Gynekolog v Pezinku

Vidim, ze pan doktor ma asi na kazdeho taky pozitivny vplyv. Len tazko tomu veria ludia, zeny, ktore to nezazili. Ale tak je jasne, ze ma roky skusenosti, ze vie jednat s pacientkami a chape, ze nie kazda sme s vysetrenim uplne vpohode.

A to si jej mala aj spomenut, ze ak je nejaky problem, pan doktor si operacne zakroky vykonava sam na jednodnovej chirurgii. Potom nasledne chodis na kontrolu k nemu do ambulancie. Co je podla mna parada, lebo sa tomu hned aj venuje a vie o co islo, kedze to vykonaval sam.

toto som ja vyuzila, a teda poviem, ze za mna je to super vyhoda. pan doktor poznal moj zdravotny stav, vedel, cim som si presla, a tak ku mne aj pristupoval. ziadne chladne, neosobne otazky alebo kostatovania.

Mne sa zda, ze pan doktor robil predtym aj niekde v nemocnici a viem ze roky robil v sanatoriu Koch, takze istotne ten pristup k pacientkam je uplne niekde inde. Ked k nemu pride na operaciu, uz vsetko potrebne o pacientke vie a takisto aj potom na tych kontrolach je to ovela jednoduchsie.

tak som sa odhodlala a prestupila som k panovi doktorovi. ako som spominala, u predchadzajuceho gynekologa som pri vysetreniach mala bolesti. najskor som si myslela, ze som len nejaka citlivejsia, ale co som sa aj s kamoskami bavila, ziadna to nemala u svojho lekara. tak som sa rozhodla, ze skusim zmenu a uvidim, ci to bude ine.

ja chodim k panovi doktorovi uz roky a nemenila by som. Dokonca sa mi stalo, ze som sa objednala, ale uvolnil sa im skorsi termin, tak mi pani sestricka zavolala, ci nechcem prist skor :slightly_smiling_face: