak moze odist k inemu. Len v dnesnej dobe co viem, je velmi tazke najst nejakeho dobreho zubara. Je to vsetko na dlho, treba hladat a chce to velmi vela trpezlivosti. Ktoru asi nie kazdy z nas ma a preto radsej zostavame u povodnych lekarov a neodhodlame sa na zmenu
Nerobil a ani by som u neho nezostala aj keby sa na hlavu postavil po pravde. Tak toto treba riesit co najskor, tiez som rada, ze som do toho isla teraz a uz to viac neodkladala. Pretoze nevies kedy problemy mozu prist a vacsinou zuby sa ohlasia ked to najmenej cakas, v najmnej vhodnej chvili :-S
Treksi, ale ja nerozumiem prečo by sme v živote mali niečo odkladať. Prečo keď chceme niečo iné, chceme lepšiu staroslivosť a tak, prečo by sme mali odchod od lekára odkladať? Podľa mňa žijeme len raz a preto by sme mali robiť to, čo uznáme za vhodné a čo si myslíme, že je pre nás najvhodnejšie
@Mukina preco?..pretoze niektori lekari robia vsetko pre to len aby neprisli o lekara, ale ze by si udrzali pacientov…dobrou starostlivostou to vobec… Ved ja viem ze je takze najst dobreho zubara ale nechce sa mi verit…ze by nejaki dobri uz dnes nejestvovali. Som z toho akoze celkom s nervami v koncoch…lebo clovek sa ani nenazda a bolia ho zuby a co teraz, chapes
Neodkladaj to, ver mi je dobre to riesit co najskor, nech nenastanu nejake problemy. Som ti pisala, ze chodim k tej zubarke a nemala som problem, tak nevidim preco ty by si mala mat nejake obavy alebo strach. Je to o inom, ked zubarka k tebe pristupuje ludsky a povie ti na rovinu co je potrebne urobit ako sa to bude robit a podobne hlavu hore drzim palce.
Neboj sa uz veci riesim, konecne som si na seba nasla trosku casu, tak idem riesit vsetkych potrebnych lekarov, najma aby som uz bola stastna, lebo k tomu mi z velkej casti chybaju prave pekne zuby na ktore by som mohla byt pysna do velkej noci by som tam chcela stihnut zajst. Snad budu robit
Nezda sa mi to logicke. Ved ked chce aby u neho zostali pacienti tak nech sa lepsie o nich stara. Aj ked ja tiez sa vyjadrujem k tymto veciam a pritom som sama este nenabrala odvahu odist od mojho zubara, ale tak dufam, ze to prebehne bez problemov, ved sam musi vidiet, ze kolko problemov som si pri nom zazila a ze mi to veru prijemne nebolo
@Mukina ani mne sa to vobec nezda logicke…ale sama som prisla na to, ze to tak proste je…zubar aspon ten moj si bol velmi isty mnou…ze by som k inemu neodisla…som aj viackrat na neho vybehla uz ku posledku a vtedy som si povedala, ze najvyssi cas zacat robit veci inak…zdravie je u mna na prvom mieste a nebudem ho stavat na inu priecku len preto, ze nejaky lekar si zmyslel, ze nema cas na to aby ma osetril…avsak este furt neviem ku komu ist