Hľadám dobrého zubára/zubárku v BA

Ešte jedna vec… Nikdy si nedajte opravovať malé kazy “pre istotu”. Jedinú istotu ktorú budete mať je tá že do niekoľkých rokov sa vám okolo plomby začnú tvoriť sekundárne kazy. Podaktoré z nich si nevšimnete pokým kaz nenapadne nerv a potom si môžete zaplatiť kanáliky+korunku alebo trhanie+implantát. Biele plomby majú väčšie sklony k sekundárnym kazom, ale zuby ničia aj amalgámy. Jediné čo vydrží celý život (pri dobrej starostlivosti) je originál prírodná sklovina. Zubári ktorí odporúčajú vŕtanie malých alebo úplne fiktívnych kazov poškodzujú vaše zdravie dlho do budúcnosti a dobre to vedia.

podla mna netreba dat na prvy dojem ja som tak dopadla u Dr. Kohutika…najprv ze waw aky pristup celkom dobre ceny, ale potom uz to bolo len horsie…zavolali ma do ambulancie na ktorej mimochodom cely cas neboli zatvorene dvere, ja som vosla dnu este pan predo mnou sedel v kresle, no des…usadili ma a sestricka spoza mojho chrbta strekla nejaku dezinfekciu na vrtacky ktora ich ani nahodou nezasiahla ale strekla to uplne mimo a pan doktor mi veselo isiel vrtat nesterilnymi a pouzitymi vrtakmi, popritom najviac infekcnych ochoreni chytite u zubara (podla statistik)…tak som sa zdvihla a nasla si Dr. Saba v Interklinik sice si priplatite, ale kto by si nepriplatil za sterilne vrtaky, prijemnu cakaren a fantastickeho doktora, u ktoreho som uz rok a zajazdym som nadmieru spokojna…

u schilla je to 1500 za jeden kaz!

Ahojte
ptrebujem pomoct, studujem v BA a uz 3 dni hladam zubara,no vacsina neberie novych pacientov alebo nemaju zmluvu s mojim Apolom. A na sukromnych nemam…
Pred 3 dnami som bola na pohotovosti,taku bolest som este nezazila, praskla blomba, ale druhy den ma zacala boliet aj dalsia.
uz neviem co…od svojej som odisla, to prenu mam problem teraz…

ibaze ked uz je velka diera alebo zub boli, vacsinou je uz neskoro a treba kanaliky osetrit. Radsej si dam osetrit maly kaz a mam istotu, ako cakat kym ma zacne boliet.

MUDr.Wittgrúberová na Sibírskej v Bratislave má zmluvu s APOLLO a viem, že ešte berie nových pacientov. Je dobrá

ahojte, aký mate názor na zubara z Rače MuDr GULLA. Potrebujem zubnú protézu, no neviem sa stála k tomuto kroku rozhodnuť no dlho mi tie moje už nevydržia - mam paradentózu, ale bojím sa či si na nu zvyknem.
Ak poznáte uvedeného zubára dajte vedieť :)))

Hľadám dobrého zubára-zubárku , ktorý má zmluvu so Spoločnou zdravotnou poisťovňou a ľudové ceny prosím poraďte

Odporúčam zubnú ambulanciu Vital Dent,sú tam milé a šikovné pani doktorky so skvelým prístupom k pacientom.Ambulancia sa nachádza na Záhradníckej 4 v BA.

Kamo, ty sa asi fakt dost nudis, ze si poskusal mrte zubarov v BA a este mas aj cas o tom vypisovat a v podstate na vsetkych kydas. Dost humac. Tusim by si mal skor najst psychologa, nez zubara :slight_smile:
Si ma pobavil. Vela stastia u lekaroch. Aj tak nikdy nebudes spokojny, podla toho, co pises.

Prosím viete mi poradit niekoho zo zubarov na Fedinovej 9 alebo mate skusenosti?
Dakujem

Mudr. Gulla je vyborny zubar chodievam k nemu s som spokojny, sice mi zubnu protezu nerobil ale zatial spom s nim spokojny.

Doporucujem dental centrum Dobes v BA kde som sa dostala po odporucani mojej kolegyne.Prijemny personal,odborny pristup a kvalitne odvedena praca.Plati sa tam sice vsetko,ale naco su vam peniaze,ked budete mat prazdne usta.Cakacia doba cca 2 mesiace,ale oplati sa cakat.

Dobrý deň, Anka, chcem sa opýtať, či ste už našli zubára a či neviete poradiť. Mám podobný problém a tiež hľadám zubára.

Chcela by som odporučiť pani doktorku Lívovú v Adam-Dente. Je mladá veľmi milá, všetko mi vysvetlila čo som chcela vedieť a robí bez bolesti. Ja som sa veľmi bala zubneho ošetrenia.

Dobrý deň, pozná niekto MUDr.Gogu? Chcem zmeniť zubára.

So zubármi mám zle skusenosti a preto hladám niekoho mladého, čo vie pochopiť ten strach a nedôveru… Prosím ozvite sa mi na mailovú adresu. Ďakujem.

ahojte, ja som strasny bojko co tyka zubarov,ale nasla som skvelu zubarku-dr.Kisovu.Pracuje v karlovke,je velmi sikovna,mila,vsetko mi vysvetlila ma vyborny pristup,nic ma nebolelo,dopredu som vedela kolko budem platit, urobila mi rentgen,vsetko co mi robila som videla pred sebou na obrazovke.Super sluzby!Vrelo odporucam!janka

ahoj, mozes napisat ake su tam ceny? na ich stranke nemaju cennik a nechcem zazit sokovu terapiu z ceny. dakujem.

Ja nemam dobre skusenosti s MUDR. Dadovou. V telefone bola dost neprijemna, venovala sa mi bez zaujmu. Nakoniec udala cenu za zakrok, ktora sa mi zdala dost nizka. Preto som ju v druhom telef. rozhovore poziadal o potvrdenie tej ceny na email. Div sa svete! Zrazu bola cena o jednu tretinu vyssia. Keby som tam bol prisiel, tak by som zazil modre z neba. K takymto lekarom nemoze mat pacient doveru.