kamoska sa takto prestahovala z vychodu tak tiez hladala novych doktorov. a hoci nemala vsetko hned pod nosom, nerobilo jej problem si pricestovat alebo aj nieco priplatit. zdravie mame len jedno tam si myslim ze by sa nemalo setrit.
Ja si tiez pricestujem, ziaden problem. Ved ten raz do roka ma nezabije A hlavne ked viem ze je to vysetrenie prevedene kvalitne. Chodim do Modry k panovi doktorovi uz od prveho vysetrenia a teda nemenila by som.
Moja skusenost je zase ze som prestupila k nemu aj s kamoskou. Sice tiez dochadzam, ale za jedno nechodim sama a za druhe mi to absolutne neprekaza, pretoze viem ze som v rukach odbornika
Nedá mi nevyjadriť sa, no len tento rok vo februári som bola na prvej preventívnej prehliadke u pána doktora Pavlitu v Modre a veru neľutujem že som k nemu prestúpila. S tým mojím starým ženským sa to nedá ani porovnať. Tu sa nemusím nič pýtať, všetko mi pekne vysvetlí a ja odchádzam s pocitom, že som fakt na nič nezabudla
okej, no ja by som mala ist na buduci tyzden uz po roku. myslite ze by ma zobral aj ked o mne doteraz zatial nepocul? tak ze ci sa tam niekde vopcham alebo ci nebude plno.
kamaratka k nemu chodi a vravela ze je to tam super vymyslene co sa tyka objednavania a cakacej doby. premyslam ze aj ja k nemu prestupim. sice by som si nieco priscestovala ale myslim si ze ten jeden den v roku ma nezabije
no len aby si tam chodila len raz. mne sa vela razy stalo ze som musela prist opakovane na ster lebo potrebovali dozistit este nejake veci apod. ale uz si riesim prestup k nemu, verim ze na buduci rok na prehliadku uz budem tam
Tak v dnešnej dobe si myslím že sú už kadejaké moderné technológie a vychytávky, ktoré právaže zamedzujú takéto behanie hore dole. Veď je to predsa len časovo náročné keď to máš spojiť aj s prácou či s deťmi a domácnosťou.
s tymto mam ja problem aj bez behania k doktorom no ano, mne sa napriklad velmi paci ked doktori idu s dobou a nezastavuju silou mocou tie zastarane praktiky ale su ochotni sa pokorit a prijat aj inu moznost.
Len mi pride ze takych je malo. Alebo su potom taky az moc premotivovany modernou dobou ze zabudli na sedliacky rozum a usudok a riadia sa len cisto ucebnicami.
A nie je to práveže dobré keď má čosi naštudované? Veď o tom tá medicína predsa je. A moderná technika tak isto nie je na škodu.
Tak naštudované má mať každý doktor to je jasné inak by nebol doktorom Skôr by som však povedala že také gro je že mu pod rukami prešlo už xy rôznych pacientiek s rôznymi problémami a tehotenstvami takže má nazbieraných dostatok skúseností a reálnych zo života.
jasne to je predsa len nieco ine. hlavne ked predtym posobil aj niekde inde nez si otvoril vlastnu ambulanciu a ma absolvovane nejake tie atestacie tak to uz hovori nieco samo o sebe.
to by som nevahala a este co sa mi paci ked mas mat nejaky jednodnovy zakrok tak ze tam je prave pan doktor ku ktoremu chodis teda pravidelne na prehliadky a nasledne aj na kontroly. uz ta pozna aj tvoj zdravotny stav.
inak ja len tak opomeniem, ze ono si to clovek neuvedomi, ale nie len pre taku tehotnu je velkou vyhodou ked takto cakate u lekara a on tam ma dostupne wc ja by som si to nebola uvedomila keby som si tiez nezazila nejaku situaciu kedy som jednoducho bola velmi vdacna ze tam to wc je
veru ze ty mas pravdu poznam tiez doverne takuto situaciu ked som bola tehotna a mala som ist na kontrolu glukozy. no nebolo mi vtedy dva razy dobre a toto pride fakt vhod.
a co sa da take este u pana doktora prosim vas vyuzit? my sme boli zatial len na tom 4D sone a chodim na poradne tak ma celkom zaujima ze co take ma caka. inak ta toaleta je na nezaplatenie a este je super aj to ze je fakt vyhradena len pre pacientky a nedostane sa tam nikto len tak. hygiena je prvorada
myslim ze klasika ako u kazdeho gynekologa. preventivne prehliadky su samozrejme ako teraz tvoje poradne. avsak cakaj nadstandardnejsi pristup a kvalitnejsie vysetrenie
co znamena nadstandardnejsie? ako pride mi to tak ze si tam aj dobre priplatim je to vobec potrebne nieco take? ved obycajny doktor by nepostacil?
byt tebou sa pozriem na webovu stranku a tam si rozkliknem sluzby, to ti asi viac o tom povie a vies si to porovnat co u bezneho lekara nenajdes