Gynekolog v Pezinku

presne toto pocuvam nanho vzdy, ked ho odporucim niekomu, teda nie niekomu, vacsinou kamoskam :grin: je to fajn, ze su aj lekari, ktorym mozes bez strachu hovorit o tom, co ta trapi bez sudenia.

ja by som už nemenila pána doktora ani za nič :smiley: celkom sa teším, aké to bude, keď sa mi podarí otehotnieť, a budem chodiť na kontroly, sono, že či budem kľudná alebo v strese.

ja som o tom vobec nepochybovala, ze to tak bude. este si spominam, aka som bola ja prekvapena a spokojna po svojej prvej navsteve. vtedy to bol aj pre mna riadny sok :wink:

prajem ti, aby to bolo co najskor. myslim, ze nebudes pri vysetreniach nejako v strese, ved v tej jeho ambulancii sa ani v strese neda byt :grin:

ďakujem :heart_eyes: ja už sa tiež neviem dočkať, keď to príde. verím, že nebudem v strese, však ani teraz nebývam, ale to sa môže zmeniť, ani nie kvôli doktorovi, ale skôr, či bude všetko v poriadku, či bude bábätko zdravé a také tie neovplyvniteľné veci.

Ja si myslim, ze to nebude pre teba nijako specialne stresujuce, vsetko budes mat vysvetlene a nebudes mat vobec priestor na pochybnosti :wink:

hormony urobia svoje, to vsetky pozname. ale zaklad mas viac ako dobry, a to je lekar :wink:

:rofl:tie hormony boli inak zabavne, teda u kamosky som to videla. ona si pocas jedneho vecera, co sme kvakali, presla vsetkymi moznymi a snad aj nemoznymi emociami, sme sa nestihali cudovat :rofl: potom prisiel jej muz, len sa uskrnul a povedal, ze teraz to ma takto stale :grin:

1 lajk

tak toto mam ja asi vkuse rozbite, kedze mna dojme cokolvek, ci uz v tv alebo aj nazivo taka vyhra v zapasoch, podotykam ze akychkolvek, nemusi to byt ani moj favorit :rofl: ale kedze pan doktor kontroloval z krvneho odberu vsetky hormony a vsetko bolo ok, tak pricina mojho emocneho stavu bude asi inde :rofl:

Tak to musi byt velmi zabavne, teda ked pozeras tv, asi v realite ti to az take vtipne nepride :joy:

veľa príbehov som aj aj počula, ako sa ženám zmenili nálady, a to doslova zo sekundy na sekundu, ale aj tie vône a chute boli úplne iné. jedna dokonca nemohla ani cítiť vôňu svojho muža :rofl:

tak to si tych 9 mesiacov teda obaja asi uzili :smiley: ale hadam ju to potom neskor preslo, vsak to si neviem predstavit, ako by fungovali spolu v jednej domacnosti.

tak to je este lepsie​:rofl:s tymto ani lekari nevedia nic urobit. jeden znamy dokonca tvrdil, ze tie chute si len zeny vymyslaju, ze to tak vobec nemoze byt, podotykam, ze to bol porodnik :face_with_peeking_eye:

To mi pride ako blbost, vsak predsa tehotenstvo, hormony a vsetko musi spravit svoje, nie? Normalne sa na to opytam doktora, ked pojdem na preventivku :smiley: Som zvedava, co povie.

nuz, kazda mame na to iny nazor, resp. tie co si to zazili na vlastnej kozi si asi nemyslia, ze to bol vymysel a vyhovorky.

alergia pominula tak, ako aj tehotenstvo. našťastie ju to pôrodom postupne prešlo, a zas mohli normálne spolu fungovať :rofl:

Tak toto su skvele pribehy :joy: Ja som asi dva roky dozadu presla zdravotnymi komplikaciami, nastastie dnes uz je vsetko ok, takze vdaka doktorovi Pavlitovi sa mozem vytesovat z tehotenstva :slightly_smiling_face:

tak toto je super sprava, gratulujem, ze sa to podarilo :slightly_smiling_face: odvtedy uz mas vsetko ok?

takéto šťastné konce má pán doktor na triku asi oveľa viac, čo sa stretávam s kamoškami, alebo aj čo počúvam takto príbehy…myslím, že aj preňho je to taký dobrý pocit, že sa dopracuje s pacientkou ku šťastnému koncu.

ja som sa raz s nim o tom rozpravala, ze ci aj on to tak vnima, ze plni zenam sny. tak jasne, aj pre neho je to taka ta odmena za pracu, ktoru spolu urobia, ci uz na zdravotnom stave zeny, alebo teda sa vytesuje aj z toho, ze dokazal pomoct aj len psychicky a to tehotenstvo prebieha bez komplikacii :star_struck: