Už som vystriedala všetkých zubárov v Bratislave aj v Rakúsku. Tí najdrahší ako Dr. Tothová len brala neuveriteľné peniaze,čakacia doba aj v akútnom prípade bol mesiac a celú dobu, keď sa venuje pacientovi len rozpráva so sestričkou o všetkých rodinných problémoch a aj tak jej práca pôsobí len pekne ale časom zistíte že nekvalitne. Ani ostatné súkromné sanatoria ako Medius ma nenadchli. Najlepší odborníci s ľudským prístupom a navyše s dostupnými cenami sú na Heidukovej. Najlepší odborník so zlatými rukami je MUDr Poruban CSc a taktiež šikovná zlatá Dr. Čepčeková.
no ceny su dost vysoke,ale to v dnesnej dobe asi vsade kde su na priamu platbu.ja som platila za 2 biele blomby s anesteziou 120eur…ale nic ma nebolelo,a tie zuby vyzeraju super, fakt som s nou velmi spokojna.
dakujem za info, uz som tam objednana, tak dufam,ze aj ja budem spokojna.
len tie ceny…
uplne s tebou suhlasim ,tiež som ale podlahol tomu.kedže mi nemala čo robit tak mi navrhla urobit malé kazy a odisiel som bez 66 eura…
dr.Urbankova Mytna ul.Ba
Ahojte, hladam zubara, resp. kliniku, ktora spravi panoramaticky RTG na pockanie, a zaroven zan nezaplatim majetok…
Dakujem
neviem kde mas blizko,ja poznam akurat karlovku-skus schildental v karloveskom ramene alebo aj na poliklinike v karlovke maju novy digitalnz rtg,su tam kazdy den
Digitalny OPG maju este aj na Racianskom myte v Yluxe a v Prievoze v Oradente.
Ďakujem za odporučenie bol som na ošetrení, robila mi plombu veľmi pekne a ešte mi ošetrila zuby aj ozonom a ani som veľa neplatil.
ja pani doktorku Kisovu tiez poznam,chodim k nej asi pol roka (predtym som vymenil dvoch zubarov) a mozem potvrdit ze je super!
ja len chcem povedať, že Dr. Poruban na Heidukovej je výborný odborník robil mi operáciu sánky a chcem povedať je nie len odborník ale aj príjemný človek a to sa veľmi cení škoda že som z Detvy, je to daleko keby som bola z BA tak by som chodila len k nemu Odporúčam!!!
dobrý den mam taky problem mam mostik a stale sa mi odlepuje prosim poradit slusneho stomatologa V Ružinove,alebo okoli ? Sukromneho s cennikom, alebo nestatneho so zmluvou s VSZP ? Dakujem za odpovede.
Máte niekto skúsenosti alebo info o Dr. Marekovi Šuplerovi. Najma ake ma ceny, kedze je nezmluvny. Vdaka
Dobry den,
mohli by ste mi dat kontakt na MuDr. Porubana? Ma svoju web stranku?
Heydukova - to je v ramci Onkol.ustavu Sv. Alzbety?
Dakujem
mohol by si mi prosím poslať kontakt na MUDr. Sestáka ? ďakujem. súrne potrebujem dobrého zubára v ba. je to fakt otázka života
hľadám dobrého zubára ktorý vie čo robý a nepíta horibylné sumy
Poznáte niekto Dr. Františka Lašáka - vojenská nemocnica ? Aký je
Skus vital dent, doktorku Veverkovu. Ja som s nou spokojny , a aj cenovo sa to da.
Dobry den. Prosim kontakt na MUDr.Čepčekovú aj adresu ambulancie, prosim kontakt aj na MUDr. Porubana. Ď