Hľadám dobrého zubára/zubárku v BA

Hľadám dobrého zubára na vyhotovenie zubnej náhrady ( umelých zubov) na moje parodentózou odídené ďasná. Má niekto skúsenosti, dokáže poradiť?

zdravim, prave som aj s priatelom prisla naspet na slovensko a potrebujeme obaja osetrit zuby co najskor. zobrali by ste nas? za aku cenu? a ak ano, kedy a u koho by sme sa mali hlasit?

A poznáte niekoho, kto vie robit dobre zubne implantaty?

mimochodom, je velmi zaujimave, ze v cakarni nikto nebol, okrem jednej slecny, napriek tomu v ambulancii trcali obe lekarky, javorcekova aj zombor… asi kvoli tomu maju take ceny, ake maju! 350 sk za normalnu plombu! a za ustnu hygienu a dasna budem platit 1000!! 5, max.10 minut v kresle!!

ak sa mi mieni niekto smiat, ze haha, to vobec nie je drahe, ja som platil 10000, len poviem, ze co si zac… som fakt posledny clovek, ktory povazuje ceny spomenute v skorsich prispevkoch - aj 1000 za plombu - za neuveritelne, skoro az vyfabulovane?? za take peniaze niekde spravia 3 plomby, a o nic horsie… len taku ambulanciu, kde na vas nechcu len zarobit, najst… esteze nemam take hrozne problemy so zubami zatial, ako niektori popisovali

niekto ma nejaky tip? resp. nejake ine skusenosti s dotycnymi?

…PARDOON ospravedlnujem sa…oprava, nie Dr.Gabura ale Dr. GABORIK od ktoreho kamoska zdrhla na kompletnu prerabku inde…takze tak, o Gaburovi viem len z konzultacie, ze chcel umrtvit-teda vybrat vsetky nervy zubov pod korunkami (aj zivych a zdravych), co nie je podla mna tiez najlepsie riesenie…

Mudr. Kasajova moze byt sice dobra, ale je neuveritelne draha a preto som nutena od nej odist. Priklad: dentalna hygiena ma stala vyse 3.000 a za vyvrtanie zuba bez anestezy si pytala 1.800sk.

Dr. Kasajova momentalne pracuje v Karloveskej poliklinike, Liscie udolie.

Cenovo je drahsia, ale pristup je dobry

Chodila som Mudr Kopálovej,fakt robí stále tie isté zuby.Zoberiem si kartu a nájdem si iného zubára.Jej práca je hrozná,platit za neodbornú robotu nebudem.

Reagujem na prácu Dr Kopálovej Tatiany.Každý by si chcel dať bezbolestne plombovať zuby,ale nevie čo riskuje.Je to všetko plombovanie za peniaze a dobrý lekár by mal vysvetliť prečo.Pacient a lekár strácajú citlivosť.Veľmi lahko sa môže stať že pri bezbolestnom vŕtaní vám zavŕta do nervu a potom zaplombuje.Dobrý lekár to nerobí,len vtedy keď to pacient veľmi chce,ale vysvetlí mu to,čo riskuje.Vy sa potom tešíte a vychvalujete fantastického zubára.O čom to je.Dobrých zubárov je naozaj veľmi málo.Pani doktorka z volsvágenu k nim určite nepatrí. Rychlá práca naozaj za nič nestojí.Rychlo odrobiť a fajčiť smrdia ako v trafike.Ja som sa radšej odhlásil a chodím k inej lekárke,ktorej práca je koníčkom a nie biznisom.Musí ludí naučiť ako sa správne starať o chrup.U pani doktorke to vobec nevidíte.Previsnuté plomby a za nejaký čas sa vrátite znovu až je zub mrtvý.

Simonu Dianíškovu odporučam! chodila som k nej na ortodonciu, vtedy ešte robila na strečnianskej teraz sídli v auparku.Je velmi dobra

Ahoj…viem, ze sesterka si nechala robit zuby v madarsku a bola velmi spokojna…zevraj tam maju skvelu starostlivost a nie su vobec drahy…tak skus nieco pozriet tam…jediny problem bude mozno s dohovorenim sa :frowning:

Ahojte, ja som mal zatial štastie na zubárov. Keďže som sa sťahoval, teraz chodím k MUDr.Dadovej. Vyhovuje mi, že ma oboznámi s cenou. A hlavne som rád, že mi na PC ukáže, čo urobila. Doteraz som sa s tým nestretol. Keby niekto chcel, poznám dobré zubárky aj v PU a NZ :slight_smile:

Ahoj Livia,
ja chodim do interkliniku pol roka, bola som aj mudr. hristovskeho, tahal mi osmicku a bola som prekvapena, ze to nebolo take hrozne ako som sa bala, kazy a korunku mi robil taky mlady zubar dr.sabo , je velmi sikovny a robi precizne plomby, su tam cakacky tyzden - 2 cize v pohode

Ahojte, ja som dnes bola u pána doktora Mikláteka na Tehelnej 26 a bola som nesmierne spokojná. Spravil mi kompletnú vstupnú prehliadku, všetko čo robil mi vysvetlil a hneď ma aj zbavil jedného kazu. Pri vŕtaní zubu ma absolútne nič nebolelo, čo je pre mňa veľmi podstatné. A ako sa aj on sám vyjadril, prvoradé je aby pacient pri ošetrení zbytočne netrpel. Má veľmi príjemné vystupovanie a to ešte nehovorím o tom aký je precízny vo svojej práci. Mám z neho dojem, že jeho práca je aj jeho koníčkom. A to je veľmi dôležité. A mojím záverom je, že tohto super pána MUDr. Mikláteka odporúčam úplne každému. Našla som stomatológa, ktorého už nikdy nevymením za iného.

Mne robili koreňové kanáliky v celkovej anestézii v Odontologu na Jadrovej, zubnaprax.com. Ten doktor čo to robil tam už nepracuje, ale anestéziu robia stále v spolupráci s anesteziológom Ervínom Jakabom, ktorý uspával aj mňa. Posledné čo si pamätám bolo prilepovanie senzorov a injekcia s uspávacou látkou. Prebrali ma po 3 hodinách a poslali ma domov (v sprievode). Všetko v pohode, akurát som mal poriadnu dieru v nosnej dierke po dýchacej trubici a trochu mi aj krv tiekla z nosa, ale nebolelo ma nič a neskôr sa to úplne zahojilo. Anestézia samotná stála dobrých 250 eur a za kanáliky chceli tuším 50% alebo 100% príplatok kvôli zdržaniam spôsobeným anestéziou.

Moje experimenty ukazujú, že vždy po návšteve náhodných 3 zubárov mám v ruke 3 rôzne diagnózy. Zubári sa zhodnú iba na problémoch ktoré sú tak vážne že o nich viem aj ja sám (bolesť, diera v zube, kaz viditeľný na rentgene). Navyše mnohí zubári radi vyrábajú fiktívne diagnózy a majú sklony riešiť maličké kazy ktoré by sa vyriešili aj samé remineralizáciou pri dobrej starostlivosti (veď oni neklamú, oni len preháňajú). Záver z toho robím taký, že zub si nedám opraviť pokiaľ nemám v ruke niektorý z nepopierateľných dôkazov: bolesť, diera v zube alebo rentgen. Zubári by sa mali držať starého inžinierskeho pravidla: čo funguje, to neopravuj.

Môj posledný príspevok neprešiel, asi bol príliš veľký, tak tu je po kúskoch…
Odontolog (zubnaprax.com, predtým Evident) - títo sú dobrí pre celkovú anestéziu, ale inak dosť drahí, zub po koreňových kanálikoch drží aj keď veci nešli až tak hladko ako som dúfal, doktor bol trpezlivý a a otvorený (tento tam už nerobí)

Dr. Šupler (mojzubar.sk) - mladý, ochotný, šikovný chlapík, poradí, vysvetlí, nebol ani drahý

Vital Dent - dve sestričky/medičky alebo čo to bolo sa na mne učili používať nový rentgen systémom pokus-omyl zatiaľčo skutočná doktorka bola na obede, dostal som 6x viac ožiarenia než bolo nutné, pýtali sa či ma majú objednať na opravu zuba, som sa diplomaticky vyhovoril že ešte neviem kedy budem mať čas…