Genitálny herpes

Ahoj,
planujete babo? a je to mozne s herpesom? ja som sa s tym zmierila, ze nikdy nebudem mat deti a ziadny sex, lebo mne nic nepomaha, mam take bolesti, ze na sex ani pomysliet. a mam ich neustale, nemam dna aby som to tam dole necitila. gynekolog mi nevie vobec pomoct, respektivne mi povie, ze mi nic nie je. hroza

Presne tak. Aj ja by som bola pozornejsia, nikdy som nemala sex s niekym kto mal herpes aktivny, ale je mozne, ze ma ten clovek afty, alebo to ma v ustach a pri oralnom sexe sa to prenesie atd., jedine tak si to viem u mna vysvetlit.

Ahoj, no ja mam prave neustaly stres a strach z tohto ochorenia. Ta bolest, obmedzovanie sa pri roznych aktivitach, sex, som z toho fakt hotova, lebo to peprechadza.

Chcela by som sa opýtať na to, že či sa gen. herpes môže objaviť sám od seba aj keď som doteraz problémy s herpesom nemala (ani s herpesom na ústach ani tam dole). Mala som orálny sex s priateľom, ale on herpes na ústach mal pred dvoma rokmi, ale v tom čase nie. Obaja sme pred tým partnerov nemali, takže sme sa nemali kde inde nakaziť. Partner nemá žiadne príznaky. Je dosť možné že sa mi oslabila imunita a prejavil sa mi prvý krát herpes a ešte k tomu tam dole?

Ahojte, ja som prave dnes prisla z kozneho, kde som stravila 3 hodiny cakania a stresu. Doktorka mi predpisala Herpesin a Baneocin, ktore mozem zmiesat spolu a tak si tie Herepsy, ktore mam asi 10 tam dole natierat. Mam aj tabletky Zovudex. Dnes zacinam vsetko brat, tak som zvedava, ako dlho budem trpiet palenim, stipanim a nemsiernymi bolestami hlavne rano. Ked idem na WC, az mi idu slzy do oci, ked viem, ako to vsetko bude stipat. Ako tak citam tie prispevky tak, sa budem dopovat samymi vytaminami a urcite mam aj oslabenu imunitu, lebo som v strese, placem a musim sa este ucit na skusky. Priatel sa boji, ze co to je pred par dnami sme mali pohlavny styk a on nic nema. Mal by aj on ist na vysetrenie? A najhorsie je, ze neviem ani chodit a uz duplom vstat z postele. Jeden hereps uz mam aj pri perach. Dufam, ze pri bozkavani sa to neprenesie aj na neho. Mam 19 a presla som si uz vela vecami, ale toto ma dostalo uplne. A aspon uz viem, ze niesom jedina, ktora to ma a trpi tak ako ja. Ked mi to zmizne a budem mat styk, moze sa to zas objavit? Lebo ak ano, vztah mam zniceny. Prosim dajte vediet, dakujem.

Ahoj, tak mi porad, prosim ta, mam tuto pliagu uz 11 rokov, posledny rok sa liecim u infektologicky Famciklovirom a nepomaha.

Aloe vera pouzivam uz vyse roka a vobec nic…

Ja mam imunitu v poriadku, vysetrena som bola imunologom, pneumologom, gynekologom, mam priatela, ktory vie o mojom herpese, nemam ziadny stres a napriek tomu sa ho uz 11 rokov neviem zbavit.

Mam priatela s ktorym sa milujeme aj napriek tomu, ze mam herpes, sme spolu 4 roky a vie o tom, nakazeny nie je.

Ja som uzivala Famciklovir pol roka bez prerusenia aj pocas uzivania sa mi vyhodil, po douzivani sa mi vyhodil absolutne v najhorsej forme za 11 rokov, co sa s nim trapim, hrozne, nepomaha ani ten.

Ahoj Veronika. Viem co prezivas a je mi to luto! Ked som prvy krat dostala GH bolo to tak isto. S placom na wc a s placom z wc. Dali mi masticku zovirax, lieky na imunitu. Ale nic nezabranilo, aby sa uz GH nevratil. Ja ho uz mam 13 rokov a nic ine mi neostavalo, len sa s tym zmierit. Tiez som sa bala, ze nebudem moct mat frajera, ze ho to odradi. Ale ak najdes toho praveho ako ja, pochopi Ta. Vzdy ma polutuje, ked to mam. A poradim Ti, jedz vela zeleniny. Ja ked uz citim svrbenie, hned zacnem brat B-KOMPLEX FORTE male tabletky 3x denne jednu. Stoji 1,60 eur. A z masticiek mi najviac zabera THERMAL HERPES 3,70 eur. A ak si bolacku prelepis rychloobvazom a tak natries, krem sa odtial nezotrie a rychlejsie sa zahoji. A nebud smutnucka, drzim palce! Nie si sama je nas strasne vela. No a niekedy to mam aj 2x do mesiaca a niekedy raz za 2 mesiace. A styk s frajerom jedine, ak uz nemas ani chrasticky. Takze drz sa Veronika!

A este Veronika, chcem Ti poradit, cikaj vo vode, zmierni to neskutocne palenie.

Mám otázku. Pred dosť dlhou dobou som sa nakazila genitálnym herpesom, ktorý ale za dva týždne zmizol, a už sa mi nevrátil. No v tej dobe sa mi po prvý krát stalo, že po stolici som našla krv na papieri. V okolí konečníka som mala herpes rozšírený tiež, ale taktiež sa mi nevracia. No problémy s bolestivou stolicou a s krvou na papieri sa mi dosť často vracajú. Tak sa chcem opýtať, či môže GH pretrvávať v konečníku, alebo to má iný dôvod? A či to vôbec súvisí s GH?

Ahoj Mirka, mohla by si mi napísať, ako si si pomohla s GH? Neviem si rady.

Ahojte. Tiež mám herpes. Teraz prvý krát a je to neznesiteľné. Chcela by som sa opýtať, čo vám pomáha aby to malo miernejší priebeh, menej to štípalo, nepálilo to tak keď cikáte, a zaujímalo by ma či má to čo jete nejaký dopad na priebeh, a ak áno tak či jete aj nejakú špeciálnu stravu, čo vtedy jete viac, čo menej… Budem vďačná za každú pomoc. Ďakujem

Ahojte spolutrpitelky. Ja som taktiez chytila GH pred 1,5 rokom od partnera a postupnym zamyslanim sa nad tym z coho som si uvedomila, ze vzdy je to po oralnom milovani. Moja lekarka mi predpisuje Zovudex a Herpesin mast a odporucam z zvlastnej skusenosti, ze dobre uzivat dlhodobejsie v tabletach Acidofilus. Podporuje imunitu a nevracia sa GH tak casto. Je to hlavne stresom a tym, ze mi zeny musime ten zivot mat vzdy komplikovanejsi ako muzi. Drzim Vam kazdej peste. M.

Zdravim, chcel by som sa opytat, ci je genitalny herpes prenosny pri kazdom pohlavnom styku, alebo len ked sa mi vyhodi na pokozku?

Ahoj Tomáš to, či je prenosný pri každom pohlavnom styku neviem, chválabohu tento problém riešiť nemusím. Ale ak si zodpovedný, tak určite nebudeš súložiť počas výsevu. Prečo nezájdeš za lekárom, nech ťa zbaví tej pliagy?

Pokial viem, tak tato choroba je nevyliecitelna

Zdravím Vás všetkých trpiteľov. Mám tiež skúsenosť s týmto problémom HG. Prvý raz sa mi to vyhodilo z ničoho nič pred niekoľkými rokmi. Partneku som vtedy nemal, takže sexuálna abstinencia. Skúšal som rôzne masti a púdre, ale bez nejakého výsledku. Boli to vážne dosť bolestivé záležitosti a to som to mal iba v rozkroku a na koreni penisu. Zapáchajúce mokvavé vyrážky a chrasty. V záfalosti som sa uchýlil k receptom starých materí a chvála bohu pomohlo. Možno si budete myslieť, že som naivný blázon, ale skúste to. Je to Váš vlastný ušný maz! Sú to najsilnejšie širokospektrálne antibiotiká na svete, ktoré produkuje Vaše vlastné telo. Sú niekolko tisíc krát silnejšie ako všetky tablety a krémy! Treba len trocha navlhčiť vatovú tyčinku pošpárať sa v ušku a popretierať postihnuté miesta. Nemusíte patlat tam nejaké nánosy mazu, ale stačí ak len prebehnete s tou tyčinkou cez to miesto kde herpez alebo exém je. Funguje to kdekolvek na tele. Najlepšie je to aplikovať tak dva razy denne (ráno a večer) , ihneď ako začne postinuté miesto už len svrbieť. Herpes a vôbec ani nevyvinie vo vyrážku či chrastu. Prosto sa stratí. Neviem ako to máte vy baby keď je postihnutá aj vnútorná sliznica genitálií, ale mne to vážne pomohlo. Na herpez na ústach to funguje fakt geniálne. Len je dôležité potierať miesto hneď na začiatku recidívy herpesu, keď Vás začína miesto svrbieť a zčervená.