obzvlast co sa odbornikov tyka, lebo ti su vpodstate inak vnimani. takeho obvodeho lekara mas roky rokuce toho isteho, k nemu istym sposobom chodis pravidelne, ale odbornikov vyhladavas, az ked nieco potrebujes. su vsak vynimky, ako gynekolog a zubar, kde sa chodi pravidelne na preventivky, aspon by sa teda malo…
Ale ak aj na tych odbornikov, kde ides raz rocne na preventivku, mas smolu, nie je vzdy jednoduche od nich odist a vyhladat novych. Ja som tak dlho vahala pri mojom povodnom gynekologovi.
ja sa tam chystám teraz na kontrolu, lebo sa snažíme o ďalšie bábätko, užívala som vitamíny, ktoré mi odporučil, a teraz skontroluje, ako to vyzerá krv a tak. celkom sa teším, lebo sa zas posunieme ďalej ![]()
nech ti vsetko dobre dopadne. myslim, ze to uzivanie vitaminov istotna pomohlo a teraz uz len budete skusat. na kedy si sa objednala?
jej tak to je super
potom daj vediet, ako si dopadla
normalne som aj ja zatuzila po takom malom vonavom uzliku…
objednaná som budúci týždeň, skôr sa mi nedalo z práce. hádam mali vitamíny zmysel, však inak by mi ich neodporúčal.
Tak to je za chvilu, budes to mat za sebou ani sa nenazdas. Viem si predstavit, ze je teraz pre teba to cakanie nekonecne…
aj ja som takto uzivala vitaminy, ktore mi pomohli, ale nebolo to kvoli tehotenstvu v mojom pripade…