Pekný deň,taktiež uvažujem o užívaní Colonixu a som na veľkých vážkach ohľadom ceny.Čítam,že produkt je lacnejší cez USA,Vie mi niekto poradiť koľko to stojí a aké je poštovne?Mám od pôrodu problémy s nafukovaním a je to dosť nepríjemne.Myslim si,že taka detoxikácia čriev je asi nutná,ďakujem za radu a Váš čas
prave som si podrobne precitala o pripravku colonix chcem sa opytat ci to nema nejake vedlajsie ucinky a kde si to mozem objednat a do kolkych dni mi to pride kolko to bude stat ci davkovanie je na obale ci to treba brat pravidelne teda ci staci jedno balenie a ucinky sa dostavia teda u kazdeho je to asi inak ze? dakujem pekne z pozdravom Petra
psyllium je dobry, ale je nutne take zlikvidovat zarodky viru ci parazitu v krevnim obehu a toto se nezvladne jenom timto prostredkem. Kdo ma neco horsiho potrebuje take znicit vsechny zarodky, jinak se zrodi dalsi kolona techto nezadoucich hostu. streva se obnovuji kazdych 8 dnu a krev po 3 mesicich, takze je dulezite ty 3 mesice vydrzet a brat colonix az do konce, v tomto propravku jsou ruzne bylinky, ktere dokazi tyto parazity znicit.
Jsem rada, ze jsem neco takoveho nasla a doporucuji vsech kdo o tom uvazuje, take jsem dost dlouho premyslela ano ci ne.
ahoj, zajimalo by me jak dlouho jsi tento pripravek brala, nebot musis vydrzet delsi dobu jako mesic, aby se dost potizi zlepsilo. Nektere veci potrebuji totiz cas, proto pisou brat 2 - 3 mesice tento prostredek. eli
mam osobnu skusenost s colonixom, vybrala som minuly rok trojmesacnu kuru.nie preto, ze som potrebovala odstranit nejaky zdravotny problem, ale ako detoxikacnu kuru a bola som velmi spokojna,nemala som absolutne ziadne tazkosti pocas uzivania. vyborne ma precistil, kazdemu prajem zazit tu lahkost.
mam dlho problemy,naduvanie,bolesti brucha,zaludka po kazdom jedle,klbov,svalov,a hlavne velke migreny,pevne verim ze Colonix pomoze,poslem info
gabika prosi napis nieco blizssie aj ked je to tazko ked si nemala ziadne problemy ja ich mam az az ale nieco si musela citi a po kolkych dnoch???barbora
meli prosi napis aj ty nieco blizssie,ake si mala problemy a po kolkych dnoch si pobadala zmeny mam niekolko virusov a to je fakt ze len psyliom sa toho nezbavim dik
Ludia, preboha rozmyslajte…
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=404&Itemid=34
Tie “toxicke” prisery co z Vas vychadzaju je samotny COLONIX. Precitajte si pozorne uvedeny clanok aj s spolu s videom. Kto ani po tomto neuveri je strateny pripad…Vela stastia
ano to mas pravdu je to colonix ale aj s obrovskym kvantom stolice, beriem colonix 5 den a len velka skoda ze som nemohla hodit na vahu kolko toho bolo asi odhadom 4 kg za 5 dni a to sa zdravo stravujem, nejem maso a posledne 2 mesiace som jedla len minimum lebo ma velmi bolel zaludok, ak to bude takto pokracovat tak to bude asi tak ako sa vsade pise ze mame v sebe 3 az 9 kg nestravenych veci ktore nosime cely zivot v sebe.okrem toho ma menej bolia klby a cez vikend sme mali gulas party,inokedy som uz o 9 hod.navladala pospratavat veci vzdy som to robila ns nasl.den teraz som este o 2 bahala po kuchyni a rano som bola cerstva ako ryba,manzel sa len dival, kde beriem energiu,kazdym dnom ako keby mi ju niekto nalieval lievikom.viem ze je to draha zalezitost ale tie peniaze stali za to ,uz teraz to mozem potvrdit ato idem este len 5 den.
to by fakt clovek neveril kolko sa da zarobit na ludskej hluposti. je to len obycajna vlaknina to si mozete kupit aj v lekarni obycajne psyllium ktore stoji vyse 2 eura napokon aj colonix vlastne nie je nic ine.
Colonix je velmi uznavany uspesne predavany vyrobok nie len na Slovanku ale aj vo vela inych krajich. Mohutna reklama? Clonix samotny sa zaobera reklamou predovsetkym pre velke firmy ako su farmacie a rozne ine velke firmy zaoberajuce sa pradajom prirodnych liekov nie robenim reklam pre ludi v telke ako sme my. To firme samotnej vela penazi neprinesie ze 100 ludi z mesta sa na dalsi den dvihne a pojde do lekarne si kupit Clonix aby ho vyskusali.Nie Clonix robi mohutne relkamy pre svojich odberatelov (napr. lekarne) a dalej sa uz nestara akym sposobom si lekarne liek predaju…tiez sa na nom neustale robia dalsie vyskumy a tie tiez stoja firmu peniaze, vylepsenie vyrobku odstarnenie neziducich ucinkov (ako pri kazdom lieku) akby sa naslo nieco vazne liek kusi byt stahnuty z obehu… samozrejme ziadny liek by sa nepredaval by sa tak dobre ak by na tom nieco nebolo. Ak je nieco dobre a kupovane tak aj firma si potom moze dovolit zvysit cenu lebo vie ze po vyrobku je vysoky dopyt a samozrejme ze zarobi. Kazdy je na to dostatocne chytry. Nevydim na tom nic zle pokial to nieje podvod a liek skutocne zabera. A zda sa ze vacsine ludom pomohol. ostanym co nepomohol mozu byt citlivy na niektoru zlozku alebo na jej mnoztvo v danom preparate …alebo su len padavky a v po 2 tyzdnoch prestanu liek uzivat (odporucane je tusim 3 mesiace ak som dobre postrehla) tak nemozu ocakavat slubovane vysledky…odstranenie takeho mnozstva “odpadkov” co sa v tele za roky nazbiaralo trocha trva a nemusi byt ani prijemne…Clonix nepoznam ale chystam sa skusit aj ked zdravotne problemy nemam ak tak len unava. Ci zu to co je na fotkach je mozno Clonix ale urcite sa na neho nieco z toho lepku co sedi na nasich crevach z vnutra prilepilo a spolu vyslo von. Je drahy to je pravda kto si ho ale nemoze dovolit nech je cely tyzden ryzu!!! lol
Ludia prosim Vas nevyhadzujte zbytocne peniaze, kupte si caj lietajuca lastovicka, je to prirodny produkt a takisto ma cistiace ucinky stoji cca 8€ alebo skuste aloe vera stavu, ta vas vyjde cca 15€ je to ovela lacnejsie a ucinnok taky isty. ja som vyskusala oboje a citila som sa skvelo. Rozmyslala som nad colonixom a dnes som rada, ze som usetrila peniaze.
moja zlata lenze ty si urcite nemala tolko virusov v tele ako ja po 12 rocnej borelioze brala som 5 mesiacov psylium, vybrala som 3 l aloe vera a fakt kvalitnej. o cajoch ani nehovoriac. a nic ,… nehovoriac o ostatnych stavoch a bolestiach kedy nevladzem ani vstat z postele.az teraz ked beriem colonix vidim kolko humusu zo mna vychadza a presne citim kazdy tyzden ktory organ sa cisti.nemozes predsa porovnavat zdr. stav svoj / ked ti zaberie nejaky caj/ so zdr.stavom cloveka ktoreho mozno lekari nevedia 10 rokov vyliecit. vtedy clovek skusa vsetko a je stastny ked citi ulavu…prajem zi aby si bola len a len zdrava
daniela konecne rozumna rec, beriem colonix uz mesiac a pokracujem dalej ,ide to pomaly lebo mam velmi zavireny org,ale kazdym tyzdnom sa citim lepsie, vrelo odporucam !!!
pred nedávnom som dobrala Colonix.
áno,áno prečítala som si všetky názory o Colonixe.zdá sa mi akokeby tu bojovali dobrý proti zlým či naopak.je to až smiešne.
tak preto píšem moju skúsenost.ja som mala obrovské problémy s nepravidelnou stolicou.
neviete si to predstavit čo to urabí s človekom ak sa nevie poriadne vyprázdnit.a teraz sa cítim super,lebo mi v tom pomohla moj pevná vola to začat brat a aj dokončit.nie som typ na takéto každodenné užívania niečoho,ale jeho vynikajúci účinok ma presviečal a dotiahol až ku koncu. a stálo za to.teraz sa cítim velmi dobre.
najprv to vyskúšaj a potom kecaj…
a hlavne Zuzanka ked cvicis 7x tyzdenne tak si robis tak zle ze to az pravd nie je, si sice myslis ako zdravo zijes ale to mnozstvo kyseliny mliecnej krotym si zsieras svoj organizmus sa ti raz neskutocne vypomsti…a mozno aj preto ta tak bolela hlava lebo tymto sposobom si neskutocne prekyslena …
Dobrý deň,
čítam tu všeliaké názory o Colonixe…no neviem sa rozhodnúť. Boli tu aj také hlášky, že po užívaní človek schudol aj 6 kíl…ja mám práve opačný problém. Mám 25 rokov a 43 kíl, to som mala 52 v 18-tke. Každý deň mám pravidelnú stravu, ale nedarí sa mi nijak pribrať…preto som sa rozhodla tento problém riešiť a neviem si predstaviť, že by som ešte mala schudnúť 6 kíl. Ďakujem za odpovede.
v celej diskusii suhlasim s dvomi bodmi - Colonix je len sposob, ako sa dobre nabalit, ak mate pocit, ze mate v tele parazity, bezte za obvodnym lekarom, ktory vas na ne zdarma vysetri. mam ho za sebou, tiez test na rakovinu hrubeho creva, gastrofigroskopia (sonda do traviaceho traktu), a sono brucha, vsetko negativne. a tiez mam problemy s travenim a naduvanim, z coho? Pozrel som si tiez zlozenie - cca 85 % vlaknina, psyllium ma 90, zbytok v colonixe, zlomkove mnozstva byliniek, ako tu bolo popisane.tie uzasne strapce, su samotny colonix, resp. vlaknina v nom, ktora v crevach napuci a navieze nestrevene zbytky, co robi aj psylium za 80 Sk, uzivam ho, ale bez tych “priser”. Mozno by trebalo, ci mate v strave dostatok vlakniny, aby vam mohli creva dobre travit, ak nie odporucam psylium, je 100 krat lacnejsi nez colonix (ked rozratam na 3 mesiace mozno len 30 krat lacnejsi:) ) a urcite nic nestratite.uskodit nema ako, myslim, ze vam stoji za pokus, nez niekomu vysolite zopar tisicok za blud…