Dr. Natura - Colonix

Ako sa da zohnat propravok z Ameriky? totiz na www.drnatura,com posielaju iba do Ameriky a Kanady :frowning:

tak ja som si objednala colonix z usa, to co stoji na svk tak to je prilis prehnana cena. ozaj ako tu uz niekto pisal - za mesiac chcu byt milionari :o(

dobry den
prosim Vas môzte mi poradit
ako sa colonix objednava z Usa
a kolko Ste platili aj postovne
srdecne Vam dakujem
s pozdravom Anna

chcem sa spýtať,či pri užívaní colonixu treba dodržiavať aj neakú prísnu dietu,alebo obmedziť len maso???

Ahojte. Mam vazny zaujem objednat si Colonix z Usa tak vas chcem poprosit o adresu a postup objednavky. Zijem v Anglicku, tu som tento produkt hladala cez internet a nic som nenasla, tak mam zaujem zaslat to tu.Prosim vas o pomoc, pripadne kontakt. Pozerala som ich stranku v usa, ale ak mi mozte pomoct, budem velmi vdacna. Zo Slovenska a Ciech je to skutocne o dost drahsie. Dakujem Daniela

Ahoj Lucka, porad mi ako si objednat Colonix v USA. Vopred dakujem. Nika :slight_smile:

Ahoj,pri kúre Colonixom nie je nutné meniť stravu ani držať diétu.Ale je dobré,keď po tejto kúre sa začneš zdravo stravovať,žiadne extrémy,len napr.strava aby bola obohatená o surovú zeleninu a ovocie,mäso kuracie,zajačie alebo morčacie,ryby,tie sú potrebné,pečivo celozrnné,prílohy len zeleninové.
Obmedziť alebo vynechať sladkosti,koláče,tuky,vhodné len rastlinné,nepoužívať cukor,napr. v čaji či v káve,nepiť alkohol,nefajčiť.
Mäso pripravovať na olivovom oleji,dusiť,nevyprážať.
Ja už mesiac užívam Colonix a veľmi mi pomáha.Bola som predtým veľmi zle natom,hrozila mi operácia čreva.
Všetko dobré praje Dada.

cauky…prosim Vas mohli by ste mi niekto napisat ako sa to teda z USA objednava ak je to teda tak v pohode tak urcite by som nerada preplacala…mohli by ste mi napisat kontakt or postup…budem fest rada…dakovalaaaa:-)))))natalik

No,zas jeden dealer Colonixu vsak?Pokial budes dodrziavat takuto zivotospravu,aku udavas,tak uprava toho,ako sa citis,nastane vdaka zmenenemu stravovaniu a nie vdaka nejakemu predrazenemu pripravku,akym je Colonix.

Dobrý deň, mám záujem o Colonix z USa, mohli by ste mi poslať adresu, odkiaľ sa to dá objednať? Vopred ďakujem…

Odporúčam všetkým, ktorí váhajú či začať s detoxikačným programom Colonix prečítať názor odborníkov na www.akv.sk (stanoviská). Myslím, že je na tom dosť pravdy.
Vláknina Colonix je nahraditeľná u nás v lekárňach dostupným prípravkom Psillium (3 eura)alebo Psyllium plus(4,5eura)balené po 150 g - dávka na 15 dní (pozri www.aspsk.sk ), prípadne od fi. HERBEX prípravkom Vláknina MANA (2eura) dávka na 16 dní.
Kleri čaj je nahraditeľný čajmi Regulactive2 a Regulactive3,fi. VITAX, (po 20 nálevových sáčkov) ktoré sa dajú kúpiť v lekárni za asi 2eura.
Čo sa týka Paranilu, ten je nahraditeľný obyčajným čerstvým strúčkom cesnaku zajedeným kuskom chleba, prípadne šálkou šťavy z kyslej kapusty (recept mojej starej mamy proti brušným parazitom).
Takto ma “MOJA” mesačná detoxikačná kúra výjde na maximálne 12 eur - (oproti 89 eur) (trojmesačná 36 eur oproti 209 eur).
Z toho mi vychádza, že trojmesačná detoxikačná kúra COLONIX je 36 eur zabalených v peknom farebnom americkom obale, s reklamou na neskutočné ľudské výlučky vyprodukované po jej použití, s 50% slovenskou (nenažratou) pridanou hodnotou (alebo tak vysokými režijnými nákladmi???).
Vážim si svoje zdravie, ale aj svoje ťažko zarobené peniaze, preto hľadám lacnejšie a možno aj lepšie alternatívy.

DETOXIKÁCIA PEŇAŽENKY A ZDRAVÉHO ROZUMU:

S poľutovaním vám musím oznámiť, že sa vo vašej peňaženke hromadia toxíny a preto je nutné sa pravidelne detoxikovať. Mali by ste si kúpiť knižku, prípadne vlákninu za 100 eur.
Minule ma prekvapila v Pantha Rei kniha o detoxikácii. Bola zaradená medzi najpredávanejšie… Zdravie je pre nás zjavne priorita. Len do toho chýba ešte zdravý rozum.
Detox-biznis je založený na pocite dlhu voči vášmu telu za všetky neduhy, ktoré ste voči nemu spáchali. Postrašia vás historkami o nahromadených toxínoch a obrázkami predátorov, ktorí vám vychádzajú z tela po užití ich zázračnej sprostosti.
Samozrejme jedná sa o hlúposť. Telo sa dokáže bez problémov zbaviť samo absolútnej väčšiny toxínov, s výnimkou niektorých ťažkých kovov, či napríklad dioxínov. Neexistujú vedecké dôkazy o tom, žeby vám pomohli nejaké pilulky či diéty. Taktiež nebolo preukázané, že je niečo ako pravidelná detoxikácia kúrami a tabletkami potrebné.
Detoxikačná terapia je ideálnym prostriedkom alternatívnej medicíny. Za nejaké ovocné, vlákninové, či ryžové diéty vás totiž nikto nezažaluje. Sugestívni jedinci sa dokonca budú cítiť lepšie a pochvália vás. Aj potlačia lepšie…
Je nutné používať preparát kritické myslenie a detoxikovať sa od parazitov na vašej peňaženke.

Úplne sa stotožňujem s vyjadrením pani Ivany. Ľudia nedajte sa nachytať!!! . Žiaľ aj ja som im naletela a musím Vám povedať, že je to skutočne drahý špás, ktorý nie každému vyhovuje. Začala som to užívať začiatkom minulého roku. Užila som jedno celé balenie, počas užívania mi bolo veľmi zle, ale pokračovala som nakoľko v letáčiku písali, že začiatky nemusia byť príjemné. Otvorila som teda aj druhé balenie a v očiste čriev som pokračovala, nie však dlho. Problémy ktoré ma sprevádzali som už ďalej nedokázala znášať a s “očistou” som skončila. Myslela som si , že ak si dám týždennú pauzu , negatívne prejavy prestanú a ja budem v kúre pokračovať. Negatívne prejavy ustúpili až po dvoch týždňoch, ale ja som sa ani po tomto čase nedokázala donútiť k pokračovaniu v očiste. Zakaždým, keď som čo len otvorila nádobku a zacítila ten pach napínalo ma na vracanie a všetko sa vo mne vzbúrilo. Keďže reakcia bola rovnaká pri niekoľkých mojich opätovných pokusoch kúru dokončiť, rozhodla som sa COLONIX vrátiť. Spoločnosť na svojich stránkach sľubuje, že pokiaľ sa rozhodnete prípravok do 60 dní vrátiť peniaze Vám budú vrátené. Ľudia nedajte sa nachytať!!! Sú to len dobré reklamné ťahy, ale so serióznosťou to nemá nič spoločné. Trvalo celý rok , kým som na účet obdržala časť peňazí , za jedno balenie napriek tomu, že som poslala dve /jedno otvorené/, a na ostatné vraj nemám nárok až keď vrátim aj to balenie, ktoré som zjedla. Ak spoločnosť na stránke sľubuje vrátenie peňazí a jedinou podmienkou je 60 dnová lehota, každý počíta s vrátením celej čiastky. Veď ak mám niečo na skúšku a je to jedlé, ako mám zistiť, či mi to vyhovuje ak to neskúsim??? … a ako môžem vrátiť to čo som zjedla??? Ak sú ochotný vrátiť len časť uhradenej sumy prečo to na svojich stránkach neuvedú??? Nezaslúžime si pravdivé informácie??? Alebo na nás takto jednotlivci zarábajú???Na reklamu je predsa tiež zákon a zavádzajúca by sa mala potrestať.

Mám problém s črevami a so stolicou.Mám tlaky pod rebrami,citim vydychovať splyny,studení ma podbruší.Krvavu stolicu nemam,no aj tak je zvláštna.Točí sa mi hlava.Bol som na hadici na hrube črevo,no nič mi nenašli.Tlaky mi behaju-Raz su v podbruší/pod pupkom/potom pod rebrami.Bol som na hadici aj z vrchu no nič mi nenašli.Nemožem sa zaradiť do normal.života.Mám si objednať COLONIX?

rozmýšlam som o Vašom riešení,no neviem sa rozhodnuť.Je to dosť penazí za COLONIX.Je to už vyskušana metoda v porovnaní s COLONIX-om?

Takže Lubomír, mala som podobný problém. Sonda hore ani dole nič nenašla. Potom mi jedna lekárka dala radu a zabralo to.
Jej vysvetlenie: hrubé i tenké črevo je zanesené lepkom, ktorý sa nachádza v obilninách, hlavne v bielom pečive. Je to ako lepidlo, ktoré sa nalepí na steny čriev a bráni enzýmom, ktoré tak nemôžu preniknúť cez steny do čriev a normálne fungovať. Aj plyny sú preto uväznené v črevách a “prevaľujú” sa tam. Ja som to tak laicky pochopila, čo mi celkom stačilo.
Takže som 1) obmedzila chlieb aj iné pečivo, jem iba celozrnné. Ale pozor, nie tmavé, lebo môže byť aj zafarbené, takže síce vyzerá tmavo, ale nie je celozrnné. 2) piť veľa čistej vody z vodovodu, radšej odstatej ako čerstvo napúšťanej, denne aspoň 2 litre. 3) Dvojitá celulóza z Tianshi.
Mala som aj Colonix aj Chlorellu, ale nebadala som žiadne výsledky, zato dvojitá celulóza (stojí cca 600 Sk, teraz po prepočte presne neviem) mi zabrala rýchlo a doslova som videla, čo všetko zo mňa ide von. Psylium bolo pre mňa príliš drsné, krvácali mi črevá. 4) Pomohli mi aj acidofilné mlieka, ktoré dodali do čriev užitočné baktérie.
Informácia pre tých, ktorí radi argumentujú tým, že pred rokmi nikto o škodlivosti lepku nič nevedel, naši rodičia či prarodičia také problémy nemali a pritom jedli veľa chleba: pred rokmi nebolo obilie, hlavne pšenica natoľko geneticky modifikovaná, preto obsahovala omnoho menej lepku.

Dobry den!Chcela by som sa spytat ci môzu aj diabetici uzivat Colonix-na precistenie criev aj bez konzultacie lekara.Mam problemy so zaludkom,mala som helikobaktera a odvtedy mam stale traviace tazkosti,bolest pod rebrami,trpim obcas zapchou.Uz som bola na vsetkych moznych vysetreniach.Dakujem!

Uplne suhlasim. Zacala som to uzivat presne podla navodu. Mala som strasne bolesti hlavy, bolo mi zle. Kupila som to kvoli tomu, ze som mala problem s nafukovanim, no po tomto na nafuklo este viac. Z mojej osobnej skusenosti neodporucam, produkt posielam naspät. Pre zaujimavost presurfujte americke fora (klucove slovo - colonix experience), dozviete sa vela zaujimaveho… (a nie vsetko je pozitivne). Bohuzial tieto fora som nasla az vcera, ked mi bolo tak zle, ze som sa rozhodla, ze s tym seknem. Mimochodom, produkt nie je testovany FDA. Pokial mi niekto povie, ze vsetky tie negativne priznaky su prejavom detoxikacie, velmi tomu neverim. Ak to trva celu dobu uzivania produktu a citite sa ako chory clovek, je to pdozrive. Pritom som aktivny clovek (cvicim 7 krat v tyzdni), ale toto som nemohla zniest. Tak idem hladat nieco ine na detoxikaciu…

No, po prečítaní prispevkov by som sa nevedela rozhodnuť či si Colonix objednať alebo nie. Myslím,že niekomu zaberá inému nie a tí čo ho nevyskúšali tak len tápajú lebo je to naozaj drahé…hm?mám teiž problémy s pleťou,nadúvaním,a som po jedle plná… a vyskúšala som uýž všeličo, na gastre všetko vporiadku, tak mi povedzte kto má pravdu? aj zelený jačmeň aj psyllium aj čaje aj iné veci som skúšala. je to len stres? peniaze sice na Colonix mám,ale nikto tu nepíše či môže byť škodlivý?hm? na youtube je video kde to čo je na stránke drnatura vlastne spôsobuje tá vlánknina…fakt tu má človek len zmätok z tých článkov.

Ak si už užívala psyllium, čo vlastne chceš dosiahnuť colonixom, ktorý je v podstate presne to isté, no za cca 8-násobnú cenu?
Otázka 2): Zdá sa, že skúšaš všetko rad-radom, no výsledky žiadne. Povedal ti už vôbec niekto, že všetky tieto bylinkové preparáty na liečebné účely treba užívať minimálne pol roka a viac, a to nie v preventívnej dávke ako potravinový doplnok, ale v liečebnej, ktorá je vyššia?
A prečo si na nadúvanie a na pleť užívala práve jačmeň, psyllium a pod., a nie napr. aloe alebo niečo iné, vyslovene šité na mieru? A kto ti to naordinoval, a na základe čoho? Lebo díleri ti radi predajú na liečebné účely aj čistú vodu alebo chilli papriku, keď im za to dobre zaplatíš…