presne tak. sice ja teda som tam isla na preventivnu prehliadku tusim pred mesiacom to bolo a prvy raz, ale fakt mozem len potvrdit ze sa netreba bat
bat sa a coho? ved mi z nosa neodhryzne
a ty si bola na preventivnej prehliadke akoze celkovo prvykrat ci len tu u pana doktora?
tak jasne ze z nosa neodhryzne ale tak isto niektore moje skusenosti s mojim aktualnym panom doktorom nie su najlepsie a verim ze ked pojdem najblizsie uz na preventivnu prehliadku sem tak sa mi to znechutenie voci tejto zdravotnej povinnosti strati.
ja sa ti aj cudujem ze co u neho este robis? ci uz aj hladas niekoho druheho? lebo takto sa neda fungovat.
Pri výbere dobrého gynekológa je dôležité zvážiť jeho profesionalitu a skúsenosti. Venujte pozornosť dostupnosti kvalifikácií potvrdených diplomami a certifikátmi, ako aj skúsenostiam v oblasti gynekológie. Dobrý lekár má vždy aktuálne informácie o nových metódach a prístupoch vo svojom odbore, takže pravidelné dopĺňanie vedomostí prostredníctvom kurzov a konferencií bude výhodou. Je tiež dôležité, aby lekár vytvoril atmosféru dôvery a rešpektu, pozorne počúval sťažnosti a otázky a poskytoval úplné a jasné vysvetlenia.
Nemenej dôležitý je osobný kontakt s lekárom. Gynekológ by mal byť pozorný, citlivý a pripravený ponúknuť pohodlné riešenia pre vaše zdravie. Venujte pozornosť recenziám od iných pacientov, najmä tých, ktorí zdieľali svoje skúsenosti s liečbou s konkrétnym lekárom. Svoju úlohu zohráva aj praktické pohodlie: poloha ambulancie, otváracie hodiny a dostupnosť služieb. Všetky tieto faktory vám pomôžu vybrať si lekára, s ktorým bude ľahké a pohodlné pracovať na vašom zdraví.
Navštevujem tohto lekára https://doctorpro.pl/wroclaw/services/gynecology
akoze zatial u neho som, ale na najblizsiu gynekologicku prehliadku som uz nahlasena inam. dost som si zistovala a pytala sa a celkom to pomohlo. a som fakt ochotna si nieco aj pricestovat a nerobi mi to problem.
no ved za to mala som takto kamosku ktora potom chytila az blok z toho ze gynekolog mal k nej pristup ako keby bola neviem aka podradena a vyslovene sa jej montoval do zivota. akoze nie tym doktorskym stylom ze ti chce dobre, ale proste ze ta ide poucovat akoby bol tvoj rodic…no bolo to uz na nu moc, ale nakoniec od neho odisla, pretoze si nasla partnera a chceli si zalozit rodinu a toto jej fakt neprospievalo.
Prepáč ale toto podľa mňa nie je doktor. Pravý doktor sa takto nespráva a má mať svoju prácu rád. Ako chápem že jej asi nechcel zle, neviem ohľadom čoho to bolo, no čo je veľa to je veľa
tak ale na druhej strane vies niektore zeny su az prilis citlive a nevedia sa pozriet na seba takymto stylom. napriklad tiez nie je nikde napisane ze za to ze je zena tehotna ma jest za dvoch a vyzerat neskor ako balon. len vies, niekto sa na to urazi a niekto to prijme.