Vidim, ze pan doktor ma asi na kazdeho taky pozitivny vplyv. Len tazko tomu veria ludia, zeny, ktore to nezazili. Ale tak je jasne, ze ma roky skusenosti, ze vie jednat s pacientkami a chape, ze nie kazda sme s vysetrenim uplne vpohode.
A to si jej mala aj spomenut, ze ak je nejaky problem, pan doktor si operacne zakroky vykonava sam na jednodnovej chirurgii. Potom nasledne chodis na kontrolu k nemu do ambulancie. Co je podla mna parada, lebo sa tomu hned aj venuje a vie o co islo, kedze to vykonaval sam.
toto som ja vyuzila, a teda poviem, ze za mna je to super vyhoda. pan doktor poznal moj zdravotny stav, vedel, cim som si presla, a tak ku mne aj pristupoval. ziadne chladne, neosobne otazky alebo kostatovania.
Mne sa zda, ze pan doktor robil predtym aj niekde v nemocnici a viem ze roky robil v sanatoriu Koch, takze istotne ten pristup k pacientkam je uplne niekde inde. Ked k nemu pride na operaciu, uz vsetko potrebne o pacientke vie a takisto aj potom na tych kontrolach je to ovela jednoduchsie.
tak som sa odhodlala a prestupila som k panovi doktorovi. ako som spominala, u predchadzajuceho gynekologa som pri vysetreniach mala bolesti. najskor som si myslela, ze som len nejaka citlivejsia, ale co som sa aj s kamoskami bavila, ziadna to nemala u svojho lekara. tak som sa rozhodla, ze skusim zmenu a uvidim, ci to bude ine.
ja chodim k panovi doktorovi uz roky a nemenila by som. Dokonca sa mi stalo, ze som sa objednala, ale uvolnil sa im skorsi termin, tak mi pani sestricka zavolala, ci nechcem prist skor ![]()