Gynekolog v Pezinku

obzvlast co sa odbornikov tyka, lebo ti su vpodstate inak vnimani. takeho obvodeho lekara mas roky rokuce toho isteho, k nemu istym sposobom chodis pravidelne, ale odbornikov vyhladavas, az ked nieco potrebujes. su vsak vynimky, ako gynekolog a zubar, kde sa chodi pravidelne na preventivky, aspon by sa teda malo…

Ale ak aj na tych odbornikov, kde ides raz rocne na preventivku, mas smolu, nie je vzdy jednoduche od nich odist a vyhladat novych. Ja som tak dlho vahala pri mojom povodnom gynekologovi.

ja sa tam chystám teraz na kontrolu, lebo sa snažíme o ďalšie bábätko, užívala som vitamíny, ktoré mi odporučil, a teraz skontroluje, ako to vyzerá krv a tak. celkom sa teším, lebo sa zas posunieme ďalej :star_struck:

nech ti vsetko dobre dopadne. myslim, ze to uzivanie vitaminov istotna pomohlo a teraz uz len budete skusat. na kedy si sa objednala?

jej tak to je super :star_struck:potom daj vediet, ako si dopadla :slightly_smiling_face: normalne som aj ja zatuzila po takom malom vonavom uzliku…

objednaná som budúci týždeň, skôr sa mi nedalo z práce. hádam mali vitamíny zmysel, však inak by mi ich neodporúčal.

Tak to je za chvilu, budes to mat za sebou ani sa nenazdas. Viem si predstavit, ze je teraz pre teba to cakanie nekonecne…

aj ja som takto uzivala vitaminy, ktore mi pomohli, ale nebolo to kvoli tehotenstvu v mojom pripade…

tak ste ma navnadili na tie babatka, ze normalne som zacala muza nahovarat, zatial odolava, ale pre istotu si idem aj ja posilnit imunitu a celkovo doplnit potrebne veci…

ono je to lakave veru, take malinke mat zas doma, ale ked si ja predstavim vsetko okolo toho, no dobre aj tak to laka aj mna :grinning:

lakave to je, ale to vstavanie neviem ci by som momentalne dala. uz tak dost, co somnou robi pocasie, nie este nocne krmenie a prebalovanie :smiley:

Mala si nejake gynekologicke problemy, ci kvoli comu si si nasadila vitaminy? Ja si momentalne vychutnavam taky ten klud od zdravotnych problemov, ktore mi ciastocne sposobil moj predchadzajuci gynekolog tym, ze to nechal zajst daleko v mojom pripade.

vies co, mala som zle krvne vysledky, takze bolo treba nieco podoplnat. bola som aj chudokrvna. tak sme to takto riesili. to si spominala, ze ti nieco dobabral a dlho si sa davala dokopy, ale uz je vsetko ok vsak?

Uz je nastastie vsetko v poriadku, doktor povedal, ze vsetky pliagy su prec, takze teraz mam pokoj. Uz by sa mi to nemalo ani vratit, ale bola to velmi dlha cesta, kym sa to doliecilo vsetko.

1 lajk

takze ti doktor pavlita riadne pomohol. mne sa to stale potvrdzuje, ze je proste nie len odbornik, ale najma ludsky a tiez som kamosky k nemu poslala, ked mali zle skusenosti predtym.

Jasne, chcelo to cas, ale uz je to ok. Taraz je to uplne iny zivot, ked mam vsetko preliecene, to sa neda porovnat. Aj sa ti podarilo manzela nahovorit? :grin:

ja som aj moju maminu prehlasila k doktorovi, kedze som sa tu dozvedela, uz neviem kto to spominal, ze pan doktor sa venuje aj zena v menopauze.

ako reagovala mamina, ked prvykrat bola unho na prehliadke?

konečne som sa sem dostala, toto obdobie v práci máme úplne brutálne hektické. nechápem, čo sa to deje, ale teda bola som na kontrole a všetko je v poriadku, krvný obraz je ok, takže tie vitamíny pomohli a teraz už je to všetko na dobrej ceste :slightly_smiling_face:

bola milo prekvapena, aky je pan doktor ustretovy, prijemny, ze vobec nemala problem sa s nim rozpravat o svojich problemoch. nechcelo sa jej to velmi riesit predtym, ale teraz ze to bolo take nenutene, uplne v pohode.