Gynekolog v Pezinku

Podobne :slight_smile: Isla som tiez na dobre recenzie na nete a veru oplatilo sa. Velmi dobry pristup, moderna cakaren, ziadne cakacie doby. :slight_smile:

dievcata, asi sa budeme kvoli praci stahovat do pezinku. hladala som si nejakeho gynekologa, ale bratislava je celkom daleko. a zas ja mam taku pataliu s tymi doktormi, ze proste ked sa mi nieco nelubi tak tam nebudem berem kartu a idem k druhemu. len tu to nebudem tak poznat, tak by som nerada potom len tapala a obiehala region.

Po mojich predchádzajúcich skúsenostiach tak isto vyhľadávam pána doktora, ktorý by ma aj reálne vzal a hlavne nemal také čakacie doby v prepotenej čakárni. Kočky tu písali, že sa oplatí ísť do Modry.

1 lajk

Áno, odporúčam všetými desiatimi. Dlho som sa nevedela vyhrabať z problémov s výtokmi a pálením. Starý pán doktor na mne kadečo skúšal, nič nezaberalo. Tu po polročnej intenzívnej liečbe vymizli problémy úplne.

A tento pan doktor vlastne pracuje v nejakej svojej sukromnej ambulancii? Teta mi byva v Pezinku a pytam sa preto lebo uz ma tiez svoj vek a nejake tie tazkosti co to so sebou obnasa :confused:

nastastie sidli v budove nemocnice, cize ked je treba nejake to laboratorne vysetrenie tak je to v podstate hned a mozu tiez vyuzit konziliarne vysetrenia u roznych odbornikov. nemusis behat nikam mas to vsetko “pod nosom” :slightly_smiling_face:

myslíš že teraz berie normálne nové pacientky? nemá plno? neviem či tam mám osobne zájsť a tak si to zistiť.

no v dnesnej dobe je to fakt otazne ci ta niekto niekde este zoberie. keby skusis najskor zavolat? neviem ako to mas teda daleko do modry ale aby si sa neprehnala zbytocne.

akorat zajtra mam ist na preventivku k panovi Pavlitovi :slight_smile: cize dievcata co ste sa tu pytali na niekoho tak odporucam tohto pana gynekologa z Modry. ma za sebou dlhorocne skusenosti cize fakt sa nemusite bat ze by ste isli do ruk k nejakemu prave vystudovanemu doktorovi, ktory nema realne skusenosti ziadne len vsetko nacitane z knih.

Áno toto je ono. Jeho rukami prešlo už niekoľko živých pacientok nemá to len načítané z učebníc z vysokej školy. A to je podľa mňa veľmi smerodajné keď človek nevie kam. V dnešnej dobe je veľa doktorov čo len ukončilo školy a otvorili si ambulancie, no s praou nemajú nič spoločné.

1 lajk

no to je sice pekne ze ma dlhorocne skusenosti, ale nema to aj nejaku nevyhodu a to prave to ze ma zastarale metody ci uz vysetreni alebo samotneho liecenia? pretoze mam taku skusenost, nie tu ale u svojho aktualneho dr., ze som sa s jednym zenskym problemom liecila straasne dlho, lebo proste nic nezaberalo.

super, presne nad nim som uvazovala ze by som k nemu prestupila, citala som na neho dobre referencie len by ma zaujimalo viac vei, aj co sa suzieb tyka alebo cakacej doby ci objednavania.

mne ho kamoska tiez spominala, no len ta vzdialenost celkom je taka kadejaka. ze clovek by mal najradsej setko pod nosom :slight_smile:

ved toto som uz aj ja hovorila, ze hoci sa tam chodi raz do roka, no neviem si predstavit to cestovanie hore dole keby mi nahodou vysiel zly ster a chodit na opakovane odbery. ako nemam to daleko, no clovek ma aj ine veci na praci ako behat po doktoroch ci vysedavat v cakarni.

ako po vlastnej skusenosti si myslim ze nieco taketo je pre mna malina. clovek ked si raz niecim prejde, nieco zazije a chce fakt tu odbornost, tak si myslim ze cestovanie je najmenej.

neviem kam chodis ty, ale existuju uz aj modernejsie novsie metody steru, prave kvoli tomuto, ze vacsina zien este aj tych co pracuju proste nema cas na toto.moj pan doktor pavlita robi ster tak ze ho nerozotrie na sklicko ale dava do nejakeho roztoku a to ho udrzi "cerstvy.

nie len modernejsie metody steru ale aj modernejsie vybavenie ci uz cakarne alebo ambulancie. my sme vyuzili moznost 4D sona, kedze moj stary pan doktor takymto zasriadenim nedisponoval…

zaujimave ze v 21.storoci nie su vsade tieto 4D sona a posielaju ta do kadejakych institucii namiesto toho aby ti to spravil tvoj doktor ktoremu doverujes. a to bohvie kolko zalatis ked ides takto pomimo. my sme naprikald u pana doktora platili 10€ co si myslim ze je taka v pohode adekvatna suma.

no tak nie je doktor ako doktor. my sme tak isto so sestrou hladali doktora ktory by nepytal horibilne sumy a sme radi ze sme nasli. sice si trosku pricestujeme ale po vsetkych strankach nam vyhovuje takze uz sa nikam dalej nechystame :smiley:

uff, no aby som kvoli doktorovi dobrovolne cestovala :smiley: taku asi este nehrali :smiley: ked je clovek nuteny tak okej nema problem, no myslim si ze fakt je najlepsie mat doktorov vo svojom blizkom okoli. a platit akoze za co? za vysetrenia?