Gynekolog v Pezinku

to je fajn. a nemala si problem ked si prestupovala? myslim ci ta novy doktor v pohode vzal.

ako si na tom? uz si aj nasla niekoho ?

fakt to uplne postacilo? to co ovladal nejaku magiu ci akoze preco sa vam potom zadarilo? neviem si predstavit ze co teda ten stary gynekolog skusal ked ti nepomohol.

nemusí vôbec ovládať mágiu :smiley: :smiley: veď ono stačí keď sa vyzná to je jedna vec a druhá vec je potom keď spolupracuje aj s dobrou klinikou reprodukčnej medicíny :slight_smile: inak by asi nemal ako nabrať toľko dobrých a osvedčených skúseností si myslím.

a neucia sa nahodou o takychto problematikach normalne na skole? ved zase si myslim ze takyto doktor musi ratat fakt so vsetkym a kadecim moznym. nemoze sa zaseknut pri nejakom probleme, lebo proste s tym nevie nic spravit.

A ty si myslis ze ta akoze skola nauci viac ako samotna prax? Ved tu nebavime o murovani ale o zdravi cloveka. A to je dost velka zodpovednost si myslim.

No v podstate som ani nehladala :smiley: Ja zase som rada za svojho gynekologa, len nam to ide akosi pomalsie. Alebo to asi len mne tak pride, lebo strasne by som uz to druhe dietatko chcela. No verim ze to bude vsetko ok :slight_smile: V tomto mojmu doktorovi verim :slight_smile:

Jaj :smiley: Tak som to tak pochopila ked si to pisala, ze sa vam nedari a tak…A to ako mozes takto verit doktorovi svojmu? Ved zase nikto dokonaly z neba nespadol…

to je sice pravda, ale na druhej strane ked uz mas nieco s nim “prezite” alebo ti viackrat pomohol ci ma taky pristup, ze vidis ze prosto ma zaujem, tak si myslim ze tam je ta dovera hned o niecom inom.

Presne tak :slight_smile: Ked ta proste neberie niekto len “do poctu”, ale fakt ma zaujem riesit tvoj problem individualne. A to si zober ze ked ma tak viac pacientiek tak co to musi byt aj pre neho.

no a nemoze to byt napriklad niekedy na skodu ked si naberie tolko vela pacientiek naraz? vies ze ci potom realne stiha vysetrovat tak ako ma, lebo trosku je to take protichodne si myslim…

Vyznie to protichodne to je pravda, no kazdy lekar ma mat proste nejaky ten cas vyhradeny na kazdu pacientku. A on sam uz musi vediet kolko je realne ochotny zvladat a kolko nie. Ja napriklad na svojom lekarovi vidim, ze uz to po rokoch nie je co to byvalo, ale uz mam naplanovany prestup ku kamoskinmu tak verim ze tam problem nebude ziadny :slight_smile:

1 lajk

A co sa take vlastne zmenilo u toho tvojho, ze chces prestupit? Myslis si, ze je to nejaky padny dovod na to aby si prestupila? Ved predsa sme len ludia, nikto z nas nemladne tak je pochopitelne, ze aj ti doktori maju niekedy toho dost.

No ano nespadol, ale pomohol mi uz aj s inymi vecami a hlavne spolupracuje s dobrym IVF centrom takze si myslim ze sa nemusim az tak obavat :slight_smile:

Smelo do toho :slight_smile: Ja som spravila velmi dobre ked som prestupila k panovi doktorovi Pavlitovi v Modre. Fakt nelutujem. A to som sa tiez zdrahala a nechcela.

ja si myslim ze to clovek tak nejako intuitivne vyciti, ze jednoducho ten priebeh nie je uz to co to byvalo alebo na druhej strane vidi ze doba ide vpred a pokial sa to niekde nehybe a zaostava na dobach stredoveku tak proste sa zoberie a odide. to je taky ten pud sebazachovy asi :smiley: aspon ja to tak mam :smile:

To asi ženy majú silnejšiu túto intuíciu by som skôr povedala ako pud sebazáchovy :smiley: To znie skôr tak že radšej čím skôr rýchlo utekaj :smiley:

No ked sa ti nieco nepaci, tak jasne, logika, proste odidem a hladam lepsieho doktora :slight_smile:

velakrat by aj niektore zeny chceli, ver mi, ze hej…ale niekedy proste toho vela na vyber proste nie je :melting_face: uplne vsade jednoducho take moznosti nie su, stastne zeny, ktore s tymto nemaju ziadne starosti.

hej no, je to tak… ked zijes niekde na dedine daleko od civilizacie a mas na vyber len jedneho gynekologa siroko daleko, tak si moc nenavyberas. :smiley: ja som mala tiez istu dobu lekara, ku ktoremu som dochadzala dost daleko…no to ta po nejakej dobe asi prestane bavit, jasne. nie kazdy ma tu moznost, ze si povie OK, idem inde a hned tam ma aj volne terminy a normalny pristup.