Gynekolog v Pezinku

presne toto pocuvam nanho vzdy, ked ho odporucim niekomu, teda nie niekomu, vacsinou kamoskam :grin: je to fajn, ze su aj lekari, ktorym mozes bez strachu hovorit o tom, co ta trapi bez sudenia.

ja by som už nemenila pána doktora ani za nič :smiley: celkom sa teším, aké to bude, keď sa mi podarí otehotnieť, a budem chodiť na kontroly, sono, že či budem kľudná alebo v strese.

ja som o tom vobec nepochybovala, ze to tak bude. este si spominam, aka som bola ja prekvapena a spokojna po svojej prvej navsteve. vtedy to bol aj pre mna riadny sok :wink:

prajem ti, aby to bolo co najskor. myslim, ze nebudes pri vysetreniach nejako v strese, ved v tej jeho ambulancii sa ani v strese neda byt :grin:

ďakujem :heart_eyes: ja už sa tiež neviem dočkať, keď to príde. verím, že nebudem v strese, však ani teraz nebývam, ale to sa môže zmeniť, ani nie kvôli doktorovi, ale skôr, či bude všetko v poriadku, či bude bábätko zdravé a také tie neovplyvniteľné veci.

Ja si myslim, ze to nebude pre teba nijako specialne stresujuce, vsetko budes mat vysvetlene a nebudes mat vobec priestor na pochybnosti :wink:

hormony urobia svoje, to vsetky pozname. ale zaklad mas viac ako dobry, a to je lekar :wink:

:rofl:tie hormony boli inak zabavne, teda u kamosky som to videla. ona si pocas jedneho vecera, co sme kvakali, presla vsetkymi moznymi a snad aj nemoznymi emociami, sme sa nestihali cudovat :rofl: potom prisiel jej muz, len sa uskrnul a povedal, ze teraz to ma takto stale :grin:

1 lajk

tak toto mam ja asi vkuse rozbite, kedze mna dojme cokolvek, ci uz v tv alebo aj nazivo taka vyhra v zapasoch, podotykam ze akychkolvek, nemusi to byt ani moj favorit :rofl: ale kedze pan doktor kontroloval z krvneho odberu vsetky hormony a vsetko bolo ok, tak pricina mojho emocneho stavu bude asi inde :rofl:

Tak to musi byt velmi zabavne, teda ked pozeras tv, asi v realite ti to az take vtipne nepride :joy:

veľa príbehov som aj aj počula, ako sa ženám zmenili nálady, a to doslova zo sekundy na sekundu, ale aj tie vône a chute boli úplne iné. jedna dokonca nemohla ani cítiť vôňu svojho muža :rofl: