Gynekolog BA- Ružinov

Ahojte zienky, poradili by ste mi prosim surne zenskeho doktora, ktory ordinuje aj v tejto zlej situacii? Najlepsie by bolo v casti Ruzinov, kedze tam aj byvam. Dakujem, ste zlate :slight_smile:

Všetci doktori by mali normálne ordinovať Amikka! Ty nepatríš ešte k žiadnemu? Ak nie a máš problémy, tak by si asi pohotovosť mali navštíviť a oni by ťa už ďalej poslali. Neviem na isto, či to takto funguje ale myslím si.

Dobre si napísala, ordinovať ordinujú ale treba ich navštíviť iba v tom prípade, ak je to nevyhnutné!!!

Nie, bohuzial som si este nestihla najst vlastneho gynekologa, kedze som sa len pred dvoma mesiacmi prestahovala do Bratislavy :frowning: A to uz vtedy zacala tato pandemia :frowning: Teraz momentalne nemam zdravotne problemy ale bojim sa, ze ich dostanem, kedze mavam zenske problemy dost casto. Preto nechcem ostat bez zenskeho. A beru aj nove pacientky?

Tak hlavne na to nemysli, lebo si to privoláš! A čím skôr si skús aspoň telefonicky vybaviť gynekológa. Skús si na nete pozrieť takého, ktorý by ti lokalitovo najviac vyhovoval a skús mu zavolať.

Na internete som si gynekologov pozerala, lenze tam ich je dost vela a vobec neviem, ktory aky je :frowning: Nevedela by si mi nejakeho dobreho poradit? Alebo nejaka ina baba, ktora ma dobre skusenosti s nejakym dobrym? Lebo nechcem si len rychlo najst a potom budem sklamana. Radsej budem dlhsie vyberat a budem mat kvalitneho zenskeho, kedze ja takeho potrebujem, nakolko mavam casto zenske problemy.

Dobre robíš, je lepšie si poriadne zistiť, ktorý doktor je fajn a nie len tak z brucha k nejakému ísť. Keďže ja mám veľmi dobrého doktora, tak by som ti ho rada poradila. Volá sa doktor Milly a má ambulanciu v Ružinove. Ide o súkromného gynekológa, ktorý ale má zmluvy s poisťovňami. Veľa žien k nemu chodí, skús si popozerať na nete aj iné referencie.

Sukromnik? Och a nema vysoke ceny za vysetrenia??

Nie nemá, lebo má zmluvy s poisťovňami a to znamená, že ceny má rovnaké ako ostatní gynekológovia, nakoľko preventívne prehliadky hradí poisťovňa a platí sa iba za nadštandartné vyšetrenia.

Jasné, že ti poradím ale ako pozerám tak Labelita ti napísala presne toho doktora, ktorého som ti chcela aj ja spomenúť. To je vynikajúci odborník!

To aj tak moze byt @Labelita? Som nevedela, ze aj taka moznost je. Myslela som si, ze je bud sukromny doktor alebo statny a hotovo. No toto, ze je sukromny a ma zmluvy o tom pocujem prvy krat. Pozerala som ale aj cennik na stranke a nie je drahy. Zajtra mam volno, tak doobeda k nemu skocim sa popytat co vsetko potrebujem na prestup.

@emanuellsa aha, dobre, dakujem ti aj tak :wink:

Áno môže, veď keď tak funguje, tak asi že sa to dá! Keby sa nedalo, tak by tak nefungoval predsa. A čo, bola si u neho v ambulancií? Čo ti povedali?

Ahojte žienky, som rada, že sa tu bavíme o doktorovi Millym, pretože mám jednu otázočku. Chcela by som sa spýtať, či ste si u neho dávali spraviť 4D ultrazvuk do 20 týždňa alebo až po 20 týždni? Čo sa viac oplatí? A je to tiež taký zážitok? Lebo kamarátky boli v Martine a nevedeli si to vynachváliť. No mne sa moc cestovať nechce, keďže viem, že aj doktor Milly má taký prístroj. Len chcem vedieť, či to je rovnaké ako v tom Martine a či tiež vie zistiť či je bábätko úplne v poriadku.

Ďakujem

Ahoj moja, mne tento doktor robil 4D ultrazvuk a bolo to super, ako pises, mala som s toho zazitok a mam to do dnesneho dna nahrate na usb, takze mam pamiatku na cely zivot a tak isto aj nasa dcerka :slight_smile: V Martine som nikdy nebola, takze neviem porovnat ale tu sa mi pacilo :wink:

On aj usb dáva? Vidíš, to som si vôbec nevšimla. A som rada, že si napísala. Aspoň jeden názor viem, počkám ešte či sa niekto ozve. Snáď áno. A platila si tú sumu, ktorú má uvedenú v cenníku?

Ano, on ti to nahra na usb a beries to domov, takze mas pamiatku :slight_smile: Jasne, ze tu sumu, co ma uvedenu aj na internete. Tych cien sa mozes drzat :slight_smile: Ved keby mal ine ceny, tak si ich aj na stranke opravi.

Jasne, bola som a da sa povedat, ze som aj dobre pochodila :slight_smile: Teraz od augusta som uz u neho :slight_smile:

1 lajk

Super :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Super, to ma milo prekvapilo a to by som brala, keby som to mala ako pamiatku na celý život ako bol náš črievik v brušku. Aké sú teraz už vymoženosti, odpadnem. Skúsim sa teda objednať k ním, dúfam, že ma v pohode zoberú. Dám vedieť.

Oki, daj vediet :wink: :slightly_smiling_face: Uz dlhsie su taketo vselijake moznosti, len niektore zienky o nich nevedia a potom su takto prekvapene ako aj ty :slight_smile: